...Salume DOP με βάση το χοιρινό κρέας, αποκλειστικό της περιοχής του Πιατσέντσα. Το κρέας που προέρχεται από τον λαιμό του χοίρου, γεμισμένο χειροποίητα σε φυσικό έντερο και ωριμασμένο τουλάχιστον 90 ημέρες, έχει γλυκιά και ευχάριστη γεύση και είναι πρωταγωνιστής σε ορεκτικά και απεριτίφ.
...Αυτή η έκδοση της Finocchiona IGP έχει καθαρό βάρος περίπου 500 γρ. και είναι συσκευασμένη ολόκληρη σε φυσικό έντερο.
Η Finocchiona IGP παράγεται από κομμάτια εκλεκτού χοιρινού κρέατος. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε: ώμο, προσούτο, σκαμόν, κόπα και μπέικον. Η επεξεργασία χαρακτηρίζεται από την προσθήκη αρωματικών σπόρων άγριου μάραθου, αλατιού, πιπεριού και σκόρδου. Αυτό το φυσικό και γνήσιο μείγμα...
... πιπέρι, τσίλι και άγριο μάραθο. Ο κιμάς τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει την κλασική "κλωστή σαλάμι". Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 45 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και ως συστατικό για πρώτα πιάτα (π.χ. Ζυμαρικά φούρνου).
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά
Βάρος: 300/350
Βάρος: 0.300 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...
...Όσο πιο δημοφιλές είναι ένα αλλαντικό, τόσο περισσότερο πιστεύουμε ότι αξίζει φροντίδα και προσοχή. Για εμάς αυτό σημαίνει κυρίως κρέας μόνο από χοίρους και μόνο ποιότητας. Χρησιμοποιούμε 70% άπαχο κρέας αλεσμένο σε λεπτό κόκκο και 30% λίπος κομμένο σε κύβους, με αρώματα, αλάτι και πιπέρι. Δεν χρησιμοποιούμε λιγότερο ευγενή μέρη, δεν χρησιμοποιούμε χοιρινόέντερο, ούτε πολυφωσφορικά. Για καλύτερο...
...Σαλάμι τυπικό Καλαβρίας από καθαρό χοιρινό, κομμένο χοντρά, ανακατεμένο με προσθήκη αλατιού και φυσικών αρωμάτων και ποιοτικής πιπεριάς, τοποθετημένο σε φυσικό έντερο και ωριμασμένο για περίπου 45 ημέρες. Μέγεθος περίπου 300 γρ σε φυσικό έντερο.
Συσκευασία: A.T.M. - S.V
Χωρίς Συντηρητικά
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Χωρίς Χρωστικές...