...φτάνουν σε όλη την Ιταλία, προσφέροντας τα τρία κύρια κρασιά τους, στα οποία αφιερώνουν ιδιαίτερη προσοχή που προέρχεται από την αρχαία τους πάθος. Παρουσιάζουν ένα κόκκινοκρασί του Πιεμόντε, το Barbera d’Asti, το Brachetto d’Aqui και ένα λευκό κρασί του Πιεμόντε, το Moscato d’Asti.
... περίπτωση οι διαθέσιμες ποικιλίες είναι: Κόκκινο σταθερό 2014, Ξηρή αφρώδης Malvasia, Barbera και Bonarda (αφρώδες Gutturnio), αφρώδης Pinot grigio, ξηρή αφρώδης Bonarda, αφρώδης Ortrugo, αφρώδης Barbera, αφρώδες κόκκινοκρασί για το τραπέζι. Το οινοποιείο μπορεί να επισκεφθεί από Δευτέρα έως Σάββατο.
Η εταιρεία μας είναι στην αγορά εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, κάνουμε χειροποίητη επεξεργασία και χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες ποιότητας Ιταλίας. Έχουμε βραβευτεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με τα κατσικίσια τυριά μας που ωριμάζουν με το πρωτότυπο (κόκκινοκρασί) και ένα κατσικίσιο τυρί με άγριο μάραθο.
... cannonau με έντονο κόκκινο ρουμπινί χρώμα και γρανάτες ανταύγειες, έχει μακρύ μπουκέτο, ιδιαίτερης φινέτσας, με νότες από μαρασκίνο και μούρα, στην γεύση παρουσιάζεται ευρύ, ξηρό, φρέσκο, μακρύ.
- Ο Lakana, που πήρε το όνομά του από την περιοχή όπου βρίσκονται οι αμπελώνες, διαφέρει από τον Mamuthone ως προς τον τύπο επεξεργασίας, καθώς μετά την πρώτη ζύμωση σε ατσάλινα σιλό ακολουθεί μια άλλη σε δρύινες βαρέλες.
- Ο Ilisi, είναι ένα βαρελάτο κρασί, ωριμασμένο σε δρύινες βαρέλες για 12 μήνες.
...Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αυστηρά χειροποίητο που έχει επινοήσει και καταχωρίσει στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών της Chieti το γλυκό "Torta del Lupo ...di Pretoro", με βάση τη μαύρη σοκολάτα, το κόκκινοκρασί Montepulciano d'Abruzzo, τη σοκολάτα gianduia και το ρούμι. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος είναι 5 μήνες, η συντήρηση σε θερμοκρασία δωματίου μέγιστο 25°. Το γλυκό είναι συσκευασμένο σε μια...
... (και από βιολογική γεωργία)
- ΚόκκινοΚρασί από το Μονφερράτο και από την περιοχή της Καμπανίας
- Μοτσαρέλα και Ρικότα (από γάλα βουβαλιού ή αγελάδας)
- Ψαρονέφρι (ζαμπόν, σαλάμι, σπέκ, μπέικον, και με αρωματικές γεύσεις)
- Ελιές και Ελαιόλαδο
- Κάπαρη
- Εκλεκτά Μπισκότα (και από βιολογική παραγωγή)...
Παράγουμε αφρώδη και ήσυχα κρασιά PROSECCO DOC TV EXTRA DRY καταρχάς. Στη συνέχεια, παράγουμε λευκό αφρώδες κρασί ως BOLLICINE και κόκκινο αφρώδες κρασί ως RABOSO και ήσυχο κόκκινοκρασί ως CABERNET SAUVIGNON. Το CHARDONNAY είναι ένα άλλο είδος λευκού κρασιού που ταιριάζει πολύ με ψάρι. Όλα αυτά τα κρασιά είναι δικής μας παραγωγής και η εργασία γίνεται απευθείας από εμάς. Τα κρασιά μας...
Cembrani DOC είναι ένας συνεταιρισμός οκτώ ιστορικών οικογενειακών επιχειρήσεων που έχουν συνεργαστεί για να προωθήσουν την περιοχή της Κοιλάδας του Τσέμπρα, μια κοιλάδα σε υψόμετρο 600 μέτρων στην καρδιά του Τρεντίνο κοντά στις Δολομίτες και τα γνήσια προϊόντα της: λευκό κρασί, κόκκινοκρασί, ροζέ κρασί, αφρώδες κρασί Trento Doc, τσίπουρο Trentino Grappa. Δείτε περισσότερα στο www.cembranidoc.it...
Η αγροτική επιχείρηση Corbucci, βυθισμένη στους ήπιους λόφους της Τοσκάνης μεταξύ Σαν Τζιμινιάνο και Φλωρεντίας, παράγει κόκκινοκρασί εξαιρετικής ποιότητας. Μια προνομιακή θέση, από την οποία απολαμβάνει κανείς την υπέροχη θέα του πύργου της πόλης Σαν Τζιμινιάνο, ενός υπέροχου τόπου που μεταφέρει τη γοητεία του στο έδαφος και στους καρπούς που προκύπτουν. Η ιδιοκτησία εκτείνεται σε περίπου 13...
...Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ΚΑΝΟΣΑ ΔΙ ΠΟΥΛΙΑ και δραστηριοποιείται στον τομέα της διαμεσολάβησης κρασιών χύμα γενικών, ποικιλιακών, IGT/IGP, DOC και DOCG, μούστου, συμπυκνωμένου μούστου, καθώς και βιολογικών μούστου και κρασιών που προέρχονται από όλες τις ιταλικές περιοχές. Λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί ΕΕ ή εκτός ΕΕ (ζητούνται σε ορισμένα ειδικά έτη έλλειψης προϊόντος) Βιολογικά κρασιά ΕΕ ή NOP και επίσης 100% Βιολογικά ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ...