Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... δημιουργία μιας κολλητικής γέφυρας για εύκολη πρόσφυση των επόμενων σοβάδων, αποξηραντικών, αναπνεύσιμων, με βάση τον υδραυλικό ασβέστη.
Οι επιφάνειες εφαρμογής θα πρέπει να είναι καθαρές, ελεύθερες από ρύπους, θρυμματισμένα και μη κολλητά μέρη, σκόνη κ.λπ., κατάλληλα κορεσμένες με νερό μέχρι να φτάσουν στην κατάσταση "κορεσμένες με ξηρή επιφάνεια".
Ρίξτε περίπου 2/3 του νερού ανάμειξης στο μίξερ...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... από το λίπος κάλυψης και αποσπασμένο πλήρως από τη βασική του οστέινη δομή και κομμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσει σχήμα "αχλάδι". Η αλάτιση γίνεται αποκλειστικά με ξηρή μέθοδο, η συσκευασία γίνεται σε φυσική κύστη και η δέσμευση γίνεται χειροκίνητα με σπάγκο.
Συστατικά: Μηρός χοίρου, αλάτι, μπαχαρικά. Συντηρητικό: νιτρικό κάλιο.
KG 2,676 ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ
ΤΙΜΗ ΑΝΑ KG ΕΥΡΩ 29,00
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2 ΤΕΜ
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 50 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 2 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 26/04/2025...
...Ο ωμός προσούτο είναι ένα τυπικό ιταλικό αλλαντικό που προέρχεται από την ξηρή αλάτιση του μηρού του χοίρου, ειδικότερα από ζώα που έχουν φτάσει σε βάρος περίπου 130 κιλών. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, κόβεται για να αποκτήσει την επιθυμητή μορφή και στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξήρανσης του προσούτου ξεπερνά τους 180 ημέρες και είναι η πιο...
...Από το μηρό του βοοειδούς εξάγεται η καρδιά της φέτας, ένα ευγενές και εξαιρετικής ποιότητας κομμάτι. Με προσεκτική επεξεργασία και ξηρή, αεριζόμενη ωρίμανση, προκύπτει ένα άπαχο, τρυφερό και εκλεκτό προϊόν.
ΒΑΡΟΣ: περίπου 1.60kg
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ιταλικό halal βοδινό κρέας, αλάτι, μπαχαρικά, E252.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη και άλλα παράγωγα γάλακτος, χωρίς γλουτένη και μη ΓΤΟ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κενό...
... πρόταση επικεντρώνεται στο τυρί Οράτσιο, ένα ημι-ωριμασμένο τυρί κατάλληλο για κατανάλωση στο τραπέζι και που διατίθεται στην αγορά μετά από μερικές εβδομάδες ωρίμανσης. Η ξηρή αλάτιση και η ωρίμανση σε φυσικό χώρο το καθιστούν μοναδικό για τα αισθητηριακά του χαρακτηριστικά.