...Οι φρέσκες tagliatelle all'uovo είναι ένα είδος μακράς ζυμαρικής που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την υφή, τη γεύση και το μέγεθός της. Συνώνυμο της εμιλιανής κουζίνας, είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητες παρασκευές. Είναι ιδανική με ragù (σάλτσα κρέατος), σάλτσα μανιταριών ή σάλτσατρούφας, και είναι εξίσου νόστιμη με απλές σάλτσες ντομάτας.
...Σάλτσα με καλοκαιρινό τρούφο και μανιτάρια. Χωρίς συντηρητικά και χωρίς γλουτένη. Ιδανική για ζυμαρικά, ριζότι, αυγά, τοστ, ορεκτικά. Δεν περιέχει μαύρες ελιές για αληθινή γεύση τρούφας!
Σάλτσα με μαύρους τρούφους και μανιτάρια. Ιδανική για να εμπλουτίσει διάφορα πιάτα όπως ορεκτικά, τοστ, κυρίως πιάτα, σάλτσες, κρέας, πιάτα με γκρατέν και ομελέτες.
Γειά σας, είμαι ο Ρομπέρτο Ουγκολίνι, ιδρυτής της εταιρείας TrufflEat SRL, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 10 χρόνια στην εμπορία φρέσκων τρούφων και αποκλειστικών ιταλικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με και χωρίς τρούφο.
Η αγορά του τρούφου είναι σε έντονη ανάπτυξη, με ρυθμό αύξησης τουλάχιστον 12% ετησίως.
Η εταιρεία μας ασχολείται με την προμήθεια γαστρονομικών προϊόντων για τον το...
Είμαστε στην Αμπρούτσο, μια πράσινη περιοχή. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο ΦΡΕΣΚΟΥ ΤΡΑΦΟΥ, τύπου και ποιότητας ανάλογα με την εποχή. Επιλέγονται προσεκτικά. Παρέχουμε τρούφες με τις εξής προθεσμίες: • 24h Ιταλία (It) και Ευρώπη (EU) • 24h Βόρεια Αμερική και Καναδάς • 36/48h Ασία • 48h Αυστραλία Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής τόσο προϊόντων με βάση τον τρούφο, όσο και κλασικών προϊό...
...τραγανά γεμιστά πιπεράκια (με κρέμα τόνου)
σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές πιπεριές
σε ελαιόλαδο με αντσούγιες, κάπαρη και ελιές, τακτοποιημένες αποξηραμένες ντομάτες σε ελαιόλαδο, πικρόγλυκα κρεμμύδια, ψητά μικρά κρεμμύδια
σε ελαιόλαδο, μικρά κρεμμύδια με μπαλσάμικο ξύδι Μόντενα I.G.P., τραγανά αγκινάρες Σαρδηνίας σε ελαιόλαδο, ψητές μελιτζάνες
σε ελαιόλαδο, πιπεριές με τρούφα, μίγμα ορεκτικών σε ελαιόλαδο, κρέμα τυριού
λιωμένη με τρούφα, ελιές πατέ με
τρούφα, κρέμα τρούφας,...
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
ITALIADAMANGIARE είναι μια εταιρεία που παράγει εποχιακά λευκά και μαύρα τρούφες, σάλτσα λευκής τρούφας και μαύρης τρούφας, νιφάδες τρούφας, αλεσμένη μαύρη τρούφα και λάδι λευκής τρούφας. Διανέμουμε επίσης ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας.