Ιταλία, Radicofani
Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση που έχει αρχαίες ρίζες και έχει μεταδοθεί από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα. Οι παραγωγοί γάλακτος έχουν συγκεντρωθεί στην Cooperativa di Cotignano, χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις τυπικές μεθόδους επεξεργασίας: την προμήθεια γάλακτος με ιδιαίτερα αρώματα που του προσδίδουν τα τυπικά βότανα των βοσκοτόπων της Val d'Orcia, εκλεπτυσμένες τεχνικές ω...
Χαρτοφυλάκιο (48)
...Επιλέγουμε το καλύτερο φρέσκο γάλα, προερχόμενο από εκτροφές αυτόχθονων φυλών της Σικελίας, και φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια σε κάθε φάση της επεξεργασίας για να παράγουμε μια ευρεία γκάμα τυριών, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων ιστορικών όπως το Pecorino Siciliano Dop και το Piacentinu Ennese Dop, που είναι ευρέως διαδεδομένα στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά. Ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες, Ιταλούς και ξένους, 20 διαφορετικές γεύσεις.
Αντίστοιχα προϊόντα
Τυριά Famyfood - Primo Sale
Τυριά Famyfood - Primo Sale
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροτικών προϊόντων στην Τοσκάνη, μεταξύ των οποίων οι παραγωγές με την επωνυμία Agriqualità του Αμιάντα και της περιοχής της Κοιλάδας του Παγκλία είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί από το 2005, και προέρχεται από την έγκριση πιστοποίησης από την Περιφέρεια της Τοσκάνης. Ιδιαίτερα, ...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Γαλλία, Marseille
...ένα τυρί τυπικό του κεντρονότου της Ιταλίας και των νησιών, φτιαγμένο από ολόκληρο πρόβειο γάλα, φρέσκο και πήγμα με φυτικό ή ζωικό πυτιά (αρνί ή κατσίκι), αλμυρό και αρωματικό αν έχει ωριμάσει για μερικούς μήνες, με χαρακτηριστική πικάντικη γεύση αν η ωρίμανση ήταν μεγαλύτερη; Διαθέσιμες πολλές ποικιλίες: πεκορίνο Ρομάνο, πεκορίνο Σαρδηνίας, πεκορίνο Τοσκάνης και πεκορίνο Σικελίας.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Marciano Della Chiana
...Φρέσκο τυρί πεκορίνο αρωματισμένο με αχλάδι. Βάρος: 350 γρ. Προϊόν συσκευασμένο σε κενό αέρος. Χαρακτηριστικά: Η ζύμη είναι πολύ εύθρυπτη με έντονη γεύση αχλαδιού. Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ωρίμανση: περίπου 60 ημέρες. Σχήμα: σε μορφή μπολ. Συστατικά: Παστεριωμένο γάλα αγελάδας, παστεριωμένο γάλα προβάτου, άρωμα αχλαδιού (ελάχιστο 1%), αλάτι, πυτιά, ζυμωτικά. Επεξεργασμένο με κρούστα από ελαιόλαδο. Η κρούστα δεν είναι βρώσιμη. Τρόπος συντήρησης: Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μέση ημερομηνία λήξης: 120 ημέρες.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης