...Η La Bonne Epice σας προτείνει αυτό το πλήρες μείγμα μπαχαρικών για την παρασκευή merguez με την παραδοσιακή γεύση Chorizo. Είτε είστε παραδοσιακό κρεοπωλείο, βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος ή ακόμα και ιδιώτης, αυτό το μείγμα μπαχαρικών θα ικανοποιήσει τους πελάτες που θα απολαύσουν τα merguez σας σε τηγάνι ή στη σχάρα.
Ανακαλύψτε τη γεύση του chorizo στα merguez σας χάρη σε αυτό το μείγμα...
... διατηρούν τα πιάτα ζεστά. Στο κάτω μέρος της σχάρας υπάρχουν ρυθμιζόμενα ποδαράκια ή εναλλακτικά, τροχοί που μπορούν να κλειδώσουν. Διατίθεται επίσης σε έκδοση churrasco και παραδοσιακήσχάρα + churrasco. Φινιρίσματα: ανοξείδωτο, βαμμένο μαύρο, Cor-Ten.
...Κεραμική ψησταριά κάρβουνου Big Green Egg XLarge. ΔΩΡΕΑΝ κάλυμμα μέχρι τις 31 Μαΐου 2021.
Αυτή η extra large Big Green Egg είναι φτιαγμένη για μεγάλες ομαδικές γιορτές περίπου είκοσι ατόμων με την όμορφη σχάρα διαμέτρου 61 εκ. που επιτρέπει το ψήσιμο 8 έως 10 πλευρών βοδινού.
Οι ψησταριές Big Green Egg έχουν σχεδιαστεί με βάση το Kamado, την παραδοσιακή ιαπωνική ψησταριά από πηλό...
...
VINIFICATION
Μηχανικός τρύγος τη νύχτα. Σύντομη εκχύλιση φλοιού. Πίεση. Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία αλκοολικής ζύμωσης με μπλοκαρισμένη μαλακτική ζύμωση. Παραδοσιακή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 12,5% vol. Αλλεργιογόνα (θειώδη) Περιέχει θειώδη.
Αυτό το ροζέ κρασί είναι ιδανικό για γεύματα με φίλους, συνοδευόμενο από ψητά στη σχάρα και τσιάν από λαχανικά.
...Μία από τις πιο παραδοσιακές σάλτσες της ακτής της Ταραγόνα. Με θαλασσινή προέλευση, αυτή η παραδοσιακή σάλτσα παρασκευάζεται με μια πλούσια βάση από ντομάτα, σκόρδο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς που της προσδίδουν μια μοναδική και απαράμιλλη γεύση. Η σάλτσα Ρομέσκο είναι ιδανική για να συνοδεύει πιάτα ψαριού, λαχανικά στη σχάρα ή σαλάτες.
... χειρίζονται στο εργοστάσιο παραγωγής: σέλινο, λούπινα, παράγωγα ψαριού, παράγωγα γάλακτος, ξηροί καρποί.
Η Croc'Ella είναι χονδρέμπορος διανομέας που ειδικεύεται στην παραδοσιακή καβουρδισμένη ξηρή φρούτα, Made in France. Βρισκόμαστε στην περιοχή Προβηγκία-Άλπεις-Κόστα ντ'Αζού, πιο συγκεκριμένα στη Μασσαλία.
Η Croc'Ella σας προσφέρει μια επιλογή από ξηρούς καρπούς, ωμούς, αλατισμένους ή ψημένους χωρίς αλάτι. Θα βρείτε επίσης ορεκτικά και ελιές.
Συσκευασία: Βάζο 2.9 κιλών...
... φιλέτα anguilla μαριναρισμένα σε μια γλυκιά σάλτσα με βάση τη σόγια και το mirin, και ψημένα στη σχάρα.
