...Παραγωγή από τις καλύτερες φρέσκες κούπες, αρωματισμένο με μια αρχαία μαρινάδα που άφησε ο παππούς Νάζαρενο, από την οποία πήρε το όνομά του.
Αυθεντική και αξέχαστη γεύση. Μέσο βάρος kg. 1.500
Διαθέσιμο και σε μισή συσκευασία με όμορφο διαφημιστικό καβαλάκι, κατάλληλο για τις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες σας.
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1924, όταν ο παππούς μας Μορσέλλι Ρομάνο πωλούσε τις πρώτες μηχανές ραπτικής SINGER. Τώρα η εταιρεία μας συνεργάζεται στενά με τα καλύτερα εμπορικά σήματα μηχανών ραπτικής: RIMOLDI, PFAFF, JUKI, BROTHER, για πλεκτά EXACTA, COMPLETT και συγγενείς SINGER, PFAFF. Η εξειδίκευσή μας είναι στον βιομηχανικό τομέα της ραπτικής-πλεκτικής και σιδερώματος, τόσο σε νέες μηχανές όσο...
...συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε, να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε τα ποδήλατά μας με γνώμονα την ποιότητα, με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχε ο "παππούς Mario" το μακρινό 1923. Η συλλογή που παρουσιάζουμε αναθεωρεί το παρελθόν, με τα "vintage" ποδήλατα, που είναι η σύνθεση στυλ και άνεσης, και προβάλλει στο μέλλον, με τα ποδήλατα δρόμου από ανθρακονήματα, ελαφριά και γρήγορα. Πάντα χωρίς να ξεχνάμε τα παιδιά, για τα οποία η Mario Schiano srl έχει αφιερώσει μια ποικιλία με ολοένα και υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες τους και να κάνει τον κόσμο τους ακόμα πιο φανταστικό.
Βασίλης Αντίκα Ζαχαροπλαστεία
Ήταν οι αρχές του περασμένου αιώνα όταν ο παππούς Νικολίνο άνοιξε στην κεντρική πλατεία του χωριού το πρώτο ζαχαροπλαστείο του Ταυρίσανου. Τότε, τα γλυκά από αμύγδαλο, τα cosa duci όπως λέγονταν κάποτε, η κουπέτα ή οι μουσταζόλι ήταν προορισμένα για τις πιο σημαντικές περιστάσεις και πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονταν ακριβώς αυτές τις ειδικότητές του για την καλή έκβαση...
...Η ιστορία μας ξεκινά στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '30, όταν, σε μια κάβα της Via della Vetrina, κοντά στη Via dei Coronari, ο Francesco Gaeta (ο παππούς μου) άρχισε την παραγωγή των πρώτων καρεκλών από καρυδιά. Λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων και της σημαντικής ζήτησης στην αγορά, ο Vincenzo Anzellotti (ο θείος μου) άνοιξε την ιστορική έδρα στη Via delle Vacche, 9/A...
Η Ceriellolive s.r.l διαθέτει πολυάριθμη εμπειρία που συνδέεται με μια ισχυρή οικογενειακή παράδοση που μεταδίδεται από πατέρα σε γιο εδώ και τρεις γενιές. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1911 από την αγάπη και την αφοσίωση που είχε πάντα ο παππούς Giuseppe στις ελιές. Η οργανωτική δομή και το εκτενές δίκτυο πωλήσεων της Ceriellolive s.r.l επιτρέπουν σήμερα την ικανοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης του πελάτη... από τον κλασικό έμπορο έως τη μεγάλη διανομή.
...Η Cioccafè ξεκινά με την Λάουρα Φερρούλο, στην οποία ο παππούς της μεταφέρει με λεπτομέρειες την αρχαία τέχνη της ναπολιτάνικης ζαχαροπλαστικής. Το 1970, ιδρύει μαζί με τον σύζυγό της Φελίτσε Μπασίλε το "Confettificio Ferruolo". Για πολλά χρόνια το Confettificio Ferruolo παράγει και εμπορεύεται κουφέτα κάθε είδους, επιτρέποντας στον "Μάστερ Σορ Φελίτσε", όπως είναι ακόμα γνωστός ο Φελίτσε Μπασίλε...
