... για το δέρμα και τα μαλλιά.
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά σε σύγκριση με άλλα φυτικά έλαια.
- Παράγεται από ελιές που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα, γεγονός που το καθιστά πιο υγιεινό και βιώσιμο προϊόν.
Εφαρμογές του βιολογικού ελαιολάδου:
- Μαγειρική και διατροφή: Ιδανικό για ντρέσινγκ σαλάτας, αργό μαγείρεμα, άλειμμα σε ψωμί κ.λπ. Προσφέρει γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.
- Προσωπική φροντίδα: Χρησιμοποιείται στην παρασκευή σαπουνιών, κρεμών,...
...Πάστα από βιολογικό μαύρο σκόρδο. Εύκολη χρήση, χωρίς απόβλητα. Απλώσιμο.
Κουτί από PP.
Προϊόν φτιαγμένο με φυσικό φρέσκο σκόρδο. Χωρίς πρόσθετα.
Χρώμα: Μαύρο
Άρωμα: Φρουτώδες
Γεύση: Γλυκιά. Νότες από γλυκόριζα, αποξηραμένα δαμάσκηνα.
Ειδικό για τη φιλοξενία.
Καθαρό βάρος περίπου: 100 γρ.
Για άμεση κατανάλωση ως άλειμμα.
Γκουρμέ προϊόν για τη φιλοξενία, φρουταρίες, βιολογικά καταστήματα, διαιτολόγους, καταστήματα τροφίμων, catering, μικρούς και μεγάλους σούπερ μάρκετ ή άλλους που χρησιμοποιούν κοινό φρέσκο σκόρδο.
Χρησιμοποιήσιμο στην κουζίνα ως καρύκευμα ή συνοδευτικό.
ΑΓΟΡΑ...
...Εξαιρετική σάλτσα ή πατέ ελιάς φτιαγμένο με 2 ποικιλίες ελιάς: αρμπεκίνα και πράσινη, που ξεχωρίζουν για το απίστευτο άρωμά τους.
Λόγω της λεπτής υφής της, η Ολιβάδα Αρμπεκίνα είναι ιδανική για άλειμμα σε τοστ ή καναπέδες και για την παρασκευή απίθανων βινεγκρέτ για σαλάτες. Επίσης, ταιριάζει εξαιρετικά με πιατέλες τυριών.
...Από το 1960, η Arla παράγει τυρί για άλειμμα βασισμένο σε 100% φυσικά συστατικά. Αυτό προσφέρει στο τυρί μας μια μοναδική, φρέσκια και κρεμώδη γεύση, καθώς και μια απαλή και λεπτή υφή με εξαιρετική αλειψιμότητα (ακόμα και μόλις βγει από το ψυγείο). Αυτός ο κύβος 3 Kg με 25% λιπαρά είναι ιδανικός για χρήση σε τάρτες και κέικ.
... για άλειμμα με φρέσκο ψωμί).
Coupage
Στη μύτη, μπανάνα και αλεσμένο πιπέρι. Στο στόμα βανίλια και μέτρια αλλά ευχάριστη πικάντικη γεύση με μακρά και επίμονη επίγευση. (Συνιστάται σε ψητά ή ψημένα ψάρια και με ζυμαρικά).
...Ειδικότητα Ελαιολάδου Φουά Γκρα. Εμποτισμός φουά γκρα πάπιας (σπασμένος) με αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεμένο σε αυτόκλειστο στους 104ºC (στειρωμένο). Κρεμώδης υφή ιδανική για άλειμμα, προετοιμασία καναπεδάκια και / ή ορεκτικά.
Βάρος: 130g
MOQ: 500€...
... σκόρδου είτε για σκόρδο χύμα...
Παράγουμε μαύρο σκόρδο στις εγκαταστάσεις μας μέσω μιας 100% φυσικής διαδικασίας, όπου το μοβ σκόρδο από τις Pedroñeras ζυμώνεται σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντάς το να πολλαπλασιάσει τα ευεργετικά του αποτελέσματα έως και 10 φορές. Το μαύρο σκόρδο έχει μαύρο χρώμα και κρεμώδη υφή, κάνοντάς το ακόμα και κατάλληλο για άλειμμα...