Εταιρεία ειδικευμένη στη συλλογή και διανομή γάλακτος, αλλά μεταφέρουμε επίσης οποιοδήποτε υγρό τρόφιμο σε σύγχρονες ισοθερμικές δεξαμενές με έγκυρη ATP σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μεταφέρουμε γαλακτοκομικά προϊόντα, κρασί, μούστο, πόσιμο νερό, άλμη, ελαιόλαδο, χρησιμοποιημένα φυτικά έλαια, μελάσα, ζύμες... Ρωτήστε μας χωρίς υποχρέωση. Η ομάδα μας αποτελείται από περισσότερα από 30 οχήματα...
... κρασιά των οινολόγων Carlos Lucas, Lúcia Freitas και Carlos Rodrigues αφηγούνται μια ιστορία και αντικατοπτρίζουν το πάθος για την καλή δουλειά, έχοντας μια δική τους υπογραφή που μπορεί να συνοψιστεί στο σύνθημα "Κρασί & Άνθρωποι".
Η PROVAM είναι μια εταιρεία που είναι παθιασμένη με όλα όσα αφορούν το κρασί, ένα σύγχρονο και λειτουργικό οινοποιείο για την παραγωγή κρασιών από τις ποικιλίες σταφυλιού Alvarinho και Alvarinho Trajadura.
... παράγει το "Quinta do Poço do Lobo – Bairrada", ένα κόκκινο Bairrada με σταφύλια από τις ποικιλίες Baga, Moreto και Castelão; το "Quinta do Poço do Lobo – Cabernet Sauvignon", ένα ποικιλιακό κρασί με την πιο αναγνωρίσιμη ποικιλία παγκοσμίως; και το "Espumante Quinta do Poço de Lobo", ένα φυσικό αφρώδες κρασί, με σταφύλια από τις ποικιλίες Arinto και Chardonnay.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ (CVRVV) είναι ένας διατομεακός οργανισμός που έχει ως σκοπό την εκπροσώπηση των συμφερόντων των επαγγελματιών που εμπλέκονται στην παραγωγή και εμπορία του πράσινου κρασιού και την υπεράσπιση της περιφερειακής και εθνικής κληρονομιάς που συνιστά την ονομασία προέλευσης του. Η CVRVV είναι διαπιστευμένη από το Πορτογαλικό Ινστιτούτο...
... έχει πρόσφατα κατασκευαστεί μια κάβα εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες οινοποίησης και ένα ελαιοτριβείο. Εκτός από αυτές τις επενδύσεις, η QUINTA DO GRANJAL διαθέτει επίσης ένα μοναδικό μικροκλίμα και σχιστολιθικά εδάφη, εξαιρετικά για την παραγωγή κρασιών και ελαιολάδων ανώτερης ποιότητας. Παρά τη σύγχρονη προσέγγιση στην αγροτική εκμετάλλευση, διατηρείται ο παλιός και αιώνιος ελαιώνας περίπου τεσσάρων εκταρίων, καθώς και όλη η παράδοση και αυθεντικότητα που ήδη υπάρχουν.
... παραγωγή όσο και στην εμφιάλωση, και σήμερα είναι μια πιστοποιημένη μονάδα (ISO 9001-2000) από τον Ιούνιο του 2003. Παράγει τις μάρκες Pedras Negras (λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί, γλυκό κρασί και τσίπουρο και παλαιωμένο τσίπουρο), Vale dos Barris (περιοχιακό κρασί Πενισούλα Σέτουμπαλ λευκό, κόκκινο και ροζέ), Adega de Palmela (ΠΟΠ λευκό, κόκκινο και κόκκινο Reserva), Adega de Palmela (ΠΟΠ Γενναιόδωρο Κρασί Μοσχάτο) και Palma (παλαιωμένο τσίπουρο). Σε συσκευασίες που κυμαίνονται από 0,06 έως 20L.
...Η οικογένεια Pato παράγει κρασί στην Quinta do Ribeirinho από τουλάχιστον τον 18ο αιώνα. Ο João Pato άρχισε να εμφιαλώνει κρασίαπό τους αμπελώνες του το 1970, καθιστώντας τον τον πρώτο παραγωγό/εμφιαλωτή στην περιοχή Bairrada μετά την αποτύπωσή της.
...Η QUINTA DO PORTAL είναι ένα πορτογαλικό, οικογενειακό και ανεξάρτητο οινοποιείο που αγκάλιασε με πάθος την έννοια της "Boutique Winery", αφιερώνοντας τον εαυτό της στην παραγωγή κρασιών DOC Douro, κρασιών Porto ειδικών κατηγοριών και Moscatel. Αυτό το έργο, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, είχε ως βάση μια εκατονταετή ιδιοκτησία της οικογένειας όπου παραγόταν κρασί Porto, αλλά υπήρξε απότην αρχή μεγάλη έμφαση στη δημιουργία κρασιών Douro διεθνούς κλάσης.
... κρασιών Porto της QUINTA DO NOVAL κατά τη διάρκεια των δεκαετιών είναι μία από τις ιδιαιτερότητες της QUINTA DO NOVAL στον κόσμο του κρασιού Porto. Αυτή η συνέπεια οφείλεται απλώς στο γεγονός ότι τα Vintage Porto μας προέρχονται από μια μόνο Quinta, ένα συγκεκριμένο και μαγικό μέρος. Όταν γνωρίζετε την QUINTA DO NOVAL και τα παλιά και νέα Vintage της, μπορείτε να αναγνωρίσετε τα μελλοντικά της Vintage.
... χαρτοφυλάκιό μας έχουμε επιλογές από λευκά κρασιά, κόκκινα κρασιά, κρασιά πορτογαλίας και μοσχάτα. Παράλληλα με τη δραστηριότητα της οινοπαραγωγής, δημιουργήσαμε μια δομή οινοτουρισμού με την Quinta Nova Winery House που διαθέτει διάφορες εγκαταστάσεις, πιθανά σκηνικά για αξέχαστες στιγμές. Μεταξύ κήπων, της πισίνας ή της βεράντας του Wine Bar, του χειμερινού κήπου, της αίθουσας παιδιών και των ιστορικών χώρων της ιδιοκτησίας, όπως παρατηρητήρια, οπωρώνες και εκκλησάκια, όλοι οι χώροι μπορούν να είναι το μέρος για να δοκιμάσετε ένα καλό κρασί ή το καλύτερο της τοπικής γαστρονομίας.
... FEA και έχει στη βάση της τρεις κύριες τεχνολογικές αρχές που την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες: - Αποτελεσματική ικανότητα ψύξης; - Δυνατότητα διαλογής του συνόλου των σταφυλιών κατά την είσοδο στην αμπελοοινία; - Μετακίνηση και μεταφορά μαζών αποκλειστικά με βαρύτητα. Από τη γραμμή εμφιάλωσης που είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και εγκατεστημένη στην Αμπελοοινία Cartuxa, εξέρχονται ετησίως περίπου τρία εκατομμύρια μπουκάλια, κατανεμημένα σε λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί των εμπορικών σημάτων Pêra-Manca, Scala Coeli, Cartuxa, Foral de Évora και EA, καθώς και το αφρώδες κρασί Cartuxa.
... καλύτερων ποικιλιών, την προσοχή στην καλλιέργεια και για μια τεχνολογία που κατανοείται και εφαρμόζεται σωστά. Ένα από τα μυστικά των Βερντέ Οίνων είναι η επιλογή ποικιλιών, είναι η ποικιλία που προσδίδει στο κρασί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του στοιχεία. Η Quinta de Curvos διαθέτει δική της κάβα, που βρίσκεται στο εσωτερικό της κτήματος, εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία καθώς και με εξοπλισμό ψύξης που επιτρέπει την εκτέλεση της οινολογικής διαδικασίας μέσω ψυχρής εκχύλισης, με ζύμωση σε σταθερή και ελεγχόμενη θερμοκρασία, που επιτρέπει αυστηρό οινολογικό έλεγχο.
... τότε παράγει πάντα πορτοκάλια και πράσινο κρασί. Τα πορτοκάλια βρίσκουν σε αυτή την περιοχή και ιδιαίτερα σε αυτή την έκταση συνθήκες που τα καθιστούν γνωστά παντού για την ποιότητά τους. Πριν από περίπου 2 χρόνια, οι ιδιοκτήτες ξεκίνησαν ένα έργο καλλιέργειας μανιταριών Shiitake σε θερμοκήπια 2000m2. Αυτή η περιοχή έχει εμπνεύσει συγγραφείς και ποιητές από τον Eça de Queirós μέχρι τον Alves Redol...
Το κρασί TERRAS DO AVÔ στοχεύει να τιμήσει την αλυσίδα των παππούδων της οικογένειας του Duarte Caldeira, που είναι η προέλευση των εδαφών από τα οποία προέρχονται τα σταφύλια. Η εταιρεία μας είναι 100% μαδέρα και αφιερώνει όλο το πάθος της στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών.
Βρισκόμασταν στο Δούρο Σουπίριορ, κοντά στη Μπάρκα ντ’Άλβα, μέσα στο Εθνικό Πάρκο Δούρο Ιντερνασιονάλ, στον τόπο Ολγκας, περιτριγυρισμένοι από αιωνόβιες ελιές, απότην εποχή που οι κιστερσιανοί μοναχοί περιφέρονταν εκεί. Τα κρασιά μας πραγματοποιούν παρατεταμένες ωριμάνσεις σε νέες δρύινες βαρέλες πριν εμφιαλωθούν. Έχουμε δύο κόκκινα κρασιά στην αγορά, ένα μεγάλο κρασί με υψηλό δυναμικό παλαίωσης...
... καταναλωτή, καθώς επιτρέπει από τη μία πλευρά να συντονίζει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το κρασί, όπως η διατήρηση της ιχνηλασιμότητας των προϊόντων, η πραγματοποίηση και καταγραφή της παρακολούθησης της εξέλιξής τους (μέσω χημικών αναλύσεων που πραγματοποιούνται στο εργαστήριό μας). Και απότην άλλη, επιτρέπει την αξιολόγηση της ικανοποίησης των πελατών. Έτσι, από το 2001 η εταιρεία έχει...
