... παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, περιλαμβάνοντας μόνο 3 συστατικά: ένα κομμάτι χοιρινού, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρό κρέας από χοιρινό, αυτό το κομμάτι χοιρινού σας προσφέρει αλλαντικά χωρίς νιτρώδη και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικά. Αλατισμένο και πιπερωμένο στο χέρι, αυτό το χειροποίητο κομμάτι θα κοπεί στη συνέχεια και θα κλείσει αεροστεγώς στο γυάλινο βάζο του.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες...
...Η ΣΠΙΤΙΚΗ ΞΗΡΗ ΜΠΑΧΑΡΙΚΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ (BEEF JERKY) παρασκευάζεται από άπαχο μοσχαρίσιο μπούτι 100% ελληνικής προέλευσης, από το οποίο έχει αφαιρεθεί όλο το λίπος, κομμένο σε λωρίδες και στη συνέχεια αποξηραμένο, κάτι που αποτρέπει την αλλοίωση. Συνήθως αυτή η αποξήρανση περιλαμβάνει την προσθήκη αλατιού για την αποτροπή ανάπτυξης βακτηρίων στο κρέας και μπαχαρικών για καλύτερη γεύση, πριν αφαιρεθεί η υγρασία. Η λέξη "JERKY" προέρχεται από το charki, που προέρχεται από τη γλώσσα των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής Quechua, που σημαίνει "ξηρό, αλατισμένο κρέας".
...Η καρδιά του ζαμπόν, αλατισμένο με το χέρι, καπνιστό ή όχι. Καρύδι: Το λεπτό μέρος του ζαμπόν, αλατισμένο σε ήπιο, φυσικό ή σε φιλέτο, καπνιστό ή όχι. Λαρδί: Αλατισμένο στήθος, καπνιστό ή όχι. Χειροποίητο μαγειρεμένο ζαμπόν: Ζαμπόν πρώτης ποιότητας, αλατισμένο χειροποίητα, μαγειρεμένο και σιγοψημένο στον φούρνο. Ξηρό λουκάνικο: Παρασκευή από κρέας χοίρου και βοδινού πρώτης ποιότητας.
...χωρίς χρωστικές, μόνο αλατισμένο, η μπουτάργκα μπορεί να διατηρηθεί 6 μήνες σε ξηρό ή δροσερό (+6 έως 8°C) περιβάλλον. Προϊόν της Θάλασσας κατά excellence, η μπουτάργκα ή πουτάργκα θα κάνει να "τραγουδήσουν" τα απεριτίφ σας. Στο απεριτίφ, μια όμορφη πιατέλα με κομμένες φέτες; το πιο απλό είναι να αφήσετε την προστασία του κεριού. Συνοδευόμενη από καλό ψωμί, μπλίνι ή κράκερ (φυσικό), ή απλά χωρίς...