... για να σας προσφέρει ένα κομψό και ισχυρό κρασί, αντιπροσωπευτικό του κύρους των κρασιών μας από το Bordeaux.
VINIFICATION
Παραδοσιακή σε δεξαμενές inox.
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATION
Βαθύ κόκκινο χρώμα κερασιού.
Κομψή και δομημένη μύτη με έντονα αρώματα από μικρούς κόκκινους καρπούς.
Ισορροπημένο και γευστικό στόμα με αρώματα ώριμων φρούτων, γλυκών μπαχαρικών και τριμμένων τρούφες, υποστηριζόμενο από μακριά και μεταξένια τανίνες.
ACCORDS METS & VINS
Να απολαύσετε με ένα βραστό μοσχάρι, ένα φιλέτοπάπιας ή ένα ώριμο τυρί.
18°C.
...Ιδανικές λιχουδιές για να επιβραβεύσετε και να περιποιηθείτε τον σκύλο σας για τα θετικά αποτελέσματα που επιτυγχάνει κάθε φορά.
Περιέχει Κολοκύθα 55%, ΦιλέτοΠάπιας 40.8%, Σορβιτόλη 2%, Γλυκερόλη 1%, Άμυλο 1%, Αλάτι 0.2%.
...Ριλέτ με φιλέτοπάπιας
Ριλέτ με φιλέτοπάπιας, Χρυσό μετάλλιο 2007 στο πρωτάθλημα Γαλλίας ριλέτ. Τερίν 2,4 κιλών. 80% πάπια, 10% καπνιστό φιλέτο, 20% χοιρινό. Ημερομηνία λήξης 30 ημέρες. Παρά την υψηλότερη τιμή από τη ριλέτ χήνας, είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μας, καθώς είναι εξαιρετικά νόστιμο και οι άνθρωποι επιστρέφουν με όρεξη.
Έχουμε επίσης μια ριλέτ χήνας 80% (πρωταθλήτρια Γαλλίας).
Μη διστάσετε να μας ζητήσετε τον κατάλογό μας και τις τιμές μας.
...Από το πολύ υψηλής ποιότητας σαφράν, μια ζελέ που εντυπωσιάζει στα τυριά. Ως φινίρισμα σε κρέατα όπως το φιλέτοπάπιας, αναδεικνύει χωρίς να καλύπτει. Συνδυάζεται επίσης με κρεμώδη ή γαλακτώδη επιδόρπια: ρυζόγαλο, φρέσκια τυροκομική…
Οπτικά, είναι ένα πολύ όμορφο προϊόν, καθώς τα στίγματα παραμένουν σε ανάρτηση στη ζελέ.
Σύνθεση: βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, χυμός λεμονιού, στίγματα σαφράν, άγαρ-άγαρ.
Συντήρηση: 3 χρόνια.
Βάζο 215γρ.
...HIBISCUS - Hibiscus syriacus
Λουλούδι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του μπισάπ ή καρκαντέ, του "αστέρα" ποτού της Δυτικής Αφρικής. Υποτονική γεύση γλυκιάς κερασιάς με άρωμα που έχει ταυτόχρονα ξινές και γλυκές νότες.
Φυτική
Hibiscus - Hibiscus syriacus.
Κουζίνα
Κοκτέιλ, επιδόρπια, φιλέτοπάπιας, σε ζελέ (θηράματα), έγχυση.
Μορφή / Ποσότητα
Ολόκληρο βιολογικό άνθος ΞΗΡΟ / 30g - 160g...
...ΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΒΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ
"Sagar" το μήλο και "Eztia" το μέλι.
Ιδανικό για πρωινό, συνοδευόμενο από γλυκό επιδόρπιο ή πάνω σε φιλέτοπάπιας.
ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ
Χαρακτηριστικά
Χυμός μήλου από την ποικιλία Anisa Sagarra (παλιά Βασκική ποικιλία) με 5% μέλι από τα βουνά των Βάσκων. Πρόκειται για μέλι από ερείκη και κάστανα.
Συσκευασία
Μπουκάλια των 75 cL.
...Βρισκόμενος στην καρδιά της Προβηγκίας, το Domaine d'Estoublon παράγει κρασιά και ελαιόλαδο από το 1489.
Το κόκκινο του Château είναι ένα μείγμα Cabernet Sauvignon και Mourvèdre που παράγεται υπό την AOP Baux de Provence.
Το χρώμα του κυμαίνεται από ρουμπινί έως γκρανάζ και είναι συμπυκνωμένο. Η ισχυρή και πολύπλοκη μύτη του αποκαλύπτει αρώματα από δαμάσκηνα, μαρμελάδα βατόμουρου, καβουρδισμένο κακάο, γλυκές μπαχαρικές νότες και κέδρο.
