... συμμετεχόντων: 50
ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Γίνετε βέλγος σοκολατοποιός
Κατά τη διάρκεια της Ξενάγησης Σοκολάτας θα σας προσκαλέσουμε σε ένα εργαστήριο που θα φιλοξενηθεί από τον καλύτερο σοκολατοποιό μας, ο οποίος θα σας διδάξει πώς να φτιάξετε τις δικές σας πραλίνες.
Η Ξενάγηση Σοκολάτας στις Βρυξέλλες είναι μια διασκεδαστική μέρα γεμάτη γλυκά, και μπορεί να είναι υπέροχα...
...Η Arduenna έχει συνεργαστεί με τον Bastognard Pierre Plas, ο οποίος ανακηρύχθηκε Βέλγος σοκολατοποιός της χρονιάς 2023 από τον Gault & Millau.
Ο Pierre Plas έχει επιτύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία, εμπλουτίζοντας τις βραζιλιάνικες κακάο-νιφάδες με τζιν Arduenna! Αυτός ο λεπτός, εκλεπτυσμένος συνδυασμός είναι για να τον απολαμβάνετε με μέτρο!
Από πολλά χρόνια, η Pralibel είναι ένας διάσημος Βέλγος σοκολατοποιός που ξεχωρίζει για την αυστηρή της προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμες και μοναδικές πραλίνες για όλες τις περιστάσεις, που εκτιμώνται από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Οι σοκολάτες μας διατίθενται χύμα και σε έτοιμες συσκευασίες διακοσμημένες με όμορφα σχέδια που υπογραμμίζουν τον διακριτό χαρακτήρα της Pralibel. Η Pralibel επαναστατεί τη βελγική σοκολάτα.
...Ο τεχνίτης σοκολατοποιός Druart παρουσιάζει μια νέα "γενιά pralines", μια "γενιά καλού γούστου". Οι pralines Druart δεν απογοητεύουν ποτέ, οι πρώτες ύλες που τις απαρτίζουν προέρχονται, μέσω τακτικών παραλαβών, από τις καλύτερες αγορές. Ελέγχονται πριν την ενσωμάτωσή τους στην παραγωγή μας. Είναι η εγγύηση "ποιότητας και φρεσκάδας" των σοκολατών Druart. Επιπλέον, η εξαίρεση όλων των χρωστικών ή γλυκαντικών ουσιών διαφυλάσσει την πλούσια γεύση της γκάμας μας από pralines. Σας προτείνουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
Μάστερ σοκολατοποιός από το Βέλγιο, ο François Deremiens σας καλωσορίζει. Έχουμε λύσεις σε κάθε κλίμακα για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προσδοκίες του επιχειρηματικού τομέα. Είστε χονδρέμπορος ή διανομέας; Μπορούμε να σας προτείνουμε μια λύση συνεργασίας. Αν το επιθυμείτε, προσαρμόζουμε επίσης τα δώρα σας (σοκολάτες, συσκευασίες...). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Θα χαρούμε να εξετάσουμε το αίτημά σας δωρεάν και χωρίς υποχρέωση.
... ποιότητας για να προτείνει πρωτότυπα μοντέλα, όπως ο Philippe Geluck, εικονογράφος των Pychamas, με την εικόνα της διάσημης γάτας, ή πιο πρόσφατα ο Jean-Philippe Darcis, διεθνώς αναγνωρισμένος σοκολατοποιός για το γευστικό του μοντέλο, εικονογραφημένο με όμορφα πολύχρωμα μακαρόν.
Από το 1998, αυτή η επιχείρηση με έδρα τη Verviers, στο Βέλγιο, σχεδιάζει και επιβλέπει την παραγωγή μιας πρωτότυπης και...
...Bernard Schonmacker είναι ένας τεχνίτης σοκολατοποιός. Εκτός από τις κλασικές σοκολάτες (λευκή, μαύρη και πραλίνα), ο Bernard Schonmacker σας προσφέρει μερικές πιο εκπληκτικές γεύσεις: γκανάς με τζίντζερ, με πιπέρι, με μπαχαρικά, κρέμα με σιρόπι Λιέγης, βιολέτα, τριαντάφυλλο, λεβάντα, όλες αυτές οι σοκολάτες προέρχονται επίσης από κόκκους 'κακάο 100% βούτυρο'. Στο κατάστημα Schonmacker, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από χειροποίητα προϊόντα αλλά και άλλες ειδικότητες σε μπισκότα, γλυκά, καφέ, τσάι, αλκοολούχα ποτά,…...
Ο καινοτόμος πολυτελής σοκολατοποιός. Η Neuhaus έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της αγοράς στον τομέα της πολυτελούς σοκολάτας στο Βέλγιο. Η στρατηγική της ομάδας επικεντρώνεται σε περαιτέρω διεθνή ανάπτυξη. Ο σοκολατοποιός διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 2000 σημεία πώλησης σε 50 χώρες και είναι ένας από τους ελάχιστους που εξακολουθούν να παράγουν στο Βέλγιο. Ως προμηθευτής της αυλής, η Neuhaus γιορτάζει φέτος την 100ή επέτειο της πραλίνας.
Ο PIERRE LEDENT CHOCOLATIER είναι ένας βέλγος σοκολατοποιός που ειδικεύεται στην παρασκευή pralines και γαλλικών macarons. Οι λιχουδιές του είναι διαθέσιμες στο σαλόνι του σοκολατοποιού στις Βρυξέλλες ή μπορεί κανείς να παραγγείλει online μέσω της ιστοσελίδας του Pierre Ledent Chocolatier. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών: μαύρη, λευκή, καφέ, γεμιστή, με φρούτα, με κρέμα κ.λπ. Υπάρχουν γεύσεις...
Ο Μπενουά Νιάν είναι σοκολατοποιός που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Συλλογή υψηλής ραπτικής: σοκολατάκια που προσφέρονται σε ποικιλία (μικρές σοκολατένιες παλέτες με γεύσεις τόσο κλασικές όσο και πικάντικες). Δημιουργίες: τρούφες, αλμυρές καραμέλες, ουράνιες, καρδιές σάμπα, εθιστικές,… Ντελικαβούρ: πορτοκαλάτες, λεμονάτες, κλημεντίνες, τζίντζερ, γκρέιπφρουτ, τραγανά αμύγδαλα, πεκάν,… Γλυκές απολαύσεις: παρασκευές για ζεστή σοκολάτα, κακάο, σκόνη από ωμό κακάο, πάστα για άλειμμα,… Τα γιορτινά: απολύτως φρουτώδη και τρούφες με παλιό ρούμι και πιπέρι.
Ο Dirk Naert, μάστερ σοκολατοποιός, ανέπτυξε ένα μοναδικό και χειροποίητο προϊόν: ChocOBeer: Μια μπυρα-praline με υγρή γέμιση μπύρας. Ένα κατοχυρωμένο προϊόν. Βέλγικη μπύρα και βέλγικη σοκολάτα. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ. Το ιδανικό δώρο και προϊόν εξαγωγής. Η ζυθοποιία Bockor ήταν η πρώτη που συμμετείχε στην ιστορία, σύντομα θα ακολουθήσουν οι μπύρες της ζυθοποιίας Palm και Brugse Zot.
Ο Πιέρ Λεντέν είναι ένας μάστερ σοκολατοποιός που ειδικεύεται στις πραλίνες και τα μακαρόν. Για τις εκπληκτικές του συνταγές, χρησιμοποιεί αποκλειστικά σοκολάτες ελεγχόμενης προέλευσης που περιέχουν τουλάχιστον 70% κακάο. Όλα τα συστατικά που ενσωματώνονται στην παρασκευή των πραλινών του επιλέγονται αυστηρά για την αψεγάδιαστη ποιότητά τους. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός της συσκευασίας του Πιέρ...
Duc d’O είναι ένας Βέλγος σοκολατοποιός που ειδικεύεται στην παραγωγή τρούφας, πραλίνων, πραλίνων λικέρ, μίνι πραλίνων και ποικιλιών βελγικής σοκολάτας.