Γαλλία, Collégien
...Αν είστε συνηθισμένοι να εργάζεστε με προϊόντα όπως το macaron, γνωρίζετε την πολυπλοκότητα της προετοιμασίας του. Είναι χάρη στη συνεργασία με πολλούς ζαχαροπλάστες στα εργαστήρια και τον σεφ Mathieu Blandin (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ζαχαροπλαστικής το 2013) που προέκυψε η ιδέα να σχεδιαστεί αυτή η μηχανή. Οι δονήσεις της μηχανής επιτρέπουν στις άκρες των μπισκότων σας να απορροφηθούν μέχρι να...
Χαρτοφυλάκιο (15)
Γαλλία, Furiani
Η ALINE CHOCOLATIERE επαναστατεί τα κλασικά της σοκολατοποιίας με στυλ από την Μπαρτιάνη. Είναι όλη η Κορσική σε γλυκίσματα σοκολάτας: ένας λεπτός συνδυασμός ανάμεσα στους θησαυρούς του Νησιού της Ομορφιάς και την καλή σοκολάτα, μέσω του μελιού, των εσπεριδοειδών, των φουντουκιών, των θησαυρών του μακί και των εμβληματικών Canistrelli που μας επαναφέρουν σε παιδικές αναμνήσεις και υπόσχονται εκπλη...
Χαρτοφυλάκιο (97)
Ιταλία, Forlì
... ιστορία ως βασικό τρόφιμο για πολλές ιθαγενείς πληθυσμούς. Σήμερα, το αλεύρι λευκού καλαμποκιού εκτιμάται ευρέως για την ευελιξία του στην κουζίνα και τα πολλά οφέλη που προσφέρει στην ευημερία και την υγεία. Ένα από τα χαρακτηριστικά που το διακρίνουν είναι η πλούσια περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Επιπλέον, το αλεύρι λευκού καλαμποκιού είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων, pancakes, πολέντα και πολλών άλλων πιάτων.
Χαρτοφυλάκιο (50)
Γαλλία, Coignieres
... αγχωμένα. Η Gelato προέρχεται από μια διασταύρωση μεταξύ Thin Mint Girl Scout Cookies και Sunset Sherbet. Η Thin Mint Girl Scout Cookies είναι γνωστή για τις γλυκές αρωματικές νότες μπισκότων και τις αρωματικές νότες μέντας και εσπεριδοειδών. Οι γεύσεις εσπεριδοειδών και δασικών φρούτων της Gelato κληρονομούνται από την Sunset Sherbet. Η προετοιμασία μιας έγχυσης λουλουδιών CBD πρέπει να ακολουθεί έναν...
Χαρτοφυλάκιο (46)
Γαλλία, Cohade
...Αυτή η ιταλική μηχανή διαθέτει πολλές λειτουργίες: γρήγορη κατάψυξη, φωτισμό LED καθώς και αυτόματους τρόπους που επιτρέπουν πλήρη έλεγχο. Χαρακτηριστικά Χωρητικότητα 3 X 10 λίτρα Παραγωγή 130 ποτηριών (230 ml) ανά ώρα 1 400 Watts Χρόνος για να παγώσει η προετοιμασία: 45 λεπτά Διαστάσεις Ύψος: 80 εκ. Βάθος: 48 εκ. Πλάτος: 62 εκ.
Χαρτοφυλάκιο (45)
Γερμανία, Ahrensburg
...Μαρινάδα Hela για ψήσιμο BBQ, πικάντικη, καπνιστή και με μέλι σε κουβά 3 κιλών. Ανακαλύψτε τη μαρινάδα Hela Bread Marinade BBQ με βάση το νερό για την προετοιμασία ψωμιού και μπισκότων. Αρωματικά μπαχαρικά όπως σκόρδο και κρεμμύδι, σε συνδυασμό με μια αποκλειστική γεύση καπνού, δίνουν στη ζύμη μια ιδιαίτερη γεύση BBQ. Έχουμε αναπτύξει περαιτέρω υγρές καρυκεύσεις ειδικά για προϊόντα αρτοποιίας...
Χαρτοφυλάκιο (91)
Γαλλία, Carpentras
...ΣΚΟΥΡΗ Σοκολάτα Τέλεια για την προετοιμασία μπισκότων. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
Χαρτοφυλάκιο (26)
Ιταλία, Montelupo Fiorentino
... ποιότητας, όπως ιταλικές αμυγδαλές, σύκα Κοζέντσα, φιστίκια, σοκολάτα, δημιουργώντας νέους και ασυνήθιστους συνδυασμούς. με λεπτές και εκπληκτικές γεύσεις, παρουσιασμένες σε προσεγμένες και μοντέρνες συσκευασίες που αφήνουν πάντα το περιεχόμενο σε καλή θέα. Όλες οι φάσεις της παραγωγής μας είναι εντελώς χειροποίητες, από την προετοιμασία των ζυμών μέχρι το κόψιμο των μπισκότων και την τελική...
Ιταλία, Trecastagni
... προμηθευτών και πρώτων υλών), παραγωγής (προετοιμασία ζυμών, καθαρισμός και απολύμανση ζυμών), συσκευασίας (χρήση υλικών για τρόφιμα) και διανομής (Η Casa del Biscotto διανέμει τα προϊόντα της μέσω ενός δικού της εμπορικού δικτύου που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια σε όλη την επικράτεια, χρησιμοποιώντας τοπικούς διανομείς για να φτάσει στις κύριες ιταλικές επαρχίες). Μεταξύ των τυπικών προϊόντων της Σικελίας παράγουμε επίσης: Απλά μπισκότα αμυγδάλου, αρωματισμένα με την ουσία των εσπεριδοειδών της Σικελίας και γεμιστά με κρέμες από Φιστίκι, Πορτοκάλι και Λεμόνι.
Τουρκία, Eskisehir
Κατασκευάζουμε εξοπλισμό και μηχανές για την παραγωγή μπισκότων, κέικ και κράκερ. Από την προετοιμασία της ζύμης (ζυμωτήριο με ένα ή δύο άγκιστρα), τη μορφοποίηση των μπισκότων (ροτατικός μηχανισμός για μαλακά μπισκότα ή πλάστης για σκληρά μπισκότα), το ψήσιμο με φούρνο έμμεσης θέρμανσης από 10μ έως 50μ, την ψύξη ή την ψύξη στους 180 βαθμούς για μικρές επιχειρήσεις και τέλος την συσκευασία με μηχανές flowpack ή σε συσκευασίες σε Χ. Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Εσκίσεχιρ στην Τουρκία. Ελπίζοντας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play