...Η ζελατίνη είναι μια φυσική διαλυτή πρωτεΐνη που παράγεται ως αποτέλεσμα μερικής υδρόλυσης του κολλαγόνου από οστά, δέρμα και τένοντες ζώων. Αποτελείται από γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη.
Η ζελατίνη αποκτάται μέσω της διαδικασίας υδρόλυσης για να σπάσουν οι δεσμοί μεταξύ των μεμονωμένων μορίων κολλαγόνου. Για την απομόνωση των απομονωμένων μορίων χρησιμοποιούνται ζεστό νερό ή οξέα. Στη συνέχεια, φιλτράρεται, αποστειρώνεται και ξηραίνεται.
...Ο Άγκαρ, επίσης γνωστός ως Άγκαρ-Άγκαρ, είναι ένα φυσικό πυκνωτικό μέσο φυτικής προέλευσης. Παράγεται από φύκια - Κρασνορόστι. Ο άγκαρ δεν έχει οσμή ή γεύση. Περιέχει πολλές πολύτιμες ουσίες όπως μαγγάνιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, νάτριο και ψευδάργυρο. Είναι μια πιο ισχυρή ουσία για τα νύχια από τη ζελατίνη. Στις ετικέτες τον βρίσκουμε με το σύμβολο E-406. Χρησιμοποιείται στην vegan κουζίνα...
...της υγείας και σχεδιαστές. Ασχολούμαστε με την ολοκληρωμένη παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών σε ζελέ και καινοτόμων μιγμάτων φυτικών εκχυλισμάτων. Διαθέτουμε πιστοποίηση Καλής Πρακτικής Παραγωγής και HACCP. Παράγουμε ζελέ σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των ζελέ με βιταμίνες, και προσφέρουμε ζελατίνη, halal ζελατίνη, και vegan ζελέ. Παράγουμε συμπληρώματα...