Η Antonio Anaut (Beripan S.L.) είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας η ιστορία χρονολογείται από το 1939 στην Πιτίγιας, Ναβάρα.
Ο παππούς μας, ο οποίος ονομάζεται Λεόνσιο, επένδυσε όλες τις αποταμιεύσεις του σε έναν νέο φούρνο. Δεν ήταν απλώς ένας φούρνος για να φτιάχνει μαδλέν, ήταν πολύ περισσότερα. Ήταν η ελπίδα, η προσπάθεια και η επιθυμία ότι θα γινόταν το μέλλον για όλη την...
... εκείνα τα χρόνια, στην Μπολερία Ελ Νέο προσπαθούμε να παρασκευάσουμε ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας πάντα την καλύτερη πρώτη ύλη και σεβόμενοι, μέχρι σήμερα, τις ίδιες παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνταν τότε. 50 χρόνια αργότερα, τα παιδιά και τα εγγόνια συνεχίζουμε τα βήματα που χάραξε ο παππούς μας Μανουέλ, ο Νέο, δουλεύοντας σκληρά κάθε μέρα για να δημιουργήσουμε και...
Η Albañilería García Borobio είναι μια εταιρεία από τη Σαραγόσα που ειδικεύεται σε στέγες, προσόψεις και άλλα κατασκευαστικά στοιχεία όπως αυλές και ταράτσες. Αναπτύσσουμε τη δουλειά μας από τα μέσα του 20ού αιώνα, όταν ο παππούς μας ξεκίνησε μια επιχείρηση οικοδομικών εργασιών, η οποία σταδιακά έχει εξειδικευτεί, καταλήγοντας να εργάζεται σε στέγες, προσόψεις, αυλές και ταράτσες, όλα εξωτερικά στοιχεία ενός κτιρίου.
Η περιοχή εργασίας μας είναι η Σαραγόσα (Σαραγόσα, Αραγωνία) και προσφέρουμε υπηρεσίες σε κοινότητες κατοίκων, επιχειρήσεις, ιδιώτες και οργανισμούς.
...Ήταν η δεκαετία του '50, ο Δ. Χοσέ Κάμπος Τομέ (ο παππούς μου) ήταν ο ιδιοκτήτης ενός ξυλουργείου που ονομαζόταν Εργαστήρια J. Κάμπος, που βρισκόταν στην Ακέρα του Καμπίγιο αριθμός 12 (σήμερα Λεωφόρος Βαρκελώνης). Σε εκείνες τις εποχές, το υλικό που κυριαρχούσε ήταν το ξύλο, όπως αποδεικνύεται από τις εργασίες που πραγματοποίησε στη Μάλαγα: η καφετέρια Κοσμοπολίτικα (το ξύλο εξήχθη από την...
... παντόφλες μέσα στο σπίτι. Με την επιστροφή του στην Ισπανία, άρχισε να φτιάχνει όμορφες παντόφλες στο σπίτι από ένα κομμάτι premium δέρματος για την οικογένεια και τους φίλους του. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που ο παππούς μου μου έδωσε ένα ζευγάρι CP Slippers; αυτή η αίσθηση του μικρού μου ποδιού να γλιστράει μέσα σε αυτές τις παντόφλες και η θαυμάσια αίσθηση της άμεσης επαφής με το λείο δέρμα, η...
Κοστούμια ανδρών κατά παραγγελία Gonzalo Larraínzar Ιδρύθηκε το 1916, στο βιβλίο παραγγελιών κοστουμιών ανδρών υπάρχει μια μακρά λίστα από εξέχοντες πελάτες, μεγάλους επιχειρηματίες και διεθνείς προσωπικότητες όπως ο Σιμεών της Βουλγαρίας, ο Κωνσταντίνος της Ελλάδας, ο Πλασίδο Ντομίνγκο…. Γνωστός ως ο ράφτης του Βασιλιά, τώρα στην τρίτη γενιά του, ο παππούς του έντυσε τον Μανουέλ Αθάνια και ο πατέρας του Μανουέλ και ο θείος του Λουίς άρχισαν να ντύνουν την Α.Μ. τον βασιλιά Χουάν Κάρλος, μέχρι που ο Γκονζάλο ανέλαβε.
