...Ένα βασικό συστατικό στη ζαχαροπλαστική, τη μαγειρική και ως άλειμμα, εκτιμάται για τη γεύση και την κουζινική του πολυπλοκότητα.
*Και ένα συμπυκνωμένο γαλακτοκομικό λίπος που χρησιμοποιείται στη σοκολάτα, τη ζαχαροπλαστική και το ψήσιμο, γνωστό για την ενίσχυση της πλούσιας γεύσης και της υφής.
...οι κάσιους μας προσφέρουν μια δόση απαραίτητων βιταμινών: A, D, E και K, καθώς και μετάλλων όπως: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, χαλκό και σίδηρο. Οι κάσιους δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, βιταμινών και μετάλλων, αλλά και πρωτεϊνών. Επομένως, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη προσθήκη στη διατροφή των ανθρώπων που εγκαταλείπουν καθημερινά το κρέας και τα ζωικά προϊόντα. Η χρήση των κάσιους είναι ιδανική για άλειμμα σε ψωμί και τηγανίτες, καθώς και για γλυκά, κέικ και μπισκότα.
...Η Nutella® είναι μια δημοφιλής πάστα κακάου με φουντούκια που γλυκαίνεται και χρησιμοποιείται συνήθως σε σάντουιτς, κέικ και άλλα γλυκά τρόφιμα. Είναι γνωστή για την υπέροχη γλυκιά και ξηνή γεύση της και δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ή συντηρητικά. Η πάστα για άλειμμα αποτελείται από διάφορα συστατικά, που περιλαμβάνουν ζάχαρη, φοινικέλαιο, φουντούκια, αποβουτυρωμένη σκόνη κακάου...