Αυτή η cuvée θα ταιριάξει τέλεια με ένα κομμάτι βοδινού, ένα φιλέτοπάπιας με σάλτσα πιπεριού ή έναν ώμο αρνιού.
... γεύση είναι πλούσια με καβουρδισμένα αρώματα. Αυτό το κρασί έχει ωραία δομή και στρογγυλούς τανίνες.
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Να απολαύσετε στους 18°C με φιλέτοπάπιας, μπούργκινιον ή τυρί.
Συσκευασία: Κουτί 3λ
Προέλευση: Pays d'Oc
Χρονιά: 2017
Ποικιλία: Merlot
Καλλιέργεια: Βιολογική...
...Όμορφο μπορντό φόρεμα με μωβ ανταύγειες. Πολύ φρουτώδη αρώματα: κόκκινα φρούτα, βύσσινα, δαμάσκηνα, μπαχαρικά και χαρακτήρας... ένα ζωντανό, ελαφρύ, ρέον, ισορροπημένο άρωμα... με μια καθαρή επίγευση και ωραία διάρκεια. Συνοδεύει ιδανικά: λουκάνικο με μήλα, αρνί, βοδινό από το Λιμού, φιλέτοπάπιας...
...99.97 % Μηλόξυδο
- 0.03 % Βιολογική Σκόνη Πιπεριού Espelette
- Χωρίς Συντηρητικά, Χωρίς Αλλεργιογόνα
- Μη Παστεριωμένο
Αυτό το ξίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σαλάτες, αλλά και για να σβήσετε τα κόκκινα ή λευκά κρέατα. Ιδανικό με το φιλέτοπάπιας, το οποίο θα το κάνει πιο τρυφερό.
Αυτό το προϊόν διατίθεται σε 25 cl, σε δοχεία 3-5 λίτρων και σε δοχεία 10 λίτρων, καθώς και σε κοντέινερ 1000 λίτρων κατόπιν παραγγελίας.
EUROVOLAILLES: χονδρέμπορος πουλερικών και θηραμάτων στο Ρουνγκίς. Θηράματα: ελάφι, ελάφια, αγριογούρουνο και ζαρκάδι. Μικρά θηράματα: πάπια, αγριοκούνελο, λαγός, φασιανός. Ειδικότητες: πουλερικά σε σάλτσα, πουλερικά στη σχάρα, φάρμες πουλερικών και κομμάτια Label Rouge, φάρμες κοτόπουλα από όλη τη Γαλλία, γαλοπούλες, φιλέτοπάπιας, πάπιες, περιστέρια, ψητό (ψητό στη σχάρα και μαγειρεμένο ψητό...
Προϊόντα από την περιοχή: μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες μαρμελάδες, φουά γκρα, φιλέτοπάπιας, χυμό μήλου, μέλι, πουρέ αχλαδιού και μήλου, σιρόπι, σάλτσα φράουλας ή σμέουρου, κρασί και αλκοολούχα ποτά… Υπέροχοι καλάθοι γεμάτοι για να ευχαριστήσετε ή απλά για να σας ευχαριστήσετε! Για τους λάτρεις του κοτόπουλου, μη διστάσετε να παραγγείλετε αληθινό κοτόπουλο από φάρμα, βολ-α-βεν και κοτομπουκιές. Βρείτε επίσης πολλά έτοιμα πιάτα και σπιτική καλή σάλτσα μπολονέζ.
Η φάρμα Landrifosse είναι κυρίως εξειδικευμένη στο foie gras (ωμό ήμι-μαγειρεμένο συκώτι). Προσφέρει επίσης φιλέτο από πάπια mulard, πατέ (με βάση το χοιρινό, το μοσχάρι και το κρέας πάπιας), ριλέτες πάπιας, χριστουγεννιάτικο λουκάνικο, κονφί από πόδια πάπιας, κονφί γαστέρες, κασουλέ, μαρμελάδες (κρεμμύδια, αντίδια, échalote, chutney), τυριά, μέλι, λάδια, ξίδια,…...
...λαιμό, φιλέτο, κοιλιά, ζαμπόν για εταιρείες επεξεργασίας κρέατος, χονδρέμπορους, εμπόρους. Πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή λουκάνικου, σαλάμι, μαγειρεμένου ζαμπόν, ωμού κρέατος, αλλαντικών, φρανκφούρτερ, μπέικον. Παράγωγα όπως εντόσθια, κόκαλα για τροφή κατοικίδιων, χοιρινό δέρμα και δέρμα ψαριού, λέπια ψαριού για παραγωγή κολλαγόνου.