Ο Παππούς Φελίξ μέλι και γύρη, στο Εθνικό Πάρκο Καμπανέρος και τα Όρη της Τολέδο, η οικογένειά μας συλλέγει εδώ και πάνω από εκατό χρόνια το εξαιρετικό μέλι και τα προϊόντα μελισσοκομίας της περιοχής, παραδοσιακά και με χειροποίητο τρόπο. Οι μέλισσες και η αυτόχθονη και φυσική χλωρίδα κάνουν τον Παππού Φελίξ μια τόσο εκτιμημένη και αναγνωρίσιμη μάρκα τόσο στη διατροφή όσο και στην κοσμετολογία...
Η ιστορία μας ξεκινά το 1942, όταν ο παππούς μας αποκτά και θέτει σε λειτουργία τον σημερινό ΜΥΛΟ ΛΑΔΙΟΥ, εστιάζοντας στην παραγωγή ποιοτικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου. Αρχικά αυτός, στη συνέχεια ο πατέρας μας και σήμερα η μητέρα μας και εμείς, οι αδελφοί Φερνάντεθ Ορτίθ και οι οικογένειές μας, προσπαθούμε, με την ανεκτίμητη βοήθεια του προσωπικού, να παρασκευάσουμε Εξαιρετικό Παρθένο...
... μου έμαθε το επάγγελμα, ήταν ένα άτομο με ανησυχίες και πολύ δημιουργικό, γι' αυτό σιγά-σιγά άρχισε να αποκτά όνομα στον κλάδο. Το οικογενειακό εργαστήριο ήταν μικρό και σιγά-σιγά άρχισαν να κατασκευάζουν κομμάτια σιδήρου που προορίζονταν για τη διακόσμηση, όπως φανάρια κεφαλής... Όταν ο παππούς μου συνταξιοδοτήθηκε, ο πατέρας μου συνέχισε με το εργαστήριο και άνοιξαν ένα κατάστημα στην...
...Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω της ιστοσελίδας μας και μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες. Η αίτηση πληροφοριών είναι δωρεάν, χρεώνουμε μόνο μετά την εξέταση του προϊόντος μας. Είμαστε μια οικογένεια αγροτών. Ο παππούς μου ήταν ένας από τους πρώτους εξαγωγείς πορτοκαλιών Βαλένθια στην Ευρώπη.
... του να παρασκευάζει requeixo, καθώς ο παππούς του ασχολούνταν με το να πηγαίνει από αγορά σε αγορά πουλώντας το προϊόν. Η Condado Paradanta διαθέτει τρία άτομα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του προϊόντος. Αυτές είναι η Λουσία Γκονθάλεθ, η Άνγκελα Ροντρίγκεθ (που συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα) και η Θάιρι Ιγκλέσιας, οι οποίες παρασκευάζουν το requeixo με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να προσθέτουν νέα τεχνολογία. Επιπλέον, έχουμε τον Φραν Σοτελίνο, γαστρονομικό σύμβουλο της Condado Paradanta.
... προτείνουμε ποιο είναι το καλύτερο φιλέτο και τους προσκαλούμε να απολαύσουν το ζαμπόν μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Τρίτη γενιά ήδη…και έρχεται άλλη μία. Ο παππούς μας εργάστηκε για να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια (και τόσο μεγάλη που είμαστε σχεδόν 80 άτομα) μας δίδαξε τις μεθόδους και τις κατευθυντήριες γραμμές, και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε όπως την πρώτη μέρα, με τα χέρια μας, μέρα με τη μέρα...