... του χωριού. Ο παππούς από την πλευρά του πατέρα ήταν ήδη κάτοχος ενός άμβυκα πριν από την προσάρτηση του Τρεντίνο στην Ιταλία, όταν η grappa μετριόταν ακόμα με το "congial de ram" που ήταν σημαδεμένο με την διπλή αετό...
... ποιότητα του προϊόντος. Είναι τα ίδια εδάφη που καλλιεργούσε ο πατέρας μου και, ακόμη πιο πριν από αυτόν, ο παππούς μου. Σε αυτόν οφείλουμε ό,τι έχουμε σήμερα, στην επιμονή και την προνοητικότητά του, όταν, κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου σε μια ιστορική περίοδο μεγάλων δυσκολιών, φύτεψε τα ελαιόδεντρα από τα οποία σήμερα προέρχεται, με ψυχρή έκθλιψη, το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας από την ποικιλία PERANZANA.
...Γενιές στον τομέα των μηχανών εργαλείων για ξύλο και άλλα υλικά.
Στη δεκαετία του '50, οι γονείς μας, Diego Campi και Romano Campi, και ο παππούς μας, Fabio Campi, ίδρυσαν την I.M.A. στην Πέσκαρα, τον κύριο παραγωγό παγκοσμίως μηχανών για την επεξεργασία ξύλου.
Τώρα εμείς (Fabio Campi, Mauro Campi, Michele Campi) είχαμε την τρελή ιδέα να συνεχίσουμε εν μέρει το έργο τους, χάρη κυρίως στην...
Ο παππούς Μιχάλης ήταν αυτός που έγραψε την πρώτη σελίδα της ιστορίας μας. Σε ηλικία 9 ετών, αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, βίωσε αυτό που έγινε η δουλειά της ζωής του: ο τσιμεντοτεχνίτης. Έγινε μαθητής του δασκάλου Μανγκαρέλλα Λιμπόριο και έδειξε αμέσως μια έμφυτη ικανότητα στο πλάσιμο του πηλού και του γύψου. Υπό την καθοδήγησή του, το 1955, δημιούργησε το μνημείο προς τιμήν της...
... χρησιμοποιούνταν κυρίως ως πληρωμή σε είδος για τις 50 οικογένειες που εργάζονταν για αυτόν στην αγροτική επιχείρηση. Στα επόμενα χρόνια, η αμπελοκαλλιέργεια απέκτησε ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση και ξεκίνησε η παραγωγή κρασιού για πώληση στο κοινό. Μετά τη διαδικασία οινοποίησης και τις διαδικασίες στίλβωσης, ο παππούς Callisto συνήθιζε να ρίχνει τα στέμφυλα στο πηγάδι για...
Το κρασί, για την οικογένειά μας, είναι μια ιστορία παρούσα που παραπέμπει στο παρελθόν. Ο παππούς καλλιεργούσε τον αμπελώνα, και έτσι και ο παππούς του παππού. Σήμερα, στο πλαίσιο της παράδοσης, συνεχίζουμε την ιστορία μας που είναι γεμάτη μνήμες, δύναμη του τόπου, και διηγήσεις από ένα αρχαίο και ευλογημένο νησί, τη Σαρδηνία. Μύθος και μαγεία μπλέκονται σε μια γωνιά του παραδείσου, η πνοή του...
...Από το 1985, η εταιρεία T&I Srl του Γεννάρου ντε Ρόσα και των γιων του ασχολείται με τη λιανική και χονδρική πώληση υλικών θέρμανσης και υδραυλικών για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο παππούς Βιντσέντζο εργάστηκε ως τεχνίτης, ως θερμοσίφωνας και μετέδωσε στον γιο του Γεννάρο το πάθος για τη δουλειά του. Ο Γεννάρο, μετά από μια όμορφη εμπειρία ως εγκαταστάτης...
...Προϊόντα κατεψυγμένης αρτοποιίας Pamac. Η Pamac ιδρύθηκε επίσημα το 1990, αλλά ήταν το 1880 όταν ο "παππούς" Ντονάτο ξεκίνησε αυτή την επιχείρηση σε ένα μικρό αρτοποιείο στην πόλη Πέσκαρα (Ιταλία), χρησιμοποιώντας έναν αρχαίο φούρνο. Η Pamac ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πουλώντας νόστιμα προϊόντα που αργότερα έγιναν κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα διαθέσιμα για την ευρεία αγορά, αλλά πάντα διατήρησαν...