... και τα εκλεπτυσμένα πιάτα. Ιδανική για άλειμμα σε ζεστό ψωμί, λιώσιμο πάνω σε φιλέτα ή ανάμειξη σε πουρέ πατάτας, η απαλή της υφή και η έγχυση τρούφας δημιουργούν μια κομψή πινελιά σε κάθε γεύμα. Αυτό το γκουρμέ βούτυρο είναι απαραίτητο για τους λάτρεις της τρούφας, προσθέτοντας μια εξαιρετική και νόστιμη νότα στις αγαπημένες σας συνταγές.
... για το δέρμα και τα μαλλιά.
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά σε σύγκριση με άλλα φυτικά έλαια.
- Παράγεται από ελιές που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα, γεγονός που το καθιστά πιο υγιεινό και βιώσιμο προϊόν.
Εφαρμογές του βιολογικού ελαιολάδου:
- Μαγειρική και διατροφή: Ιδανικό για ντρέσινγκ σαλάτας, αργό μαγείρεμα, άλειμμα σε ψωμί κ.λπ. Προσφέρει γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.
- Προσωπική φροντίδα: Χρησιμοποιείται στην παρασκευή σαπουνιών, κρεμών,...
...Η Φυσική Πάστα Αμυγδάλου είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που παρασκευάζεται από αμύγδαλα της υψηλότερης ποιότητας. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ευέλικτο και υγιεινό συστατικό για τις συνταγές τους. Η πάστα είναι απαλή και κρεμώδης, τέλεια για άλειμμα σε τοστ, προσθήκη σε smoothies ή χρήση ως βάση σε γλυκά. Η φυσική της γεύση και η μεταξένια υφή την καθιστούν δημοφιλή επιλογή...
... για άλειμμα με φρέσκο ψωμί).
Coupage
Στη μύτη, μπανάνα και αλεσμένο πιπέρι. Στο στόμα βανίλια και μέτρια αλλά ευχάριστη πικάντικη γεύση με μακρά και επίμονη επίγευση. (Συνιστάται σε ψητά ή ψημένα ψάρια και με ζυμαρικά).
...Εξαιρετική σάλτσα ή πατέ ελιάς φτιαγμένο με 2 ποικιλίες ελιάς: αρμπεκίνα και πράσινη, που ξεχωρίζουν για το απίστευτο άρωμά τους.
Λόγω της λεπτής υφής της, η Ολιβάδα Αρμπεκίνα είναι ιδανική για άλειμμα σε τοστ ή καναπέδες και για την παρασκευή απίθανων βινεγκρέτ για σαλάτες. Επίσης, ταιριάζει εξαιρετικά με πιατέλες τυριών.
...Από το 1960, η Arla παράγει τυρί για άλειμμα βασισμένο σε 100% φυσικά συστατικά. Αυτό προσφέρει στο τυρί μας μια μοναδική, φρέσκια και κρεμώδη γεύση, καθώς και μια απαλή και λεπτή υφή με εξαιρετική αλειψιμότητα (ακόμα και μόλις βγει από το ψυγείο). Αυτός ο κύβος 3 Kg με 25% λιπαρά είναι ιδανικός για χρήση σε τάρτες και κέικ.
...Ειδικότητα Ελαιολάδου Φουά Γκρα. Εμποτισμός φουά γκρα πάπιας (σπασμένος) με αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεμένο σε αυτόκλειστο στους 104ºC (στειρωμένο). Κρεμώδης υφή ιδανική για άλειμμα, προετοιμασία καναπεδάκια και / ή ορεκτικά.
Βάρος: 130g
MOQ: 500€...
... σκόρδου είτε για σκόρδο χύμα...
Παράγουμε μαύρο σκόρδο στις εγκαταστάσεις μας μέσω μιας 100% φυσικής διαδικασίας, όπου το μοβ σκόρδο από τις Pedroñeras ζυμώνεται σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντάς το να πολλαπλασιάσει τα ευεργετικά του αποτελέσματα έως και 10 φορές. Το μαύρο σκόρδο έχει μαύρο χρώμα και κρεμώδη υφή, κάνοντάς το ακόμα και κατάλληλο για άλειμμα...
...Η Mas dels Fumeros είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην καλλιέργεια, παραγωγή και εμπορία μιας ποικιλίας τόσο εκτιμημένης όσο είναι η "ΚΡΕΜΑΣΤΗ και ΡΑΦΤΙΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ", ιδανική για άλειμμα με ψωμί ή χρήση σε μαγειρική. Τυπική στην μεσογειακή κουζίνα.