Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
... αποκτήσει το χαρακτηριστικό σχήμα αυτού του τύπου. Στην κουζίνα, τα Πακέρι είναι πραγματικά ευέλικτα: ταιριάζουν εξαιρετικά τόσο με σάλτσες όσο και με λαχανικά, κρέας ή ψάρι. Τα Πακέρι Ντελ Βεσούβιο είναι αναγνωρίσιμα, αρκεί να τα συνδυάσετε με μια καλή σάλτσα κρέατος ή με ένα φούρνο, γιατί απελευθερώνουν την απολαυστική τους λεπτότητα και μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Αντιστοιχία μεταξύ...
...Πέννες, φουσίλι, πακέρι, κονχίλιόνι, φωλιές και λαζάνια: με παραγωγές από 100 έως 1200 κιλά/ώρα, η SHORTPASTALINE σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε σημαντικά τον κατάλογο προϊόντων σας με οποιαδήποτε μορφή.
Η προετοιμασία των ζυμαρικών με τον προμικτήρα PREMIX® και την τεχνολογία πλήρους κενού της δεξαμενής προσφέρει μια υπέροχη χρώμα στα ζυμαρικά, ενώ το ειδικό προφίλ της βίδας συμπίεσης...
...Πίτσι - Πακέρι - Σπαγγέτι - Πέννες σκληρού σίτου:
Είναι μια ζυμαρικά που παράγεται αποκλειστικά με σιμιγδάλι σκληρού σίτου που συλλέγεται στους λόφους της Βολτέρας από τους αγρότες της συνεταιριστικής οργάνωσης.
Η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους, με χάλκινη εξώθηση και ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία.
Τορτελόνι, Πράσινα Τορτελόνι, Μαρενμάνοι από φρέσκια χειροποίητη ζυμαρικά.
Η Eli.S.An Natural Food είναι μια νέα εταιρεία με καινοτόμες ιδέες αλλά με μια βαθιά πεποίθηση: είμαστε αυτό που τρώμε. Έτσι, από μια προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, γεννιέται η Pastaelisan, ένα προϊόν, αυστηρά made in Italy, που συνδυάζει παράδοση, καινοτομία και έρευνα. Σκληρό σιτάρι 100% ιταλικό, χάλκινες μήτρες, μικροβιολογικά καθαρό νερό, αργή ξήρανση, χειροποίητη παραγωγή και νέες ιδέες: είν...
Στο Μοντεκορβίνο Ροβέλλα υπάρχει ένα ζυμαρικό εργοστάσιο, όχι μεγάλο, που εδώ και χρόνια έχει την ποιότητα ως το προπύργιο με το οποίο μάχεται και κερδίζει την πρόκληση της παγκόσμιας αγοράς. Έτσι, η ποιοτική ζυμαρική από την Καμπανία δεν είναι μόνο παραγωγής Γκρανιάνε. Στους Πιτσεντίνι, λίγα χιλιόμετρα από το Ποντεκαγνάνo, βρίσκεται ένα εργοστάσιο όπου το πάθος για το φαγητό και η αφοσίωση στη δο...
Η Pasta Parisi παράγει φρέσκες ζυμαρικά αυγού από το 1998. Η παραγωγή μας είναι χειροποίητη και ακολουθεί την ιταλική παράδοση. Παράγουμε: ταλιατέλες, πακέρι, λινγκουίνι, ριγκατόνι, διάφορα γεμιστά ραβιόλια.
... κατοίκων της Βιέτρι σούλ Μάρε και της Ακτής Αμάλφι, που συνδυάζουν σοφά την τυπική μυρωδιά των θαλασσινών προϊόντων με αυτά των μπαχαρικών και την αναγνωρίσιμη μυρωδιά των λεμονιών της ακτής Αμάλφι και Σορέντο. Το εστιατόριο προσφέρει την ευκαιρία στον πελάτη να απολαύσει τα παραδοσιακά πιάτα της Βιέτρι και της Ακτής Αμάλφι, που, χάρη στην ποιότητα των γνήσιων προϊόντων και την τέχνη του σεφ, γίνονται ξεχωριστά: νιόκι ή κανελόνια στη Σορέντο, σιαλατέλι με θαλασσινά, πακέρι ή ριζότο με ψαράκια ή μανιτάρια πορτσίνι, σπαγγέτι με μύδια, ψάρι.