Γαλλία, Boissy Saint Leger
... σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Χαρτοφυλάκιο (36)
Γαλλία, Montelimar
Η NOUGAT DIANE DE POYTIERS τοποθετείται στην καρδιά της γαλλικής τέχνης, ειδικευμένη στην παραγωγή εξαιρετικών nougats που γιορτάζουν την ιστορία και την παραδοσιακή τέχνη του Montélimar, της αδιαμφισβήτητης πρωτεύουσας του nougat. Τα Προϊόντα μας: Προσφέρουμε μια ποικιλία nougats, από το κλασικό Nougat de Montélimar, πλούσιο σε αμύγδαλα και μέλι, μέχρι το βιολογικό Nougat, σχεδιασμένο για όσους ...
Χαρτοφυλάκιο (154)
Γαλλία, Rungis
Ειδικοί στους ξηρούς καρπούς από το 1982, η εταιρεία μας PALIMEX εισάγει, επεξεργάζεται και συσκευάζει τους ξηρούς καρπούς της καλύτερης ποιότητας στην εγκατάστασή μας που βρίσκεται στο MIN του Rungis. ▶ Η Εγκατάστασή μας στο MIN του Rungis - Στη διάθεσή σας, στην υπηρεσία σας! Αναπτύξαμε το 2020 μια διαδικασία καβουρδίσματος ξηρών καρπών και μια ειδική διαδικασία καρυκευμάτων. Η κυριαρχία, η ...
Χαρτοφυλάκιο (249)
Γαλλία, Saint Orens De Gameville
Η Bello & Angeli είναι ένας τεχνίτης σοκολατοποιός με έδρα το Saint-Orens-de-Gameville, στην περιοχή της Haute-Garonne. Όλες οι πρωτότυπες και "σπιτικές" δημιουργίες μας παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας κοντά στην Τουλούζη, όπου επιλέγουμε τις καλύτερες σοκολάτες και υλικά. Κάθε μέρα, παράγουμε γευστικές δημιουργίες με τη μεγαλύτερη προσοχή στην τέχνη, ανάμεσα στις οποίες σοκολάτες, αλλά και πα...
Χαρτοφυλάκιο (85)
Γαλλία, Nice
...Είτε είστε σεφ ζαχαροπλαστικής, παγωτατζής, σοκολατοποιός ή εστιάτορας, αναδείξτε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες με τη βανίλια γκουρμέ premium από την επιλογή Matoy ή την επιλογή Enjana. Με υψηλά επίπεδα υγρασίας και βανιλίνης, η βανίλια είναι μαλακή και λιπαρή. Πολύ περιζήτητη και επιθυμητή από τους σεφ, θα αναδείξει τις γεύσεις των δημιουργιών σας. Μέγεθος (εκ): 14 έως + 20 εκ Βανιλίνη (%): 1.4 έως 2.4 Υγρασία (%): 30 έως 37...
Χαρτοφυλάκιο (3)
Γαλλία, Marseille
Συνταγή παράδοσης - Μια μοναδική τέχνη Θέλετε σοκολάτα; Σοκολάτα μαύρη με σύκα και καρύδια, σοκολάτα μαύρη με κεράσια Amarena, σοκολάτα γάλακτος με μαρσμέλοου, σοκολάτα λευκή μαρμπρέ με φράουλα ή ακόμα η σπεσιαλιτέ μας, η μπάρα Μασσαλίας... Η Μπάρα Μασσαλίας ® είναι μια σπεσιαλιτέ της Σοκολατοποιίας της Μασσαλίας. Ένα πραλίνα "χωρίς βούτυρο, ούτε κρέμα" από καθαρή απόλαυση, φυσική, φλοίδα, παλιάς ...
Χαρτοφυλάκιο (1)
Γαλλία, Bagnolet
... εστιατορίου και catering. Επιλέγοντας την Baisers Sucrés, επιλέγετε να συνεργαστείτε με ποιοτικούς ζαχαροπλάστες και αυθεντικά προϊόντα, με σύμβαση παροχής που παραδίδεται εντός 24 έως 48 ωρών, σε θετική ή αρνητική ψύξη. Οι αξίες μας, η παραδοσιακή ποιότητα, το επάγγελμά μας, το πάθος μας. Ο Κέβιν Μπεζιέ, ζαχαροπλάστης και σοκολατοποιός, εργάζεται στον τομέα της υψηλής ζαχαροπλαστικής εδώ και 20...
Μοναδικός σοκολατοποιός και μεταποιητής κακάου της περιοχής Paca! Ο THEOBROMEUR, σοκολατοποιός με ανώτερη εκπαίδευση στον αγροδιατροφικό τομέα, ο Δανιήλ Ευνάρ μετατρέπει αποκλειστικά το κακάο από την Ακτή Ελεφαντοστού! Παράγει τη δική του επικάλυψη σοκολάτας! στη μικρή μονάδα του στη Βενέλες της Προβηγκίας! Σοκολάτα ΜΑΥΡΗ και γάλακτος 100% από την Ακτή Ελεφαντοστού, η μόνη αληθινή μονο...
Γαλλία, Guewenheim
Ποιοτικός ζαχαροπλάστης, σοκολατοποιός και παγωτατζής στο Γκεβενχάιμ. Η Boutique J2B, που βρίσκεται κοντά σε Θαν, Μασεβό, Μυλούζ και Σερνέι στην περιοχή Ο-Ρεν, προσφέρει γλυκά, σοκολάτες, παγωτά και αρτοσκευάσματα για τους λάτρεις της καλής γεύσης και τους γκουρμέ.
Γαλλία, Bracieux
Η εταιρεία MAX VAUCHE CHOCOLATIER είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων με βάση τη σοκολάτα. Από την ιστορία της σοκολάτας μέχρι τη γευστική της απόλαυση, η σοκολατοποιία Max Vauché συμβολίζει από μόνη της τον πολιτισμό της σοκολάτας. Το 2003, ο Max Vauché γίνεται Μάστερ Τέχνης σοκολατοποιός. Από την 1η Αυγούστου 2008, ο Max Vauché διευρύνει την τεχνογνωσία του...
Γαλλία, Quiberon
Ανακαλύψτε τον Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, ο οποίος κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων σοκολατοποιών της Γαλλίας και δημιούργησε το 1977 στο Quiberon το διάσημο CBS® (Καραμέλα με Αλμυρό Βούτυρο), ένα θαύμα με απαράμιλλη γεύση! Ως μεγάλος σοκολατοποιός, ο Henri Le Roux έχει περισσότερες από 80 δημιουργίες στο ενεργητικό του! Επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες κακάου και τις καλύτερες...
Γαλλία, Troyes
...Η επιχείρηση Jacquot & Cie είναι ειδικός σοκολατοποιός εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και εμπορία σοκολατένιων λιχουδιών που προέρχονται από υπερπαραγωγή ή απούλητα προϊόντα. Είμαστε ειδικοί στα εποχιακά σοκολατάκια με καλούπια (Χριστούγεννα & Πάσχα) κάτω από αλουμίνιο και σοκολατένιες λιχουδιές.
... να εξυπηρετήσει τους πελάτες του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού. Οι δραστηριότητες της Chocmod Canada ξεκίνησαν επίσημα τον Απρίλιο του 2011. Γαλλικός σοκολατοποιός-καραμελοποιός που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή τρούφας σοκολάτας σε περισσότερες από 45 χώρες σε 5 ηπείρους. Η επιχείρηση είναι άλλωστε γνωστή και αναγνωρίσιμη με το εμπορικό της σήμα «Truffettes de France».
Χαρτοφυλάκιο (6)
Γαλλία, Montargis Cedex
Πολυτελής ζαχαροπλάστης εδώ και τρεις γενιές, είναι ο επίσημος δημιουργός της αληθινής Prasline. Πρωτότυπη συνταγή Prasline από το 1636. Γάλλος σοκολατοποιός.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play