...Η σάλτσατρούφας Bianchetto είναι ένα γκουρμέ μείγμα φτιαγμένο από τρούφες Bianchetto συνδυασμένες με επιλεγμένα υλικά όπως μανιτάρια, ελαιόλαδο και, μερικές φορές, κρέμα ή τυρί. Αυτή η σάλτσα είναι γνωστή για την κρεμώδη υφή της και την έντονη γεύση της, αναδεικνύοντας το αναγνωρίσιμο άρωμα και την λεπτή γεύση των λευκών τρούφων.
Αυτή η σάλτσα είναι τέλεια για όσους αναζητούν να προσθέσουν μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας στα γεύματά τους, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τη μοναδική γεύση των τρούφας Bianchetto.
...Pikillo σάλτσα ελαιόλαδος εξαιρετικής ποιότητας και συστατικών από διάφορα φυτά, όπως πιπεριά και βολβός, συσκευασμένη μέσω φυσικών διαδικασιών, προσφέρει την υφή του πατέ και την πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση του μαύρου βολβού, κάνοντάς την πολύ νόστιμη για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή σε πιάτα με σπαγγέτι, πιάτα με κόκκινο κρέας,...
...Δεν μπορείτε να χάσετε τη γλυκιά και γήινη γεύση της σάλτσας τρούφας Belbri. Απολαύστε τη σάλτσατρούφας Belbri, χρησιμοποιήστε την ως σάλτσα σε ποικιλία πιάτων, όπως: μπέργκερ, ντιπ και σε αυγά ή άλλα συνοδευτικά πιάτα.
Δοκιμάστε την τώρα. Κατάλληλη για vegans και χορτοφάγους.
...Οι φρέσκες tagliatelle all'uovo είναι ένα είδος μακράς ζυμαρικής που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την υφή, τη γεύση και το μέγεθός της. Συνώνυμο της εμιλιανής κουζίνας, είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητες παρασκευές. Είναι ιδανική με ragù (σάλτσα κρέατος), σάλτσα μανιταριών ή σάλτσατρούφας, και είναι εξίσου νόστιμη με απλές σάλτσες ντομάτας.
...Σάλτσα με καλοκαιρινό τρούφο και μανιτάρια. Χωρίς συντηρητικά και χωρίς γλουτένη. Ιδανική για ζυμαρικά, ριζότι, αυγά, τοστ, ορεκτικά. Δεν περιέχει μαύρες ελιές για αληθινή γεύση τρούφας!
Σάλτσα με μαύρους τρούφους και μανιτάρια. Ιδανική για να εμπλουτίσει διάφορα πιάτα όπως ορεκτικά, τοστ, κυρίως πιάτα, σάλτσες, κρέας, πιάτα με γκρατέν και ομελέτες.
Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...
Γειά σας, είμαι ο Ρομπέρτο Ουγκολίνι, ιδρυτής της εταιρείας TrufflEat SRL, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 10 χρόνια στην εμπορία φρέσκων τρούφων και αποκλειστικών ιταλικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με και χωρίς τρούφο.
Η αγορά του τρούφου είναι σε έντονη ανάπτυξη, με ρυθμό αύξησης τουλάχιστον 12% ετησίως.
Η εταιρεία μας ασχολείται με την προμήθεια γαστρονομικών προϊόντων για τον το...
Είμαστε στην Αμπρούτσο, μια πράσινη περιοχή. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο ΦΡΕΣΚΟΥ ΤΡΑΦΟΥ, τύπου και ποιότητας ανάλογα με την εποχή. Επιλέγονται προσεκτικά. Παρέχουμε τρούφες με τις εξής προθεσμίες: • 24h Ιταλία (It) και Ευρώπη (EU) • 24h Βόρεια Αμερική και Καναδάς • 36/48h Ασία • 48h Αυστραλία Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής τόσο προϊόντων με βάση τον τρούφο, όσο και κλασικών προϊό...
...Μια μέτρια Dijon μουστάρδα που αποκτά την ευγένειά της χάρη στο λεπτό άρωμα της μαύρης τρούφας από την Προβηγκία.
Συμβουλές γευσιγνωσίας:
Με κρέας, σε σαλάτα, σάλτσα, τάρτα ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο της επιλογής σας.
...τραγανά γεμιστά πιπεράκια (με κρέμα τόνου)
σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές πιπεριές
σε ελαιόλαδο με αντσούγιες, κάπαρη και ελιές, τακτοποιημένες αποξηραμένες ντομάτες σε ελαιόλαδο, πικρόγλυκα κρεμμύδια, ψητά μικρά κρεμμύδια
σε ελαιόλαδο, μικρά κρεμμύδια με μπαλσάμικο ξύδι Μόντενα I.G.P., τραγανά αγκινάρες Σαρδηνίας σε ελαιόλαδο, ψητές μελιτζάνες
σε ελαιόλαδο, πιπεριές με τρούφα, μίγμα ορεκτικών σε ελαιόλαδο, κρέμα τυριού
λιωμένη με τρούφα, ελιές πατέ με
τρούφα, κρέμα τρούφας,...
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...99 % Βιολογικό λευκό ξίδι κρασιού*
- 1 % Γεύση τρούφας*
*Παρασκευασμένο από κρασί που προέρχεται από σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά
Προτεινόμενη χρήση :
Σάλτσα σαλάτας, λευκό κρέας, φουά γκρα και ψάρι.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε μπουκάλι 25 cl, σε χύμα 3-5-10 λίτρων και σε βαρέλι 220 λίτρων.
ITALIADAMANGIARE είναι μια εταιρεία που παράγει εποχιακά λευκά και μαύρα τρούφες, σάλτσα λευκής τρούφας και μαύρης τρούφας, νιφάδες τρούφας, αλεσμένη μαύρη τρούφα και λάδι λευκής τρούφας. Διανέμουμε επίσης ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας.