... συγκομιδής, οι χουρμάδες επιλέγονται, καθαρίζονται, ταξινομούνται, πλένονται και στη συνέχεια αποξηραίνονται. Είναι τη στιγμή της αποξήρανσης που ο χυμός του χουρμά θα συγκεντρωθεί και θα αναπτύξει όλα αυτά τα σχεδόν καραμελωμένα αρώματα.
Στη συνέχεια, ο παραγωγός τοποθετεί τους χουρμάδες Καμπκαμπ σε κουβάδες. Μετά, τους πιέζει ώστε να βγει μέρος του χυμού τους.
Χρήση:
Για να απολαύσετε πλήρως όλα τα αρώματα του χουρμά Καμπκαμπ, σας προτείνουμε να τον δοκιμάσετε φυσικό ως σνακ, επιδόρπιο ή βουτηγμένο σε ταχίνι (πάστα σουσαμιού).
Κουβάς: 4Kg...
... αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευάστηκε από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι τάσεις έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Ο κακάος Ζάρνα γίνεται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσουν μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάου, κακάου και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
...Μοναδική, καλλιτεχνική σοκολάτα επιδόρπιο με μεγάλα κομμάτια φουντουκιού, σε συσκευασία με παράθυρο και τυπογραφική απεικόνιση που αναφέρεται στα μνημεία της Βαρσοβίας.
Πόλη: Βαρσοβία
Σύνολο: Πόλεις...
...Γκάμα γιορτής: ECORCE CITRON LAMELLE 1KG - Προέλευση Γαλλία
Χονδρέμπορος Γλυκών φρούτων. ΓΛΥΚΑ ΦΡΟΥΤΑ χονδρική
Τα γλυκά φρούτα χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική για τη διακόσμηση των κέικ. Μπορούν επίσης να καταναλωθούν μόνα τους, ως επιδόρπιο ή γλυκό.
Η προετοιμασία περιλαμβάνει την αντικατάσταση του νερού ενός φρούτου με ζάχαρη μέσω οσμώσεως, με την σπανιότητα του νερού να εξασφαλίζει τη συντήρηση.
...Οι φουντούκια έχουν μια κρεμώδη γεύση ξηρού καρπού, φρέσκο άρωμα και τραγανή, κριτσανιστή υφή.
Οι φουντούκια είναι μια γευστική εμπειρία! Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, σίδηρο και τις βιταμίνες B1, B2, C και E, αυτοί οι τολμηροί ξηροίκαρποί είναι ιδανικοί για το σώμα σας!
Δεν περιέχουν μόνο πολλές απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, αλλά είναι επίσης νόστιμοι και μπορούν να...
...Το σουφλέ με μέλι και φιστίκι μοιάζει με την πιο λεπτή κρέμα πραλίνας, τόσο δημοφιλή στην Ιταλία και τη Γαλλία. Η λεπτή και περιβάλλουσα τρυφερότητα του μελιού με κομμάτια ξηρών καρπών δημιουργεί ένα πολύ εκλεπτυσμένο και αυτοδύναμο επιδόρπιο. Ιδανικό επίσης ως συνοδευτικό για επιδόρπια και τυριά. Οι φιστίκια ονομάζονται επίσης «ξηροίκαρποί αδυνατίσματος» καθώς περιέχουν πολύ λιγότερες θερμίδες από τους άλλους ξηρούς καρπούς και είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες.