... σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Η NOUGAT DIANE DE POYTIERS τοποθετείται στην καρδιά της γαλλικής τέχνης, ειδικευμένη στην παραγωγή εξαιρετικών nougats που γιορτάζουν την ιστορία και την παραδοσιακή τέχνη του Montélimar, της αδιαμφισβήτητης πρωτεύουσας του nougat.
Τα Προϊόντα μας: Προσφέρουμε μια ποικιλία nougats, από το κλασικό Nougat de Montélimar, πλούσιο σε αμύγδαλα και μέλι, μέχρι το βιολογικό Nougat, σχεδιασμένο για όσους ...
... συμμετεχόντων: 50
ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Γίνετε βέλγος σοκολατοποιός
Κατά τη διάρκεια της Ξενάγησης Σοκολάτας θα σας προσκαλέσουμε σε ένα εργαστήριο που θα φιλοξενηθεί από τον καλύτερο σοκολατοποιό μας, ο οποίος θα σας διδάξει πώς να φτιάξετε τις δικές σας πραλίνες.
Η Ξενάγηση Σοκολάτας στις Βρυξέλλες είναι μια διασκεδαστική μέρα γεμάτη γλυκά, και μπορεί να είναι υπέροχα...
Ειδικοί στους ξηρούς καρπούς από το 1982, η εταιρεία μας PALIMEX εισάγει, επεξεργάζεται και συσκευάζει τους ξηρούς καρπούς της καλύτερης ποιότητας στην εγκατάστασή μας που βρίσκεται στο MIN του Rungis.
▶ Η Εγκατάστασή μας στο MIN του Rungis - Στη διάθεσή σας, στην υπηρεσία σας!
Αναπτύξαμε το 2020 μια διαδικασία καβουρδίσματος ξηρών καρπών και μια ειδική διαδικασία καρυκευμάτων. Η κυριαρχία, η ...
Η Bello & Angeli είναι ένας τεχνίτης σοκολατοποιός με έδρα το Saint-Orens-de-Gameville, στην περιοχή της Haute-Garonne. Όλες οι πρωτότυπες και "σπιτικές" δημιουργίες μας παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας κοντά στην Τουλούζη, όπου επιλέγουμε τις καλύτερες σοκολάτες και υλικά.
Κάθε μέρα, παράγουμε γευστικές δημιουργίες με τη μεγαλύτερη προσοχή στην τέχνη, ανάμεσα στις οποίες σοκολάτες, αλλά και πα...
...Η Arduenna έχει συνεργαστεί με τον Bastognard Pierre Plas, ο οποίος ανακηρύχθηκε Βέλγος σοκολατοποιός της χρονιάς 2023 από τον Gault & Millau.
Ο Pierre Plas έχει επιτύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία, εμπλουτίζοντας τις βραζιλιάνικες κακάο-νιφάδες με τζιν Arduenna! Αυτός ο λεπτός, εκλεπτυσμένος συνδυασμός είναι για να τον απολαμβάνετε με μέτρο!
...Είτε είστε σεφ ζαχαροπλαστικής, παγωτατζής, σοκολατοποιός ή εστιάτορας, αναδείξτε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες με τη βανίλια γκουρμέ premium από την επιλογή Matoy ή την επιλογή Enjana. Με υψηλά επίπεδα υγρασίας και βανιλίνης, η βανίλια είναι μαλακή και λιπαρή. Πολύ περιζήτητη και επιθυμητή από τους σεφ, θα αναδείξει τις γεύσεις των δημιουργιών σας.
Μέγεθος (εκ): 14 έως + 20 εκ
Βανιλίνη (%): 1.4 έως 2.4
Υγρασία (%): 30 έως 37...
...Ο μάστερ σοκολατοποιός μας εμπνεύστηκε από τη genius του Γκαουντί και την καταγωγή του (Ρέους, γνωστό για τις φουντούκια του) για να δημιουργήσει αυτές τις χειροποίητες σοκολάτες, συνδυάζοντας καραμελωμένα φουντούκια με τη γεύση του praliné Catània®.
Συνταγή παράδοσης - Μια μοναδική τέχνη Θέλετε σοκολάτα; Σοκολάτα μαύρη με σύκα και καρύδια, σοκολάτα μαύρη με κεράσια Amarena, σοκολάτα γάλακτος με μαρσμέλοου, σοκολάτα λευκή μαρμπρέ με φράουλα ή ακόμα η σπεσιαλιτέ μας, η μπάρα Μασσαλίας... Η Μπάρα Μασσαλίας ® είναι μια σπεσιαλιτέ της Σοκολατοποιίας της Μασσαλίας. Ένα πραλίνα "χωρίς βούτυρο, ούτε κρέμα" από καθαρή απόλαυση, φυσική, φλοίδα, παλιάς ...
... εστιατορίου και catering. Επιλέγοντας την Baisers Sucrés, επιλέγετε να συνεργαστείτε με ποιοτικούς ζαχαροπλάστες και αυθεντικά προϊόντα, με σύμβαση παροχής που παραδίδεται εντός 24 έως 48 ωρών, σε θετική ή αρνητική ψύξη. Οι αξίες μας, η παραδοσιακή ποιότητα, το επάγγελμά μας, το πάθος μας. Ο Κέβιν Μπεζιέ, ζαχαροπλάστης και σοκολατοποιός, εργάζεται στον τομέα της υψηλής ζαχαροπλαστικής εδώ και 20...
... ζάχαρη από ημερομηνίες
- Καφές από σπόρους ημερομηνιών
- Πάστα ημερομηνιών
- Σιρόπι ημερομηνιών
- Ποτό από ημερομηνίες,
είναι φτιαγμένα με προσοχή και ακρίβεια για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα γεύσης, υφής και ποιότητας. Είτε είστε σοκολατοποιός, αρτοποιός ή παραγωγός τροφίμων, σας προσκαλούμε να ενταχθείτε στην κοινότητά μας από επαγγελματίες με παρόμοιες απόψεις και να ανακαλύψετε τη δύναμη...
Μοναδικός σοκολατοποιός και μεταποιητής κακάου της περιοχής Paca!
Ο THEOBROMEUR, σοκολατοποιός με ανώτερη εκπαίδευση στον αγροδιατροφικό τομέα,
ο Δανιήλ Ευνάρ μετατρέπει αποκλειστικά το κακάο από την Ακτή Ελεφαντοστού!
Παράγει τη δική του επικάλυψη σοκολάτας! στη μικρή μονάδα του στη Βενέλες της Προβηγκίας!
Σοκολάτα ΜΑΥΡΗ και γάλακτος 100% από την Ακτή Ελεφαντοστού, η μόνη αληθινή μονο...
Από πολλά χρόνια, η Pralibel είναι ένας διάσημος Βέλγος σοκολατοποιός που ξεχωρίζει για την αυστηρή της προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμες και μοναδικές πραλίνες για όλες τις περιστάσεις, που εκτιμώνται από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Οι σοκολάτες μας διατίθενται χύμα και σε έτοιμες συσκευασίες διακοσμημένες με όμορφα σχέδια που υπογραμμίζουν τον διακριτό χαρακτήρα της Pralibel. Η Pralibel επαναστατεί τη βελγική σοκολάτα.
...Ο τεχνίτης σοκολατοποιός Druart παρουσιάζει μια νέα "γενιά pralines", μια "γενιά καλού γούστου". Οι pralines Druart δεν απογοητεύουν ποτέ, οι πρώτες ύλες που τις απαρτίζουν προέρχονται, μέσω τακτικών παραλαβών, από τις καλύτερες αγορές. Ελέγχονται πριν την ενσωμάτωσή τους στην παραγωγή μας. Είναι η εγγύηση "ποιότητας και φρεσκάδας" των σοκολατών Druart. Επιπλέον, η εξαίρεση όλων των χρωστικών ή γλυκαντικών ουσιών διαφυλάσσει την πλούσια γεύση της γκάμας μας από pralines. Σας προτείνουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
Μάστερ σοκολατοποιός από το Βέλγιο, ο François Deremiens σας καλωσορίζει. Έχουμε λύσεις σε κάθε κλίμακα για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προσδοκίες του επιχειρηματικού τομέα. Είστε χονδρέμπορος ή διανομέας; Μπορούμε να σας προτείνουμε μια λύση συνεργασίας. Αν το επιθυμείτε, προσαρμόζουμε επίσης τα δώρα σας (σοκολάτες, συσκευασίες...). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Θα χαρούμε να εξετάσουμε το αίτημά σας δωρεάν και χωρίς υποχρέωση.
... ποιότητας για να προτείνει πρωτότυπα μοντέλα, όπως ο Philippe Geluck, εικονογράφος των Pychamas, με την εικόνα της διάσημης γάτας, ή πιο πρόσφατα ο Jean-Philippe Darcis, διεθνώς αναγνωρισμένος σοκολατοποιός για το γευστικό του μοντέλο, εικονογραφημένο με όμορφα πολύχρωμα μακαρόν.
Από το 1998, αυτή η επιχείρηση με έδρα τη Verviers, στο Βέλγιο, σχεδιάζει και επιβλέπει την παραγωγή μιας πρωτότυπης και...
Ποιοτικός ζαχαροπλάστης, σοκολατοποιός και παγωτατζής στο Γκεβενχάιμ. Η Boutique J2B, που βρίσκεται κοντά σε Θαν, Μασεβό, Μυλούζ και Σερνέι στην περιοχή Ο-Ρεν, προσφέρει γλυκά, σοκολάτες, παγωτά και αρτοσκευάσματα για τους λάτρεις της καλής γεύσης και τους γκουρμέ.
...Bernard Schonmacker είναι ένας τεχνίτης σοκολατοποιός. Εκτός από τις κλασικές σοκολάτες (λευκή, μαύρη και πραλίνα), ο Bernard Schonmacker σας προσφέρει μερικές πιο εκπληκτικές γεύσεις: γκανάς με τζίντζερ, με πιπέρι, με μπαχαρικά, κρέμα με σιρόπι Λιέγης, βιολέτα, τριαντάφυλλο, λεβάντα, όλες αυτές οι σοκολάτες προέρχονται επίσης από κόκκους 'κακάο 100% βούτυρο'. Στο κατάστημα Schonmacker, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από χειροποίητα προϊόντα αλλά και άλλες ειδικότητες σε μπισκότα, γλυκά, καφέ, τσάι, αλκοολούχα ποτά,…...
Ο καινοτόμος πολυτελής σοκολατοποιός. Η Neuhaus έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της αγοράς στον τομέα της πολυτελούς σοκολάτας στο Βέλγιο. Η στρατηγική της ομάδας επικεντρώνεται σε περαιτέρω διεθνή ανάπτυξη. Ο σοκολατοποιός διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 2000 σημεία πώλησης σε 50 χώρες και είναι ένας από τους ελάχιστους που εξακολουθούν να παράγουν στο Βέλγιο. Ως προμηθευτής της αυλής, η Neuhaus γιορτάζει φέτος την 100ή επέτειο της πραλίνας.
Η εταιρεία MAX VAUCHE CHOCOLATIER είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων με βάση τη σοκολάτα. Από την ιστορία της σοκολάτας μέχρι τη γευστική της απόλαυση, η σοκολατοποιία Max Vauché συμβολίζει από μόνη της τον πολιτισμό της σοκολάτας. Το 2003, ο Max Vauché γίνεται Μάστερ Τέχνης σοκολατοποιός. Από την 1η Αυγούστου 2008, ο Max Vauché διευρύνει την τεχνογνωσία του...
Ανακαλύψτε τον Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, ο οποίος κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων σοκολατοποιών της Γαλλίας και δημιούργησε το 1977 στο Quiberon το διάσημο CBS® (Καραμέλα με Αλμυρό Βούτυρο), ένα θαύμα με απαράμιλλη γεύση! Ως μεγάλος σοκολατοποιός, ο Henri Le Roux έχει περισσότερες από 80 δημιουργίες στο ενεργητικό του! Επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες κακάου και τις καλύτερες...