...-Box, το οποίο επέτρεψε μια σταδιακή και καλά προετοιμασμένη ανάπτυξη, καθώς και την αντίστοιχη εγκατάσταση στην εθνική αγορά, όσον αφορά τις πωλήσεις συσκευασιών για κρασί. Η αύξηση της ζήτησης για το σύστημα Bag-In-Box (Σακούλες+Κουτί) λόγω της ευκολίας χρήσης, αποθήκευσης και μεταφοράς του επιτρέπει να εφαρμόζεται ολοένα και περισσότερο σε άλλους τύπους προϊόντων όπως χυμούς, ελαιόλαδα, νερά...
... εξαιρετικό προϊόν, αυτή τη στιγμή διασφαλίζουμε τη συλλογή των σοδειών, μέσω δύο ελαιοτριβείων της περιοχής μας: στο Cachão και στο Vale de Gouvinhas, Mirandela. Έτσι, φέρνουμε στο τραπέζι των πελατών μας το ελαιόλαδο μας από το Trás-os-Montes και την εγγύηση ποιότητας. Είμαστε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία, που έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της στην αγορά με την πάροδο των ετών.
... Περιοχής της Μαδέρας;
b) Να συντονίζει, να υποστηρίζει και να εποπτεύει τις δραστηριότητες αμπελοκαλλιέργειας στην Αυτόνομη Περιοχή της Μαδέρας;
c) Να ελέγχει και να εποπτεύει τα κρασιά και τα λοιπά προϊόντα προερχόμενα από το κρασί, καθώς και τα οινοπνευματώδη ποτά που παράγονται στην Αυτόνομη Περιοχή της Μαδέρας και να συνεργάζεται στον έλεγχο της εισόδου και εμπορίας αυτών των προϊόντων που προέρχονται από άλλες πηγές.
... διανομείς είναι σίγουρα αρκετά ευνοϊκά, καθώς συνεργαζόμαστε απευθείας με παραγωγούς από τον Βορρά μέχρι τον Νότο της Πορτογαλίας, επομένως σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα κέρδη που μπορείτε να επιτύχετε. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν, από λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί, κουτιά, κρασιά DOC, λικέρ, μοσχάτο ρεζέρβες και βραβευμένα κρασιά, αλκοολούχα ποτά και σαμπάνιες. Οι ετικέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.
Η Eira do Penedo είναι μια πορτογαλική εταιρεία που επικεντρώνεται στην πώληση αγροτικών τροφίμων, με ιδιαίτερη έμφαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που παράγονται στην Πορτογαλία. Η απόδοση εξαρτάται απότην ποιότητα αυτών των προϊόντων και τη σύνδεσή τους με τους παραγωγούς τους και τις αντίστοιχες περιοχές, οι οποίες προτιμούν τα προϊόντα με καινοτομία, πρωτοτυπία, παράδοση και εμπιστοσύνη...
Από τον αιωνόβιο ελαιώνα της Πορτογαλίας εξάγεται το παρθένο ελαιόλαδό μας, το οποίο εμπλουτίζει τη μεσογειακή μας κουζίνα! Διότι το ελαιόλαδο είναι το καλύτερο λίπος για τον άνθρωπο! Επίσης, το πορτογαλικό κρασί, απότην περιοχή του Δούρου μέχρι το Αλγκάρβε, συμπεριλαμβανομένου του κρασιού του Πόρτο και των πράσινων κρασιών, είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, για το οποίο οι Πορτογάλοι...
Δουλεύουμε με προϊόντα απότην περιοχή της Μπαϊράντα. Ελαιόλαδο, Κρασί και Σαμπάνια. Η Μπαϊράντα είναι μια περιοχή στο κέντρο της Πορτογαλίας με υψηλή ποιότητα και αξία που είναι ακόμη υποτιμημένη. Δουλεύουμε με ποικιλία προϊόντων, από προϊόντα εισόδου μέχρι πιο εκλεπτυσμένα. Κόκκινο Κρασί, Λευκό Κρασί, Λικέρ Κρασί, Σαμπάνια, Φρουτώδες Κρασί.
Η επιχείρηση ασχολείται με την παραγωγή λικέρ από φρούτα (ιδιοπαραγωγής) κόκκινα μεταξύ άλλων, παρασκευασμένα σε τσίπουρο από πράσινο κρασί, με τα φρούτα να μαρινάρονται στο τσίπουρο για περισσότερο από μισό χρόνο, ενώ απότην παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση απαιτούνται 12 μήνες. Η παρασκευή των λικέρ είναι χειροποίητη και περιορισμένη στην παραγωγή των φρούτων. Οι γεύσεις κυμαίνονται από σμέουρο, βατόμουρο, μήλο, κλημεντίνη, ακτινίδιο, μύρτιλο, παθογόνο, καφέ, αφροδισιακό, ευκάλυπτο, κάστανο και λεμόνι.