... αποτελέσματα αυτής της διαχείρισης είναι μια παραγωγή υψηλής ποιότητας. Όλα τα κρασιά που παράγονται σκέφτονται με βάση τον πελάτη και τις προτιμήσεις της αγοράς. Η DFJ VINHOS χρησιμοποιεί μόνο γαλλικές δρύινες βαρέλες που αγοράζονται από τη Seguin Moreau και διαθέτει δική της τυποποιημένη βαρελοποιία για την αποκατάστασή τους.
...Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot. Τις λευκές ποικιλίες: Arinto, Fernão Pires, Boal, Moscatel Galego, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling, Gewürztraminer. Τα κρασιά μας διακρίνονται και αναγνωρίζονται σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
Η VINIVERDE - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Α.Ε. είναι μια holding που ιδρύθηκε το 2008, των οποίων οι μέτοχοι είναι διάφορες συνεταιριστικές οργανώσεις στον τομέα του κρασιού, προσανατολισμένη στην παραγωγή, προώθηση και εμπορία των σημάτων της. Τα προϊόντα μας: πράσινα κρασιά, κόκκινα, ροζέ, λευκά, αφρώδη και αποστάγματα. Τα προϊόντα εξάγονται σε όλο τον κόσμο: Ηνωμένες Πολιτείες...
... με το ISA στην ανάπτυξη τεχνολογίας που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε και να γνωρίσουμε τη σύνθετη ζωή του αμπελιού. Οι ποικιλίες με τις οποίες εργαζόμαστε είναι τυπικές της Αλεντέζου, μεταξύ των οποίων στα κόκκινα κρασιά ο Alicante Bouchet, Aragonez, Trincadeira και στα λευκά κρασιά ο Antão Vaz, Arinto και Rabo de Ovelha. Καταφέρνουμε να εξάγουμε το 70% των συγκομιδών μας σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός κρασιού είναι η τέχνη της ανταλλαγής εμπειριών και της οικοδόμησης σχέσεων. Για σχεδόν έναν αιώνα, στην Poças μοιραζόμαστε τη μαγεία των αμπελώνων του Δούρου, συνδυάζοντας τα αρώματα και τις γεύσεις του σε κάθε περίσταση. Ως μία από τις λίγες εταιρείες Κρασιού Πόρτο που ανήκει στην ίδια πορτογαλική οικογένεια από την ίδρυσή της και πρωτοπόρος στα κρασιά DOC Δούρου, έχουμε καλλιεργήσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η κληρονομιά που επιθυμούμε να μοιραστούμε.
...Η QUINTA DE SANT'ANA βρίσκεται 35 χιλιόμετρα βόρεια της Λισαβόνας. Παράγουμε κρασιά υψηλής ποιότητας που προέρχονται από την ωρίμανση των σταφυλιών που επωφελήθηκαν από το μικροκλίμα του Ατλαντικού στην περιοχή της Μάφρα. Το παλαιότερο τμήμα της φάρμας μας είναι μια εκκλησία που χρονολογείται από το 1633. Παράγουμε κόκκινα και λευκά κρασιά για την εθνική και διεθνή αγορά.
... σε 25 εκτάρια αμπελώνων σε εδάφη σχιστόλιθου, σε υψόμετρο περίπου 320 μέτρων. Παράγουμε έντονα και γεμάτα κρασιά, όπως είναι τα κρασιά του Δούρου. Μάλιστα, ολόκληρη η QUINTA DO ROMEU (με περίπου 5.000 εκτάρια και που επίσης παράγει το Ελαιόλαδο Romeu DOP και Φελλό) είναι πλήρως βιολογική, πιστοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούμε κανένα χημικό προϊόν στις καλλιέργειές μας. Οι...
... η μοναδική συνδυαστική, που ενισχύεται από την ηλικία μερικών από τους παλαιότερους αμπελώνες μας που ξεπερνούν τα σαράντα χρόνια, είναι αυτή που διαφοροποιεί και εξατομικεύει τα κρασιά της Κτήμα ESPORÃO.
... κρασιών από τις περιοχές και η εξαιρετική δουλειά οινολογίας επιτρέπει στην PARRAS να παράγει κρασιά ανώτερης ποιότητας.
Η εμπειρία διαφόρων οινολόγων, αμπελουργών και συμβούλων του τομέα συγκεντρώνεται στην PARRAS προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτητικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Στο εργαστήριο, η ομάδα οινολογίας εργάζεται για την παραγωγή ανώτερων νέκταρ με προφίλ κατάλληλα για τους...
... δική της περιοχή και επίσης από άλλες οινοπαραγωγικές περιοχές της Πορτογαλίας. Η CAVES CAMPELO προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από τον βορρά της Πορτογαλίας, όπως είναι το Vinho Verde, Douro, κρασιά από το Dão, κρασιά του Πόρτο, Αγουαρντέντες, Brandy’s, και κρασιά τραπεζιού, για να ικανοποιήσει τη σημερινή ζήτηση του καταναλωτή. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον καταναλωτή, σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Ιδρυμένη το 1926 στο χωριό Παλμέλα, η ADEGA XAVIER SANTANA είναι σήμερα ένας παραγωγός κρασιών αναφοράς στην οινοπαραγωγική περιοχή της Χερσονήσου Σέτουμπαλ, με πολλές σημαντικές διακρίσεις που έχουν απονεμηθεί στα κρασιά της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αποτέλεσμα της εργασίας τεσσάρων γενεών στην ιστορία της εταιρείας.
Η CASA CADAVAL, λόγω του κύρους της και των εγκαταστάσεών της, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα κατάστημα κρασιού εξοπλισμένο με αίθουσα δοκιμών, προσφέρει επίσης μοναδικές συνθήκες για τον τουρισμό του κρασιού, καθώς είναι ενσωματωμένη στη Διαδρομή των Κρασιών του Τεζού. Με μια εργασία που ξεκίνησε το 1996, τα κρασιά της CASA CADAVAL είναι παρόντα σε 18 διαφορετικές αγορές προορισμού που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Άπω Ανατολή.
...Η Winetie είναι μια πλατφόρμα που προορίζεται για την προβολή προϊόντων κρασιού σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος της είναι να διαφημίσει διεθνώς τα καλύτερα πορτογαλικά κρασιά.
Απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή αλλά και στους επαγγελματίες του τομέα. Οι όροι αγοράς για εμπόριο και εξαγωγή είναι ειδικοί, γι' αυτό θα πρέπει να διευθετούνται μέσω του θεσμικού email, το οποίο θα προωθηθεί απευθείας στον...
... ικανότητας στην υπηρεσία της καλύτερης παραγωγής κρασιού. Η φημισμένη οινοπαραγωγική περιοχή του Ριμπατέζο περιλαμβάνει την υποπεριοχή του Κατάξο και προσφέρει στην παραγωγή της Αμπελωνάς Συνεταιρισμού του Κατάξο την ονομασία Περιφερειακού Κρασιού και DOC του Ριμπατέζο. Γνήσια, τυπικά και αυθεντικά, τα κρασιά της Αμπελωνάς Συνεταιρισμού του Κατάξο εξυπηρετούν εξαιρετικά τους δύο σκοπούς που...
... UCB διαθέτει δύο γραμμές εμφιάλωσης: μία με ικανότητα 1.500 φιαλών/ώρα για τα κρασιά παλαιώσεως και γκαρνταρόμπας και μία άλλη με ικανότητα 2.500 φιαλών/ώρα, για τα νεαρά κρασιά DOC (Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης) και κρασιά τραπεζιού.
... χαρτοφυλάκιό μας έχουμε επιλογές από λευκά κρασιά, κόκκινα κρασιά, κρασιά πορτογαλίας και μοσχάτα. Παράλληλα με τη δραστηριότητα της οινοπαραγωγής, δημιουργήσαμε μια δομή οινοτουρισμού με την Quinta Nova Winery House που διαθέτει διάφορες εγκαταστάσεις, πιθανά σκηνικά για αξέχαστες στιγμές. Μεταξύ κήπων, της πισίνας ή της βεράντας του Wine Bar, του χειμερινού κήπου, της αίθουσας παιδιών και των ιστορικών χώρων της ιδιοκτησίας, όπως παρατηρητήρια, οπωρώνες και εκκλησάκια, όλοι οι χώροι μπορούν να είναι το μέρος για να δοκιμάσετε ένα καλό κρασί ή το καλύτερο της τοπικής γαστρονομίας.
... οινοποίησης, τα κρασιά μεταφέρονται στις ιστορικές κάβες, στη Vila Nova de Gaia, όπου ολοκληρώνουν τη μακρά διαδικασία ωρίμανσης. Στην Casa RAMOS PINTO, οι γνώσεις φυλάσσονται θρησκευτικά. Επισκεφθείτε τις Κάβες Ramos Pinto. Η ένταξη της Casa RAMOS PINTO στον Όμιλο Roederer το 1990 έφερε τελικά στο φως ένα έργο που ξεκίνησε από τις οινολογικές έρευνες του 1976 και λάνσαρε τα κόκκινα και λευκά κρασιά τραπεζιού Ramos Pinto. Μια μακρά περιπέτεια, που προσφέρει σήμερα στους λάτρεις μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα κρασιά της περιοχής του Douro.
... (σιδηρικά, διακόσμηση, αυτοκινητιστικά εξαρτήματα, ποδήλατα, εμπορεύματα από ζάχαρη έως δημητριακά, συμπυκνωμένα χυμών, κρασιά και ελαιόλαδο) προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Στο επίπεδο της συμβουλευτικής, είμαστε σε θέση να προτείνουμε λύσεις σχετικά με την υποβολή αιτήσεων για ευρωπαϊκά ταμεία, έρευνες αγοράς, ανάπτυξη επιχειρηματικών και μάρκετινγκ σχεδίων. Διαθέτουμε συνεργασίες που μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε την ψηφιακή και προωθητική σας παρουσία.
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΓΚΑΟ, ιδιοκτησία του Κάρλος Γκονσάλβες από το 2003, έχει οικοδομηθεί με σκοπό την παραγωγή ξεχωριστών, τολμηρών κρασιών, από τα οποία προκύπτουν γεύσεις που δίνουν ζωή στο πιο αγνό από τα νέκταρ. Το όνειρο αυτού του επιχειρηματία, που είναι παθιασμένος με αυτά τα κρασιά και τις πεδιάδες της Αλεντέζου, καταλήγει σε ένα προϊόν που μας προσφέρει σε κάθε γουλιά, αρώματα, γεύσεις και μοναδικές αισθήσεις, σε σωρούς από ευχαρίστηση.
... στην αριστερή όχθη του Γουαδιάν), προσδίδει στα κρασιά χαρακτηριστικά sui generis και μεγάλη ποιότητα. Τα κρασιά που παράγονται εκεί είναι ισχυρά και συμπυκνωμένα, τόσο ως προς το χρώμα όσο και ως προς το άρωμα.
Βρισκόμασταν στο Δούρο Σουπίριορ, κοντά στη Μπάρκα ντ’Άλβα, μέσα στο Εθνικό Πάρκο Δούρο Ιντερνασιονάλ, στον τόπο Ολγκας, περιτριγυρισμένοι από αιωνόβιες ελιές, από την εποχή που οι κιστερσιανοί μοναχοί περιφέρονταν εκεί. Τα κρασιά μας πραγματοποιούν παρατεταμένες ωριμάνσεις σε νέες δρύινες βαρέλες πριν εμφιαλωθούν. Έχουμε δύο κόκκινα κρασιά στην αγορά, ένα μεγάλο κρασί με υψηλό δυναμικό παλαίωσης...
... συγκεκριμένα της περιοχής. Στη κάβα μας, τα κρασιά διαχωρίζονται κατά τμήματα, γεγονός που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε καθεμία από τις μοναδικότητές τους, να σκιαγραφήσουμε τις ειδικότητες και τις αποχρώσεις του εδάφους τους. Γι' αυτόν τον λόγο έχουμε και μικρές δεξαμενές. Αποκλειστικά με τα καλύτερα σταφύλια που επιλέγονται και συλλέγονται από τα τμήματα της Teixeira και Pessegueiro συνθέτουμε τα κρασιά μας DOC Douro και Vinhos do Porto.
Η MURGANHEIRA, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 60 χρόνια, συνδύασε τις αρετές της μητέρας φύσης με μια αιώνια σοφία και καθόρισε τη θέση της στην αγορά με κρασιά και αφρώδη ποτά αποδεδειγμένης ποιότητας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Διαθέτει περίπου 30 εκτάρια ιδιόκτητης αμπελουργίας και ελέγχει και παρακολουθεί περισσότερα από 1000 εκτάρια αμπελώνων από συνεργαζόμενους προμηθευτές...
Η ΟΙΚΙΑ ΜΟΥΡΑΖ είναι πορτογαλικός παραγωγός κρασιού από την καθορισμένη περιοχή προέλευσης του DÃO. Παράγουμε βιολογικά και βιοδυναμικά κρασιά με τις τυπικές ποικιλίες του Dão, όπως η Touriga Nacional και η ποικιλία Jaen.
Η ATLANTIDA - APIS GOURMET είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην εξαγωγή περιφερειακών και τροφίμων από την Πορτογαλία, ειδικότερα μελιού και παραγώγων του, προϊόντων μελισσοκομίας, κυψελών και ταΐστρων κυψελών. Περιφερειακά προϊόντα: μέλι διαφόρων τύπων (ποικιλία λουλουδιών, ροσμαρίνο, πορτοκαλιά, ερείκη, καστανιά κ.λπ.), γύρη μελισσών, ελαιόλαδο, ελιές για συντήρηση, κρασιά, ξηροί καρποί, γκουρμέ σοκολάτα, ανθός αλατιού, τυριά χειροποίητα, παραδοσιακά αλλαντικά, ψάρι και γκουρμέ κονσέρβες, μαρμελάδες και ζελέ, τυριά από σύκο, ειδικά προϊόντα.
... animations, διαδραστικές λύσεις, εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου και οτιδήποτε εκμεταλλεύεται την ψηφιακή τεχνολογία. Η φιλοσοφία και η στρατηγική μας έχουν κάνει την DBB τον επιλεγμένο συνεργάτη για διάφορους πελάτες που καλύπτουν τομείς όπως τα κρασιά, η βιομηχανία, η διανομή, ο τουρισμός, η ενέργεια ή η κατασκευή. Στην DBB, κάνουμε τις μάρκες πιο πολύτιμες για τους ανθρώπους και τους ανθρώπους πιο πολύτιμους για τις μάρκες.
... Περιοχής της Μαδέρας;
b) Να συντονίζει, να υποστηρίζει και να εποπτεύει τις δραστηριότητες αμπελοκαλλιέργειας στην Αυτόνομη Περιοχή της Μαδέρας;
c) Να ελέγχει και να εποπτεύει τα κρασιά και τα λοιπά προϊόντα προερχόμενα από το κρασί, καθώς και τα οινοπνευματώδη ποτά που παράγονται στην Αυτόνομη Περιοχή της Μαδέρας και να συνεργάζεται στον έλεγχο της εισόδου και εμπορίας αυτών των προϊόντων που προέρχονται από άλλες πηγές.
... διανομείς είναι σίγουρα αρκετά ευνοϊκά, καθώς συνεργαζόμαστε απευθείας με παραγωγούς από τον Βορρά μέχρι τον Νότο της Πορτογαλίας, επομένως σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα κέρδη που μπορείτε να επιτύχετε. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν, από λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί, κουτιά, κρασιά DOC, λικέρ, μοσχάτο ρεζέρβες και βραβευμένα κρασιά, αλκοολούχα ποτά και σαμπάνιες. Οι ετικέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.
Βρίσκεται στο Reguengos de Monsaraz, η GRANADEIRO VINHOS δραστηριοποιείται στον τομέα του κρασιού από το 2001. Τα κρασιά Granadeiro είναι αποτέλεσμα αυστηρής εργασίας και εμπνευσμένα από την συγγραφική οπτική του Henrique Granadeiro.