...W: 330 ÷ 360. Επαγγελματικό μείγμα αλεύρων σίτου που προκύπτει από την πλήρη επεξεργασία του δημητριακού. Διατηρεί το πίτουρο σε μεγάλη κλίμακα και λεπτό, καθώς και τις ίνες και το 100% βιώσιμο σπόρο σίτου.
Το IN3 είναι ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ και των κατηγοριών επειδή αυτό το αλεύρι έχει περιεκτικότητα σε τέφρα άνω του 0,95% αλλά κάτω του 1,30% σε σύγκριση με τα αλεύρια ολικήςάλεσης.
Το IN3 συνδυάζει εξαιρετικά διατροφικά χαρακτηριστικά με ανώτερη επεξεργασιμότητα σε σύγκριση με το αλεύρι ολικήςάλεσης.
Παρόντες για πολλά χρόνια στην αγορά τροφίμων, είμαστε εξειδικευμένοι στην παραγωγή φύλλων λαζάνια που προτείνουμε σε διάφορα μεγέθη, βάρη και συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, ημι-ολικήςάλεσης και ολικήςάλεσηςσιμιγδάλι σκληρού σίτου, σίκαλη, σίκαλη Dicocco, σίκαλη Spelta και πολλά άλλα. Ποιότητα, παράδοση και ιδιαίτερη προσοχή στην αυθεντικότητα του προϊόντος, εδώ και αρκετά χρόνια η...
...είναι το μυστικό των τροφίμων ευεξίας μας. Αυτό που μας ξεχωρίζει και μας χαρακτηρίζει στην αγορά είναι η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, μια ειδική ζυμαρική που παρασκευάζεται με σιμιγδάλι σκληρού σίτου εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυτών από τις Άνδεις και τον Αμαζόνιο με πολύτιμες θρεπτικές ιδιότητες. Η ολικής αλέσεως ζυμαρική, επιπλέον, παρασκευάζεται με σιμιγδάλιολικής αλέσεως σκληρού σίτου που διαθέτει...
Φροντίζοντας την γύρω περιοχή, παράγουμε τρόφιμα που σέβονται την παράδοσή μας με τυπικά υλικά από την Πούλια. Καλύπτουμε μια γκάμα προϊόντων, από αρτοποιία μέχρι παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού, καθώς και χειροποίητη ζυμαρικά στα εργαστήριά μας. Εργαζόμαστε με διάφορους τύπους αλευριού: σιτάρι, καμένο σιτάρι, σιμιγδάλι, ολικήςάλεσηςσιμιγδάλι και κριθάρι, για να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής...