Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
...Αυτό το αφρώδες κρασί με τα χαρακτηριστικά του εκπροσωπεί το πνεύμα και την παράδοση της περιοχής από την οποία προέρχεται. Η σωστή έκθεση, το ευνοϊκό κλίμα και η φροντίδα που δίνεται πρώτα στο αμπέλι και στη συνέχεια στην κάβα, προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο τελικού αποτελέσματος, με τυπικά αρώματα.
Το χρώμα είναι αχυρένιο κίτρινο, με μια λεπτή και επίμονη φυσαλίδα και λαμπερό αφρό.
Ποικιλία σταφυλιών: Glera
Τυπολογία: Αφρώδες κρασί...
... τουλίπας.
Συνοδεία: Μπορεί να απολαύσει κανείς τόσο κατά την διάρκεια απεριτίφ, σε συνδυασμό με αλμυρές φουκατσά και μπισκότα, όσο και σερβιρισμένο με πρώτα πιάτα βασισμένα σε λαχανικά ή με δεύτερα πιάτα ψητού ψαριού ή ψητού λευκού κρέατος.
... λουκάνικο, και στη συνέχεια, χάρη στη διαδικασία πίεσης, αποκτά τη γνωστή σε όλους μας μορφή της. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 45 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και ως συστατικό για πρώτα πιάτα (π.χ. Ζυμαρικά φούρνου).
Κατηγορία: Αλλαντικά Καλαβρίας
Βάρος: 300/350 γρ
Συστατικά: Κρέας χοίρου, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252
Βάρος: 0.350 κιλά...
... συστατικό και χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα, κυρίως στην σικελική, επειδή μπορεί να προσφέρει γεύσεις, αρώματα και πραγματικά ενδιαφέρουσες αισθήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή διαφόρων πιάτων, τόσο γλυκών όσο και αλμυρών, όπως γλυκά, τούρτες, παγωτά, πρώτα πιάτα, δεύτερα πιάτα με ψάρι και κρέας.
... αποξηραίνονται κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο της Σικελίας για μερικές ημέρες.
Ιδανικό για να προσφέρει ζωντάνια σε πρώτα και δεύτερα πιάτα.
Η παραδοσιακή επεξεργασία είναι αυτό που επιτρέπει να διατηρούνται ανέπαφες οι οργανοληπτικές και ευεργετικές ιδιότητες που καθιστούν αυτό το μπαχαρικό μοναδικό και πολύ διαφορετικό από αυτά που παράγονται βιομηχανικά. Οι μηχανικές επεξεργασίες που περιορίζονται στο ελάχιστο, επιπλέον, επιτρέπουν την προστασία της δομής του εδάφους και της φυσικής θρέψης.
... ακαταμάχητοι μικροί φίλοι που θα γίνουν αμέσως οι καλύτεροι φίλοι των μικρών, και στους οποίους ούτε οι μεγάλοι θα μπορέσουν να αντισταθούν!
Ανώτερη σοκολάτα γάλακτος (κακάο: 31% ελάχιστο.)
Ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, πάστα κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρώματα. Μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς. Χωρίς γλουτένη.
... πρώτα απ' όλα ένα εργαστήριο ιδεών και τάσεων. Στόχος της είναι να προβλέψει τις εξελίξεις στη συσκευασία των κύριων παγκόσμιων αγορών, προκειμένου να ανανεώνει και να συμπληρώνει συνεχώς την προσφορά της σε γυαλί. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους καλύτερους ταλαντούχους στον τομέα της έννοιας και της δημιουργικότητας. Διαθέτει το δικό της γραφείο μελετών ικανό να καταρτίσει γυάλινες σχεδιάσεις...
... γεύση και τα αρώματα. Η έδρα μας βρίσκεται στο Μπελπάσο, ένα χωριό στην επαρχία της Κατάνια, στις παρυφές του Έτνα, όπου φύονται φυσικά οι διάσημοι "φραγκόσυκοι" που ονομάζονται "Μπασταρντόνι", με μια παραδοσιακή επεξεργασία του προϊόντος, χρησιμοποιώντας τα υλικά της παράδοσης. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν σημαντικές ομάδες διανομής στην Ιταλία και κυρίως στο εξωτερικό, όπου εδώ και δεκαετίες εκτιμούμαστε ολοένα και περισσότερο.
... πιστοποιήσεις ποιότητας που έχει αποκτήσει, καταφέρνει να ανταποκριθεί εξαιρετικά σε αυτές τις ανάγκες. Η εταιρεία παράγει από έτοιμα πρώτα πιάτα για μικροκύματα, αποξηραμένες σάλτσες, παρασκευάσματα για γλυκά, μέχρι ενισχυτικά γεύσης και αρώματα για σνακ.
... εκτάρια μεταξύ αμπελώνων και ελαιώνων, τοποθετημένων σε καλά στραγγιζόμενα και ηλιόλουστα εδάφη, όπου οι ποικιλίες μας, Σαν Τζιόβεζε, Καναϊόλο και Τρεμπιανό, έχουν μέγιστη απόδοση περίπου 50 κιλά σταφυλιών ανά εκτάριο. Η προσεκτική κλάδευση, η οινοποίηση σε τσιμεντένιες δεξαμενές πρώτα και σε δρύινες βαρέλια μετά, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που κάνουν το κρασί μας ένα μεγάλο κρασί. Από τις πρώτες γουλιές θα μαγευτείτε από τα αρώματα, τη μαλακότητα και τη στρογγυλότητα αυτού του νέκταρ που είναι καρπός της αγάπης μας για τη γη μας και για την δύσκολη τέχνη της οινοποίησης.