...
Η Σκόνη Γλουτένης Καλαμποκιού χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτη ύλη για ζωοτροφές και τροφές κατοικίδιων, παρέχοντας πρωτεΐνη, ενέργεια και χρωστική. Η Σκόνη Γλουτένης Καλαμποκιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πιθανός υποκατάστατος άλλων πρωτεϊνών, όπως η Σκόνη Σόγιας, η Σκόνη Ψαριού, η Σκόνη Κρέατος και η Σκόνη Οστών.
... οστών και των δοντιών, και απαιτείται από το σώμα για τη σύσπαση των μυών, την πήξη του αίματος και τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων.
Οι χουρμάδες μπορούν να καταναλωθούν φρέσκοι ή ως αποξηραμένα φρούτα. Χρησιμοποιούνται κυρίως ως επιδόρπιο ή συστατικό σε παγωτό, μαρμελάδα, πουτίγκα ή μέλι. Είναι το κύριο συστατικό στην παρασκευή ζυμωμένων αλκοολούχων ποτών και μπορούν να αλεσθούν σε αλεύρι. Χρησιμοποιούνται επίσης σε πολλά πιάτα, κυρίως σε γέμιση ή κρεατικά. Σε πολλές αραβικές χώρες, ο γλυκός χυμός τους χρησιμοποιείται για την παρασκευή κρασιού Arak.