...Ο Caciocavallo Piccante είναι ένα τυρί που ωριμάζει για ένα χρόνο, με έντονα πικάντικη γεύση και γεμάτο αρώματα και μυρωδιές. Παρασκευάζεται από πλήρες αγελαδινό γάλα, έχει σχήμα σταγόνας με κεφαλή και λεπτή, λείες κρούστα. Η ζύμη, αρχικά μαλακή, γίνεται συμπαγής και νιφάδες με την παρατεταμένη ωρίμανση. Η γεύση είναι αρωματική και ευχάριστη, με μια γλυκύτητα που εντείνεται μέχρι να γίνει πικάντικη σε προχωρημένη ωρίμανση. Αυτό το τυρί είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια έντονη και αξέχαστη γευστική εμπειρία.
...Γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη τύπου κόκκων,
Γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη τύπου ψεκασμού,
Γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη τύπου χονδρών κόκκων,
Γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη τύπου ψεκασμού χωρίς λακτόζη 99%,
Γάλαπλήρες σε σκόνη λιπαρό 26% τύπου ψεκασμού και τύπου στιγμιαίου,
Γάλαπλήρες σε σκόνη τύπου ρολλερ,
Συμπυκνωμένο πλήρεςγάλα.
...που εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση στη μηχανή, στερεωμένες στο έδαφος ή στη βάση της.
• Γρήγορη αλλαγή μορφής (κατόπιν αιτήματος).
• Διαμόρφωση ULTRACLEAN με καμπίνα ροής laminate και αυτοαποστραγγιζόμενη βάση (κατόπιν αιτήματος), για την αύξηση της διάρκειας ζωής των ευαίσθητων προϊόντων, όπως χυμοί και γάλα.
• Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.
• Εύκολη πρόσβαση και μειωμένα κόστη λειτουργίας.
• Ευκολία χρήσης μέσω διεπαφής χειριστή (HMI) με αυτομάθηση.
...ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΤΥΡΙΟΥ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΓΚΡΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
Εξοπλισμένο με ένα άκαμπτο ολισθηρό καρότσι για να αποφεύγονται οι ταλαντώσεις κατά τη διάρκεια της κίνησης, επιτρέπει τη μεταφορά και την τοποθέτηση των μορφών στα πακέτα με άνετο και ακριβή τρόπο.
Παρέχεται πλήρες με μπαταρία και φορτιστή μπαταρίας.
Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις CE.
...Έχεις σκεφτεί ποτέ να φτιάξεις τυρί στο σπίτι; Μοτσαρέλα ή Ρικότα;
Με το κιτ παραγωγής τυριού DIY είναι εφικτό, ένα πλήρες κιτ, απλό αλλά με επαγγελματικά εργαλεία για να φτιάξεις νόστιμα τυριά στο σπίτι.
Το κιτ (22 X 17 X 12,5 εκ.), μέσα σε μια χαρούμενη συσκευασία από χαρτόνι, αποτελείται από:
- 100 ml Υψηλής Ποιότητας Φυτικού Πηκτικού (πηκτώνει έως 200 λίτρα γάλα)
- 1 Μεζούρα με ενδείξεις...
...).
Όλα τα σορμπέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή ΠΑΓΩΤΟΥ:
Με μηχάνημα παγωτού (-25°): 1 σακούλα (1Kg) + 2 Lt πλήρους γάλακτος + 1 Lt νερού
Με γρανίτα νέας γενιάς (-12°): 1 σακούλα (1Kg) + 2 Lt πλήρους γάλακτος + 1 Lt νερού
Είναι δυνατόν να αποκτήσετε ένα πιο κρεμώδες προϊόν αντικαθιστώντας μέρος του νερού με πλήρεςγάλα μακράς διαρκείας. Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση παρασκευής με γάλα, η γρανίτα πρέπει πάντα να παραμένει αναμμένη τουλάχιστον σε λειτουργία συντήρησης (frigobibita) για να αποφευχθεί η οξίνιση του προϊόντος.
www.officinegastronomiche.it...
...Η σειρά 4yo’ είναι μια γραμμή εκκινητών γαλακτικών βακτηρίων για την παρασκευή γιαουρτιού, υψηλής συγκέντρωσης, που έχει αναπτυχθεί ειδικά για εφαρμογές με θερμόφιλα ζυμωμένα γάλατα.
Η σειρά βακτηρίων για γιαούρτι και ζυμωμένα γάλατα 4yo’ είναι διαθέσιμη σε λυοφιλοποιημένα ή κατεψυγμένα μείγματα: επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Sacco System για να κατεβάσετε το πλήρες φύλλο προϊόντος: https://www.saccosystem.com/cat3/it/lattiero-caseario/18/fermenti-lattici/86/fermenti-lattici-per-yogurt-4yo/166/...