Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Η Sorrento Giardini είναι μια εταιρεία με βαθιές ρίζες στην ιταλική αγροτική παράδοση και μια προσοχή στις σύγχρονες βιώσιμες πρακτικές. Ιδρύθηκε από τον Vincenzo το 1998, η εταιρεία αντιπροσωπεύει τον καρπό γενεών αφοσίωσης στην τέχνη της καλλιέργειας εσπεριδοειδών, στενά συνδεδεμένη με την ομορφιά και τη γονιμότητα της Κωστέρας Σορέντο. Οι καλλιέργειές μας εκτείνονται σε περίπου 150 εκτάρια κατά...
...Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι μια αυθεντική σπεσιαλιτέ του Πιεμόντε, που χρονολογείται από μια περιφερειακή συνταγή του 19ου αιώνα. Αυτά τα ραβιόλια είναι γεμιστά με τρία είδη φρέσκων και άπαχων κρεάτων (μοσχάρι, χοιρινό και λευκό κρέας) και εποχιακά λαχανικά (μαγειρεμένο λάχανο, παντζάρια ή σπανάκι ανάλογα με την εποχή). Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν ζαμπόν, ροστ μπιφ, μαγειρεμένο κοτόπουλο...
... αντιοξειδωτικά και τα συντηρητικά.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Διατροφικό και πολυδιάστατο, το παντζάρι προσφέρει μια νόστιμη γήινη γεύση σε γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Διαθέσιμο σε βιολογική και συμβατική μορφή, σε φέτες ή σκόνη, τα παντζάρια μας συνδυάζονται με άλλες γεύσεις ενώ ξεχωρίζουν προσφέροντας ένα υπέροχο μπορντό χρώμα που εξαλείφει την ανάγκη για τεχνητές χρωστικές. Ανακατέψτε αποξηραμένο παντζάρι σε σαλάτες, σούπες και αλμυρές σάλτσες. Προσθέστε σκόνη παντζαριού σε smoothies και ψημένα προϊόντα για μια ενίσχυση διατροφής superfood και βαθύ, πλούσιο χρώμα.
...στη διεύθυνση via Bruera 176, γι' αυτό, ανάλογα με τις εποχές, επεξεργάζεται επίσης τοπικά προϊόντα, όπως σκόρδο, πατάτες, παντζάρια και κολοκύθες. Με έδρα την επαρχία της Αλεξάνδρειας, εξυπηρετούμε όλη τη Βόρεια Ιταλία, Πιεμόντε, Λιγουρία, Λομβαρδία, Μιλάνο, Γένοβα, Τορίνο, Καζάλε Μονφεράτο, Βαλέντζα, Νόβι Λιγκούρε, Ακουί Τέρμε, Τορτόνα, Οβάδα, Παβία.
Βιολογική αγροτική επιχείρηση που ασχολείται με την εκτροφή σαλιγκαριών helix aspersa muller. Βρισκόμαστε σε υψόμετρο 700 μέτρων και προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα φυσικό και φρέσκο προϊόν, τροφοδοτημένο με φρέσκα βιολογικά τρόφιμα: ηλίανθους, παντζάρια, λαχανικά και φρέσκα φρούτα, προκειμένου να βελτιώσουμε τη γεύση του κρέατος αυτού του ζουμερού προϊόντος.