Feréikos is based in Ancient Corinth, Greece and was founded in 2008 by sisters Maria and Penny Vlachou. Feréikos manages the end to end snail process, from the first soil analysis of the snail farm through its production until its delicious taste reaches your palate.
We oversee the global development of snail farming by providing education and know how coming from over 12 years’ experience in th...
... Άλ
Αλκοόλ: 6.4°
Βύνη: Pilsen, Pale Ale, Biscuit και Σιτάρι
Λυκίσκοι: Idaho7, Mosaic, Cascade US & Magnum
IBU: 45
Θαλασσινά: Στρείδια
Πιάτο: Μισοψημένος τόνος μαριναρισμένος σε σόγια, λεμόνι και σουσάμι
Επιδόρπιο: Σαρλόττα με φρούτα...
...Φρέσκος μαριναρισμένος σολομός, ωριμασμένος σε ένα μείγμα μπαχαρικών που παρασκευάζουμε εμείς.
Η ιδιαίτερη υφή και η πρώτη σύντομη γλυκιά γεύση, ολοκληρωμένη με φρέσκο κόλιανδρο, τζίντζερ και πορτοκάλι, καταλήγουν σε μια αρωματική εμπειρία, χωρίς να ξεχνάμε την γαστρονομική απόλαυση του σολομού.
Προέλευση: Οι κύριοι προμηθευτές από τη Νορβηγία διατηρούν υψηλής ποιότητας εκτροφές σολομού...
Η Καλύτερη Μάγειρας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Μόναχο, που ιδρύθηκε το 1994 από την Αθηνά Ναυροζίδου και από τότε παράγει πρώτης ποιότητας και ποιοτικά προϊόντα σύμφωνα με ελληνικές και διεθνείς, ιδιόκτητες συνταγές.
Η γκάμα παραγωγής μας περιλαμβάνει πάστες/αλειφές, ορεκτικά, αποξηραμένα φρούτα, λιχουδιές και άλλα. Εισάγουμε επίσης για την γερμανική αγορά διάφορα ελληνικά προϊό...
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
...Κρόκος κατηγορίας 1, που συλλέχθηκε νωρίς το πρωί από τον Χόρχε στην πεδιάδα Villeveyrac, μαριναρισμένος για τουλάχιστον 12 εβδομάδες σε βιολογικό μέλι ακακίας από τον μελισσοκόμο μας στο Var.
... Οκτώβριο έως τον Απρίλιο), καθώς παρασκευάζουμε τον καπνιστό σολομό αποκλειστικά από φρέσκα ψάρια.
Βιολογικός καπνιστός σολομός
Είμαστε πιστοποιημένοι από την Ecocert από το 2004 για το φιλέτο φρέσκου σολομού, τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό βιολογικό σολομό, καθώς και για τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό σολομό χειροποίητης επεξεργασίας. Από σολομό Σκωτίας, Ιρλανδίας ή Νορβηγίας.
Σολομός μαριναρισμένος με άνηθο
Αυτός ο σολομός μαρινάρεται αργά στους 0°/C, στον οποίο προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο.
...Μαριναρισμένος τόνος σε ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ντομάτα ή σε νερό με αλάτι.
Διάφορα μεγέθη και ποιότητες (Skipjack, Yellowfin)
Διαθέσιμα και άλλα μαριναρισμένα προϊόντα ψαριών (σκουμπρί, μύδια, καρδιές, κυδώνια)...