...Φρέσκος μαριναρισμένοςσολομός, ωριμασμένος σε ένα μείγμα μπαχαρικών που παρασκευάζουμε εμείς.
Η ιδιαίτερη υφή και η πρώτη σύντομη γλυκιά γεύση, ολοκληρωμένη με φρέσκο κόλιανδρο, τζίντζερ και πορτοκάλι, καταλήγουν σε μια αρωματική εμπειρία, χωρίς να ξεχνάμε την γαστρονομική απόλαυση του σολομού.
Προέλευση: Οι κύριοι προμηθευτές από τη Νορβηγία διατηρούν υψηλής ποιότητας εκτροφές σολομού...
...Φρέσκος σολομός που επεξεργάζεται την ημέρα και μαρινάρεται σε ξύδι κρασιού. Συσκευασμένος σε μίγμα ελαίων, 20% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 80% ηλιέλαιο με φρέσκα αρώματα. Συσκευασμένος σε κενό αέρος.
Σολομός (Salmo Salar), (ΖΩΝΗ FAO 27), 80% ηλιέλαιο 20%, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι, αντιοξειδωτικό, ενισχυτικό γεύσης, άρωμα, αλάτι, φυσικά αρώματα.
Η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με την...
... Οκτώβριο έως τον Απρίλιο), καθώς παρασκευάζουμε τον καπνιστό σολομό αποκλειστικά από φρέσκα ψάρια.
Βιολογικός καπνιστός σολομός
Είμαστε πιστοποιημένοι από την Ecocert από το 2004 για το φιλέτο φρέσκου σολομού, τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό βιολογικό σολομό, καθώς και για τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό σολομό χειροποίητης επεξεργασίας. Από σολομό Σκωτίας, Ιρλανδίας ή Νορβηγίας.
Σολομόςμαριναρισμένος με άνηθο
Αυτός ο σολομός μαρινάρεται αργά στους 0°/C, στον οποίο προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο.
Η Vendsyssel προσφέρει μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων και παρασκευών «made in excellence» με βάση τα καπνιστά ψάρια. Τα παρακάτω προϊόντα προσφέρονται από την εταιρεία: καπνιστός σολομός, μαριναρισμένοςσολομός, φιλέτα καπνιστού και μαριναρισμένου σολομού, πλάκα, κύβοι μαριναρισμένου σολομού, παλέτες σολομού με τυρί κατσίκας, ψητός σολομός,... Προσφέρει επίσης και άλλα καπνιστά ψάρια: τόνο, φλέτα, σχολείο και μάρλιν.