Η unagi κόβεται κατά μήκος, αφαιρούνται όλα τα κόκαλα και στη συνέχεια περνάει σε σουβλάκι. Έτσι προετοιμασμένη, η unagi είναι έτοιμη να ψηθεί στη σχάρα πάνω σε binchotan ή λευκό κάρβουνο (ένα φυτικό κάρβουνο που είναι χαρακτηριστικό της Ιαπωνίας και προτιμάται από τους σεφ unagi και yakitori...
... στη σχάρα και έχουμε πάντα μεγάλη ποικιλία από μπριζόλες φιορεντίνες, τομοχάουκ, φιλέτα και χάμπουργκερ. Χρησιμοποιούμε έναν παραδοσιακό ισπανικό φούρνο που ονομάζεται Josper, ο οποίος με ξυλοκάρβουνο από βελανιδιά προσφέρει στα φαγητά τέλεια ψησίματα και μια ελαφριά καπνιστή γεύση, κάνοντάς τα νόστιμα. Το καλοκαίρι τρώμε έξω στο πράσινο του ευρύχωρου ντεχόρ μας και έχουμε πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης. Ελάτε να μας επισκεφθείτε, σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.
... plancha στην Ισπανία και τη Γαλλία ή teppanyaki στην Ιαπωνία, ο Chef δεν είναι μια παραδοσιακήσχάρα-ψησταριά αλλά μια πλάκα ψησίματος από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 που λειτουργεί με αέριο, η οποία έχει το πλεονέκτημα να φέρνει και τους λιγότερο έμπειρους κοντά στον κόσμο της καλής κουζίνας, καθώς με εξαιρετική ευκολία μπορούν να παρασκευαστούν.
Η Cupa Pizarras είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην φυσική σχάρα για στέγες. Ο όμιλος εκμεταλλεύεται 16 λατομεία στην Ισπανία και 22 εργαστήρια παραγωγής εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Αυτά τα εργαλεία υπηρετούν μια παραδοσιακή και χειροποίητη τεχνογνωσία που υπάρχει από την αρχή.
Ηγέτης: μία σχάρα από τις 4 που χρησιμοποιούνται για στέγες στον κόσμο προέρχεται από τα λατομεία CUPA...
... το χονδρικό και λιανικό εμπόριο σιδηρούχων προϊόντων. Η Comfer προσφέρει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών: λαμαρίνες, προφίλ από λαμαρίνα, φύλλα, σωλήνες με παραδοσιακή διατομή και για κουφώματα, ειδικά και ποιοτικά χάλυβα, σχάρα καθώς και προεπεξεργασία δοκών, ισοπέδωση και ολίσθηση ταινιών και κοπή φύλλων από τρένο. Πολύ ανεπτυγμένος είναι επίσης ο τομέας της κάλυψης και των βιομηχανικών τοιχωμάτων, με θερμομονωτικά πάνελ τύπου μονο-πανέλ, μονωτικά πάνελ, πολυκαρβονικά και διαφανή, καθώς και σχάρα για πολιτική και βιομηχανική χρήση.
Το Ξενοδοχείο Εστιατόριο Monte Bove, που βρίσκεται στην καρδιά των Ορέων Σιμπιλίνι, διαθέτει άνετα και χαρακτηριστικά δωμάτια εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις. Στο εστιατόριο μπορείτε να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές μαρκεζίνικες σπεσιαλιτέ όπως κρέας στη σχάρα, ταλιατέλες με τρούφα, παραδοσιακή μπρουσκέτα, φιλέτο χοιρινού σε γλυκόξινη σάλτσα, πέστροφα στη σχάρα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά πιάτα.
... γαστρονομική παράδοση. Η ειδικότητα της SbraciaMole είναι το κρέας στη σχάρα, αποκλειστικά πρώτης ποιότητας και προερχόμενο από όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει πάντα τη μέγιστη επιλογή για τον πελάτη. Η SbraciaMole βρίσκεται στη Via delle Orfane, 17 στην Τορίνο. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση ενός τραπεζιού, καλέστε το 011285763.