Η MASCARIN είναι μια ρεουνιόνικη επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή, τη συσκευασία και την εμπορία αγροτικών προϊόντων.
Προτού είναι γνωστή με το όνομα SORACO, από το 1966 έως το 2000, η εταιρεία MASCARIN ειδικευόταν αρχικά στην επεξεργασία ζάχαρης. Έχει διαφοροποιήσει τις δραστηριότητές της για να εισέλθει στον τομέα της σοκολάτας. Είναι ο μοναδικός Μάστερ Σοκολατοποιός στο νησί της...
Ο PIERRE LEDENT CHOCOLATIER είναι ένας βέλγος σοκολατοποιός που ειδικεύεται στην παρασκευή pralines και γαλλικών macarons. Οι λιχουδιές του είναι διαθέσιμες στο σαλόνι του σοκολατοποιού στις Βρυξέλλες ή μπορεί κανείς να παραγγείλει online μέσω της ιστοσελίδας του Pierre Ledent Chocolatier. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών: μαύρη, λευκή, καφέ, γεμιστή, με φρούτα, με κρέμα κ.λπ. Υπάρχουν γεύσεις...
Ο Μπενουά Νιάν είναι σοκολατοποιός που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Συλλογή υψηλής ραπτικής: σοκολατάκια που προσφέρονται σε ποικιλία (μικρές σοκολατένιες παλέτες με γεύσεις τόσο κλασικές όσο και πικάντικες). Δημιουργίες: τρούφες, αλμυρές καραμέλες, ουράνιες, καρδιές σάμπα, εθιστικές,… Ντελικαβούρ: πορτοκαλάτες, λεμονάτες, κλημεντίνες, τζίντζερ, γκρέιπφρουτ, τραγανά αμύγδαλα, πεκάν,… Γλυκές απολαύσεις: παρασκευές για ζεστή σοκολάτα, κακάο, σκόνη από ωμό κακάο, πάστα για άλειμμα,… Τα γιορτινά: απολύτως φρουτώδη και τρούφες με παλιό ρούμι και πιπέρι.
Ο Dirk Naert, μάστερ σοκολατοποιός, ανέπτυξε ένα μοναδικό και χειροποίητο προϊόν: ChocOBeer: Μια μπυρα-praline με υγρή γέμιση μπύρας. Ένα κατοχυρωμένο προϊόν. Βέλγικη μπύρα και βέλγικη σοκολάτα. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ. Το ιδανικό δώρο και προϊόν εξαγωγής. Η ζυθοποιία Bockor ήταν η πρώτη που συμμετείχε στην ιστορία, σύντομα θα ακολουθήσουν οι μπύρες της ζυθοποιίας Palm και Brugse Zot.
Ο Πιέρ Λεντέν είναι ένας μάστερ σοκολατοποιός που ειδικεύεται στις πραλίνες και τα μακαρόν. Για τις εκπληκτικές του συνταγές, χρησιμοποιεί αποκλειστικά σοκολάτες ελεγχόμενης προέλευσης που περιέχουν τουλάχιστον 70% κακάο. Όλα τα συστατικά που ενσωματώνονται στην παρασκευή των πραλινών του επιλέγονται αυστηρά για την αψεγάδιαστη ποιότητά τους. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός της συσκευασίας του Πιέρ...
...Η επιχείρηση Jacquot & Cie είναι ειδικός σοκολατοποιός εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και εμπορία σοκολατένιων λιχουδιών που προέρχονται από υπερπαραγωγή ή απούλητα προϊόντα. Είμαστε ειδικοί στα εποχιακά σοκολατάκια με καλούπια (Χριστούγεννα & Πάσχα) κάτω από αλουμίνιο και σοκολατένιες λιχουδιές.
Duc d’O είναι ένας Βέλγος σοκολατοποιός που ειδικεύεται στην παραγωγή τρούφας, πραλίνων, πραλίνων λικέρ, μίνι πραλίνων και ποικιλιών βελγικής σοκολάτας.