...Ο κόλιανδρος χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στη μαγειρική και για να προσδώσει μια ευχάριστη αρωματική νότα στη αρωματοποιία, τα καλλυντικά και την παραγωγή σαπουνιών. Το φυτό είναι καλή πηγή μελιού.
Χρησιμοποιείται ευρέως ως μπαχαρικό για την ενίσχυση και την γεύση λουκάνικων, τυριών, κονσερβών κρέατος και ψαριών, τουρσιών, λικέρ, προστίθεται στο ψήσιμο του ψωμιού Borodino, ζαχαρωτών και...
... μπαχαρικό για το μαγείρεμα πιλάφ, ρυζιού και κρέατος που μαγειρεύεται στο σπίτι: σε κατσαρόλα, στον φούρνο και στο μικροκύματα.
Γεύση
Η κλασική συνδυαστική μπαχαρικών για το μαγείρεμα παραδοσιακών ουζμπεκικών πιάτων.
Συστατικά
Αλάτι θαλασσινό, αποξηραμένη μπαρμπερί, ζίρα, κόλιανδρος, θρυμματισμένο μαύρο πιπέρι, αλεσμένο...
...Ο κόλιανδρος είναι σπόροι στρογγυλοί και ανοιχτό καφέ του φυτού Coriandrum sativum, γνωστός ως κόλιανδρος, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως καρύκευμα για γλυκά και αλμυρά πιάτα. Εφαρμόζεται ολόκληρος ή αλεσμένος σε σκόνη.
Ο κόλιανδρος, ή αλλιώς σπόροι κόλιανδρου, είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό στην κινεζική, ινδική, πακιστανική, μεσανατολική και ευρωπαϊκή κουζίνα.
...Το κύμινο είναι ένα γνωστό νότιο μπαχαρικό λόγω των αντιβακτηριακών του επιδράσεων στο σώμα. Η ισχυρή θεραπευτική του δράση έγκειται στην πλούσια σύνθεσή του. Το κύμινο προσφέρει στα πιάτα μια ευχάριστη γεύση και άρωμα.
Καθαρό βάρος: 100 γρ.
Μεικτό βάρος: 106 γρ.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες
Συνθήκες αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά...
...Γυάλινο βάζο 250γ (μπορεί να παραγγελθεί σε βάζο 30γ)
Η λεπτή γεύση της κρέμας αμυγδάλου, σε συνδυασμό με την καρύδα, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κοκτέιλ τρυφερότητας και απόλαυσης. Μια υποψία πικρίας αμυγδάλου προσθέτει μπαχαρικό στη γεύση, και το άρωμα της καρύδας ξυπνά μνήμες ρομαντικών ταξιδιών και ουράνιας απόλαυσης.
*Όλες οι χρήσιμες ιδιότητες του μελιού διατηρούνται, καθώς το θερμικό καθεστώς ελέγχεται αυστηρά.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής...