...Το ωμό φαγόπυρο μπορεί να αλεσθεί σε μύλο και έτσι η προκύπτουσα αλεύρι χρησιμοποιείται για ψήσιμο χωρίς γλουτένη, τηγανίτες και κρέπες. Στις νιφάδες, θα βρούμε πολλές πρωτεΐνες, οι οποίες είναι συγκρίσιμες με τις πρωτεΐνες των οσπρίων και τις ίνες. Η νιφάδα είναι πλούσια σε μαγνήσιο, περιέχει περισσότερα από τη μαύρησοκολάτα. Η νιφάδα περιέχει εξωγενή αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη που είναι απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης. Το φαγόπυρο περιέχει μεγάλη ποσότητα καλίου, βιταμινών B - B1, B2, B3, B6, PP, βιταμίνη E.
...Το κράνμπερι είναι ένα πολύτιμο συστατικό της πολωνικής κουζίνας. Το γνωρίζουμε ως εξαιρετική προσθήκη σε κρέατα και τυριά. Κάποιος το συνδύασε κάποτε με μαύρησοκολάτα, και αποδείχθηκε ότι απέκτησε μια νέα χρήση. Το κράνμπερι είναι ένα φρούτο που μπορεί να μας προσφέρει πολύ περισσότερα από μια εκλεπτυσμένη γεύση. Είναι ένας θησαυρός βιταμινών και μετάλλων πολύτιμων για την υγεία, που μπορούν να βελτιώσουν την ευημερία μας.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς αλάτι, Vegan...
... υψηλής ποιότητας από τον Βέλγο παραγωγό Barry Callebaut σε τρεις καλύψεις: γάλακτος, λευκή και μαύρη. Οι γέμιση που χρησιμοποιούμε στις πραλίνες μας παράγονται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Παρέχουμε εγγύηση γεύσης και της υψηλότερης ποιότητας των προϊόντων μας. Στην προσφορά μας μπορείτε να βρείτε δύο είδη πραλινών: Δημοφιλή και Premium. Πέρα από την γκάμα προϊόντων μας, συνεργαζόμαστε πρόθυμα...