...Η κινόα λειτουργεί όπως ένα ολόκληρο σι grain, αλλά στην πραγματικότητα είναι σπόρος από ένα ζιζάνιο που ονομάζεται χήνα, το οποίο είναι στενά σχετιζόμενο με τα παντζάρια και το σπανάκι. Η ολόκληρη κινόα μπορεί να παρασκευαστεί όπως το καστανό ρύζι ή το κριθάρι, και μπορείτε επίσης να αγοράσετε αλεύρι κινόας και νιφάδες κινόας. Σε οποιαδήποτε μορφή, είναι από τα πιο ακριβά ολόκληρα σιτηρά...
...Η οργανική σκόνη παντζαριού έχει διάφορα χρώματα όπως ροζ, μωβ, πορτοκαλί και καστανό-κόκκινο, ανάλογα με το χρώμα των παντζαριών. Η διαδικασία είναι αρκετά ακατάστατη λόγω του ότι τα παντζάρια είναι ισχυροί χρωστικοί παράγοντες. Γεμάτη θρεπτικά συστατικά, η σκόνη παντζαριού είναι μια ευέλικτη ουσία που έχει πολλές χρήσεις στην κουζίνα και στη βιομηχανία καλλυντικών. Η σκόνη παντζαριού είναι εύκολη στην παρασκευή και έχει βρει τη θέση της ως φυσικό γλυκαντικό, χρωστική ή ως διατροφικό συμπλήρωμα.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ιταλία
ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Σακούλα 25 κιλών...
...Το νάτριο ερυθορβικό είναι μια χημική ουσία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη βιομηχανία τροφίμων. Είναι το νάτριο άλας της ερυθορβικής οξέος και παράγεται από διάφορες πηγές ζάχαρης όπως είναι τα παντζάρια, το καλαμπόκι και η ζαχαροκάλαμο. Έχει τη χημική φόρμουλα C6H7NaO6. Είναι μη αντιδραστικό στην ξηρή, κρυσταλλική του κατάσταση, αλλά αντιδρά εύκολα με οξειδωτικούς παράγοντες όταν είναι σε διάλυμα με νερό.
Βρασμός: Μη διαθέσιμο
Σημείο τήξης: Μη διαθέσιμο
Υγρασία: 3% μέγ.
Καθαρότητα: 98 - 100.5%
pH: 5.5 - 8.0...
...Προσφέρουμε προϊόν τροφίμων που παράγεται με την κρυστάλλωση ενός καθαρισμένου και φιλτραρισμένου σιροπιού που έχει αφαιρεθεί από παντζάρια ζάχαρης ή ζαχαροκάλαμο, το οποίο στη συνέχεια ξηραίνεται και κοσκινίζεται για να παραχθούν οι πιο δημοφιλείς βαθμοί ζάχαρης. Είναι λευκού χρώματος και έχει περιεκτικότητα σε σακχαρόζη 99,85 τοις εκατό. Αυτό το προϊόν μπορεί να αναφέρεται ως Λεπτή Κρυσταλλική Ζάχαρη ή Εξαιρετικά Λεπτή Κρυσταλλική Ζάχαρη, ανάλογα με την τοποθεσία της αγοράς.