Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
Η Gourmet Provence είναι μια συνεργατική ομάδα που ιδρύθηκε το 2018 από την επιθυμία της Corine Marmotan και 3 επιχειρηματιών να αναπτύξουν τις πωλήσεις στη Γαλλία, στην Ευρώπη και στις διεθνείς αγορές.
Η αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας για μια ευρύτερη γκάμα γκουρμέ προϊόντων, σε συνδυασμό με την επιθυμία μας να προωθήσουμε τη Μεσόγειο, και ειδικότερα την Προβηγκία, μας δίνει τη χαρά να σας πα...
...Επιτέλους ένα ψωμιέρα που έχει κατασκευαστεί ακριβώς για τις μακριές, λεπτές διαστάσεις του αρωματικού μπαγκέτα. Κάθε ψωμιέρα μπαγκέτας από ελαιόξυλο είναι ένα απόλυτο μοναδικό κομμάτι με ανώμαλη άκρη και εντελώς διαφορετική υφή - ανάλογα με το ποιο μακρύ κομμάτι φυσικά αναπτυγμένου ελαιόξυλου έχει πέσει στα χέρια των τεχνιτών μας.
Χάρη στην λεπτόκοκκη επιφάνειά του και τις αντιβακτηριακές του...
... αντίθετα. Η μηχανή σχηματισμού ψωμιού είναι εξοπλισμένη με ακριβή ρύθμιση για τη λείανση και την επιμήκυνση της ζύμης ψωμιού με ρυθμιστικές βίδες.
ικανότητα / h: 2 000 μακριέςμπαγκέτες
σχηματισμός: από 100 γρ έως 3 κιλά ζύμης ψωμιού
διαστάσεις: Μ 1020 x Π 730 x Υ 710 mm
ισχύς κινητήρα: 0,55 kW...