...Ο αποξηραμένος βοδινός κρέας παρασκευάζεται από κομμάτια που βρίσκονται στο μηρό του βοδινού. Ανάλογα με τις μεθόδους παραγωγής και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, μπορεί να ονομάζεται μπρεζάολα, κρέας γκριζόν ή ακόμα και τσεσίνα. Σε εμάς, αυτός ο αποξηραμένος βοδινός κρέας είναι βοδινό κρέας Aubrac, μια εμβληματική φυλή στην Αβιρόν. Ισχυρός και εκλεπτυσμένος, προσφέρει μια εναλλακτική λύση...
...Από το μηρό του βοοειδούς εξάγεται η καρδιά της φέτας, ένα ευγενές και εξαιρετικής ποιότητας κομμάτι. Με προσεκτική επεξεργασία και ξηρή, αεριζόμενη ωρίμανση, προκύπτει ένα άπαχο, τρυφερό και εκλεκτό προϊόν.
ΒΑΡΟΣ: περίπου 1.60kg
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ιταλικό halal βοδινό κρέας, αλάτι, μπαχαρικά, E252.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη και άλλα παράγωγα γάλακτος, χωρίς γλουτένη και μη ΓΤΟ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κενό...