Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...
...Μια μέτρια Dijon μουστάρδα που αποκτά την ευγένειά της χάρη στο λεπτό άρωμα της μαύρης τρούφας από την Προβηγκία.
Συμβουλές γευσιγνωσίας:
Με κρέας, σε σαλάτα, σάλτσα, τάρτα ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο της επιλογής σας.
...99 % Βιολογικό λευκό ξίδι κρασιού*
- 1 % Γεύση τρούφας*
*Παρασκευασμένο από κρασί που προέρχεται από σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά
Προτεινόμενη χρήση :
Σάλτσα σαλάτας, λευκό κρέας, φουά γκρα και ψάρι.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε μπουκάλι 25 cl, σε χύμα 3-5-10 λίτρων και σε βαρέλι 220 λίτρων.