Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... αρτοσκευάσματα χωρίς να αφήνουν ξινή γεύση στο φαγητό.
Οι αγκινάρες μας είναι 100% ιταλικές και επεξεργάζονται από φρέσκο προϊόν τον Απρίλιο και τον Μάιο. Αυτός ο τύπος επεξεργασίας διατηρεί υψηλή οργανωληπτική θρεπτική αξία, αφήνοντας τα λαχανικά τραγανά και νόστιμα χωρίς να "στρεσάρουν" το προϊόν, το οποίο αμέσως μετά συσκευάζεται με απλό και φυσικό τρόπο.
ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ
2300 γρ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 4
1 ΤΕΜ =ΕΥΡΩ 4.90
1 ΠΑΛΕΤΑ 20 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 4
ΛΗΞΗ 20 / 05/2027
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 30 ΠΑΛΕΤΕΣ...
...Κρεμώδης emulsion με πολύ ελαφριά υφή, γρήγορης απορρόφησης. Φτιαγμένη με βλεννογόνο σαλιγκαριού και πολύτιμα φυσικά δραστικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και το λάδι argan, που δρουν για να μειώσουν τις αντιαισθητικές μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, προσφέροντας ένα φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα. Η περιοχή γύρω από τα μάτια φαίνεται αμέσως πιο ενυδατωμένη, λειαμένη και φωτεινή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το μακιγιάζ. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
...BAG IN BOX Το νέο σύστημα συσκευασίας άνετο και οικολογικό - Το λάδι που προέρχεται από ελιές Nocellara del Belìce, με πράσινο χρώμα και χρυσές ανταύγειες, προσφέρει ένα άρωμα από φρέσκες ελιές με νότες από φρέσκο χόρτο και πιπεριά. Πολύ έντονη πράσινη φρουτώδης γεύση. Στη γεύση, μεγάλη συγκέντρωση γεύσης με ευχάριστη συνάντηση πικρού και πικάντικου μέτριας έντασης.
...Αυτό το αρωματικό και νόστιμο πέστο είναι ιδανικό για την παρασκευή εξαιρετικών πιάτων ζυμαρικών. Απλωμένο σε φρυγανισμένο ψωμί ή σε κράκερ για την προετοιμασία νόστιμων ορεκτικών και σνακ.
Προσθέτει άρωμα και γεύση και στη σαλάτα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκο βασιλικό τουλάχιστον 70%, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι σπόρων ηλίανθου, Parmigiano Reggiano (ΓΑΛΑ, αλάτι, ΠΗΚΤΙΝΗ) ΠΙΝΟΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ, αλάτι.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ.
...Αφού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα και εκτός φωτιάς, ανακατέψτε το Ριζότο με Μανιτάρια Πόρτσινι με καθαρισμένο βούτυρο, λίγες νιφάδες από Καστελμάνο και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά: Ρύζι Καρναρόλι Κλασικό (88%), φυτικό ζωμό σε σκόνη (αλάτι, άμυλο και μαλτοδεξτρίνες πατάτας, αποξηραμένα λαχανικά (καρότο, σέλινο, μαϊντανός), λάδι ηλιόσπορου, φυσικά αρώματα, μπαχαρικά), αλεύρι ρυζιού...
... μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει τα μάτια.
ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ: αφήνει το δέρμα καθαρό και φρέσκο, προσφέροντας του εξαιρετική λάμψη.
ΥΔΡΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: διατηρεί την φυσική υγρασία, αφήνει το δέρμα απαλό και τέλεια ενυδατωμένο.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Λουλούδι: Αγγούρι. Ρυθμίζει και διατηρεί το επίπεδο νερού για τέλεια ενυδάτωση των δερματικών ιστών.
Φύλλο: Αλόη. Αντιφλεγμονώδης, απαλύνει τους ερεθισμούς, απομακρύνει τις τοξίνες και μειώνει την υπερευαισθησία.
Φλοιός: Ιπποκαστανιά. Στυπτικός, αποτοξινωτικός και τονωτικός, για να βελτιώσει την ελαστικότητα των δερματικών ινών.
Ρίζα: Καρότο.
... του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είναι φρουτώδης μέτρια-έντονη με επίγευση από αγκινάρα, αμύγδαλο και φρέσκο χόρτο.
Αυτό το λάδι αφήνει μια βαλσαμική και φρέσκια γεύση και είναι ιδανικό για ωμή χρήση, να συνδυάζεται με θαλασσινά ορεκτικά, σούπες και κόκκινα κρέατα. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται επίσης, αντί για βούτυρο, και για γλυκίσματα σε μπισκότα, γλυκά και τούρτες.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... στα συσκευασμένα προϊόντα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επένδυση καλαθιών υπηρεσίας τροφίμων. Αυτό το ανθεκτικό στο λίπος χαρτί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τέχνες και χειροτεχνίες, ιδιαίτερα για τη δημιουργία επιφανειών εργασίας ανθεκτικών στο λάδι και την προστασία υλικών κατά τη διάρκεια έργων.
Σήμερα, το ανθεκτικό στο λίπος χαρτί είναι ένα βασικό στοιχείο της επωνυμίας...
...φυσικά αρώματα.
Η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, σε καθεστώς αυτοελέγχου και σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP. Η εταιρεία εφαρμόζει διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, απεντόμωσης και υγειονομικών ελέγχων, και διενεργεί μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους σε πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά προϊόντα και σε διαδικασία επεξεργασίας δείγματος. Το φρέσκο προϊόν καταψύχεται στους -20° C, σύμφωνα με τον κανονισμό CE 853/04. Οι γνωστοί αλλεργιογόνοι παράγοντες επισημαίνονται με έντονα γράμματα σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις.
... ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Η εταιρεία μας διαθέτει την επαγγελματικότητα πάνω από 200 συνεργατών και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα των κονσερβών τροφίμων. Αυτό μας επιτρέπει να μετατρέπουμε τα λαχανικά απευθείας από το φρέσκο, σε λίγες φάσεις και πάντα εντός λίγων ωρών από τη συγκομιδή. Έχουμε αποκτήσει τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας στον τομέα των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των BRC food, ISO 9001:2008 και Πιστοποιητικό ICEA για το Βιολογικό. Τα τελευταία χρόνια, χάρη στη συνεργασία με το Slow Food, παράγουμε την σάλτσα ντομάτας Fiaschetto di Torre Guaceto.
... πολιτιστικά στοιχεία που προέρχονται επίσης από περιοχές εκτός της Τοσκάνης, στα οποία οι μορφές και τα χρώματα γίνονται πιο ζωντανά και έντονα. Η συνεχής αναζήτησή του για πρωτότυπες τεχνικές τον οδηγεί μέχρι τη δημιουργία μικτών τεχνικών σε φρέσκο. Σε αυτά τα έργα, οι καμπύλες γραμμές και τα σύμβολα, που είναι ήδη εύκολα αναγνωρίσιμα στα έργα του με λάδι, είναι ακόμη πιο έντονα, αναδύονται σε...