... στη Σικελία, η ντομάτα cherry είναι μια "Ιδρυτική Αρχή"! Σε αυτή την παρασκευή, η μαγείρισσα μας Τίττι κατάφερε να αναδείξει τη γεύση της. Οι γλυκές και αλμυρές γεύσεις συνδυάζονται τέλεια. Ιδανικό για άλειμμα αλλά και για να καρυκεύσετε πρώτα και δεύτερα πιάτα. Η γεύση του είναι σαν να κάνετε ένα ταξίδι στην αυθεντική Σικελία!
ΦΕΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΣΕ ΛΑΔΙ: Στα βάζα υπάρχουν μόνο αυθεντικές μελιτζάνες παρασκευασμένες με παραδοσιακό τρόπο.
... σερβιριστούν χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών. Είναι ωστόσο δυνατό να επεξεργαστούν περαιτέρω για να παραχθούν ασυνήθιστα πιάτα, τόσο γλυκά όσο και αλμυρά. Χτυπώντας και αναμειγνύοντας τα φρούτα μαζί με λίγο νερό και μερικές σταγόνες χυμού λεμονιού, για παράδειγμα, προκύπτει μια εξαιρετική εναλλακτική του τυριού για άλειμμα. Τα κάσιους μπορούν επίσης να αλεσθούν σε κομματάκια και να...
Ιστορία: Η Bio Mondo, μια εταιρεία από την Φριούλι που ιδρύθηκε το 2012 από την ανάγκη της Daniela Favero να αντικαταστήσει τη ζάχαρη για λόγους υγείας, είναι μια πραγματικότητα που αρχικά ασχολείται με την γλυκαντική ουσία χωρίς θερμίδες και το εμπόριο φύλλων Στέβια. Στη συνέχεια, αφού απέκτησε την κατάλληλη αίσθηση της αγοράς, αποφασίζει να εισέλθει στον κόσμο των μαρμελάδων, των αλειμμάτων, της...
...Προέρχεται από το λατινικό Cibusculum, που σημαίνει πολύτιμο φαγητό, και έχει μια ιστορία που χρονολογείται από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Είναι ένα μαλακό, γλυκό και νόστιμο σαλάμι, ιδανικό για άλειμμα σε ψωμί και κατανάλωση σε ορεκτικά, σνακ και πικνίκ.
Shockino Mix Experience - Χειροποίητο στην Ιταλία
Είμαστε ένα εργαστήριο χειροποίητης σοκολάτας στην καρδιά της Ιταλίας, στο Μολίζε.
Επινοήσαμε την praline Mix & Match και φτιάχνουμε αλείμματα, καραμέλες, σοκολατένιες πλάκες και άλλα.
Ξεκινήσαμε το πρότζεκτ μας το 2015, αποκτώντας την "Αναφορά Τιμής στο Διεθνές Βραβείο ADI Compasso d'Oro" για την αρθρωτή praline, που βραβεύει τον καλύτερο διεθν...
...Κρέμα γλυκιά για άλειμμα. Ιδανική για γέμιση γλυκών ή για άλειμμα σε φέτες ψωμιού. Με 45% βιολογικά φιστίκια.
Αφού ανοιχτεί, διατηρείται στο ψυγείο.
Βιολογικό, χωρίς γλουτένη και vegan.
Χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα.
Ετικέτα σε 4 γλώσσες: ιταλικά, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.
Διάρκεια συντήρησης: 36 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
...Η κρέμα μανιταριών τρούφας μας είναι ένα μοναδικό προϊόν.
Ιδανική για άλειμμα σε καναπέδες ή κρουτόν ως απεριτίφ, ως καρύκευμα για ζυμαρικά, ριζότο, βραστά/ψητά λαχανικά, σε κρέατα ή σε πολλές άλλες συνταγές.
Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος μακριά από άμεσο φως. Αφού ανοιχτεί, διατηρήστε την στο ψυγείο καλυμμένη με λάδι και χρησιμοποιήστε την εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μανιτάρια, Τρούφα, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αλάτι, φυσικές γεύσεις
Διάρκεια ζωής: 30 μήνες, διαθέσιμες διάφορες μορφές...
Από το 1990, η εταιρεία Tartufi Bianconi ειδικεύεται στην επεξεργασία τρούφας και την παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων, με πρώτες ύλες που προέρχονται από την Ούμπρια. Όχι μόνο φρέσκα εποχιακά προϊόντα, αλλά και μια ευρεία γκάμα σαλτσών και καρυκευμάτων με τρούφα, μανιτάρια πορτσίνι και επιπλέον ραγού, λάδι τρούφας, πέστο, μέλι τρούφας, βαλσάμικο, πικάντικα βότανα και αποξηραμένα μανιτάρια, βούτυρο...
Προετοιμασίες για γλυκά, μπιάνκομανγκιάρε, τούρτες, μπισκότα, άμεσες κρέμες, κρέμες για άλειμμα, σορμπέ, γρανίτες, γάλα αμυγδάλου σε γυάλινη φιάλη (μοναδικός παραγωγός στον κόσμο), αποξηραμένη ντοματίνι σε ελαιόλαδο, εκχύλισμα ντομάτας, πατέ ελιάς. Όλες οι προετοιμασίες για γλυκά παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας ως βάση το αμύγδαλο Αβόλα. Ετοιμάζουμε επίσης τούβλα και τραγανά με βάση αμύγδαλο...