...) όσο και στην ζαχαροπλαστική (κομφετί, μπισκότα, γλυκά, μαρζαπάνι).
Πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες, βοηθούν να καταπραΰνουν την όρεξη χωρίς να παχαίνουν και να καταπολεμούν την υπεργλυκαιμία και παράγοντες κινδύνου για καρδιοαγγειακά νοσήματα.
Ακολουθούν οι τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τα οφέλη των αμυγδάλων που παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας...
...Νέες αφίξεις στην κατηγορία μπισκότων, για να αυξήσουν την επιλογή όσων αναζητούν χωρίς γλουτένη vegan. Μπισκότα χωρίς γλουτένη, αρωματικά, ελαφριά και μυρωδάτα, εμπλουτισμένα με κακάο και αμύγδαλα, χωρίς λακτόζη και αυγά.
Παρασκευάζονται χειροποίητα με ζύμη από ρύζι, άμυλο καλαμποκιού και ζάχαρη με προσθήκη φυτικών ινών.
Διαθέσιμα σε πρακτικές μερίδες των 38g ή σε συσκευασίες των 150g.
... και ζύμη μπισκότου διακοσμημένα με φαντασία από ξηρούς καρπούς, γλυκά φρούτα, καρύδια και αποξηραμένα σύκα. Όλα τα μπισκότα συσκευάζονται μεμονωμένα τόσο στη συσκευασία για τη ΓΔΟ όσο και για το catering. Πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Παράγουμε επίσης κατεψυγμένα μπισκόταμε αμύγδαλο. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εμπορικό μας τμήμα. Τηλ. +39 3477240044...
...Οι αμυγδαλές από την Πούλια προέρχονται από τον σπόρο του αμυγδάλου (prunus dulcis), υποβάλλονται σε διαδικασία αποφλοίωσης, προσεκτικής επιλογής και καλιμπραρίσματος. Οι αμυγδαλές χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή γλυκών όπως: τορρόν, κονφί, τούρτες, μπισκότα, αμαρέτι.
Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες (κυρίως της ομάδας B και βιταμίνη E), απαραίτητα αμινοξέα, ακόρεστα λιπαρά οξέα και...
Χειροποίητα γλυκά Σικελίας, εξαιρετικά μπισκότα αμυγδάλου και σικελικά πασχαλινά γλυκά που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι. Η ιταλική αριστεία που εκφράζεται στα επιλεγμένα με προσοχή και πάθος υλικά: τα αμύγδαλα Σικελίας από την Αβόλα, τα εκλεκτά μέλια, τα βιολογικά εσπεριδοειδή της Σικελίας και η προσθήκη της αρωματικής βανίλιας Μπουρμπόν από το Μαδαγασκάρη. Η χειροποίητη ζαχαροπλαστική...
Από τρεις γενιές, κάθε μέρα σας προσφέρουμε γλυκές στιγμές με τα μπισκότα μας, που παρασκευάζονται καθημερινά με την ίδια πάθος και φροντίδα όπως παλιά.
Οι πρωινές λιχουδιές, οι σπείρες, οι πάστες, τα τρίγωνα, οι ταράλλες, οι σαβουρότοι, οι γεμιστές με σύκα και αμύγδαλα, οι μπαουλέτες, οι μπουρίνες, οι σταγόνες, τα μπισκότα, οι αμυγδαλωτοί, οι βασίλισσες, οι ολικής άλεσης και οι πανκακάο, είναι...
...Η FOOD'S BAIA είναι η εταιρεία που γεννήθηκε από την εμπειρία τριών γενεών. Από τη συνάντηση των ικανοτήτων μας με τις πιο σημαντικές παραγωγικές πραγματικότητες της περιοχής μας, της Νάπολης και της Καμπανίας, προήλθε η ιδέα να διανέμουμε στην Ιταλία και στο εξωτερικό το καλύτερο από τις παραδοσιακές μας αρτοσκευές, γλυκές και αλμυρές. Μπισκότα σίτου, ταραλλίνι μεαμύγδαλα και πολλά προϊόντα...
... αρχαία σιτηρά. Ζυμαρικά, κουσκούς, ψωμί, μπισκότα, γλυκά και δημητριακά για πρωινό παρασκευασμένα με εκλεκτές αλεύρες από Τιμίλια, Ρουσέλλο και Μαγιόρκα. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν φακές, ρεβίθια, αμύγδαλα, φουντούκια και άλλα όσπρια και βιολογικοί ξηροί καρποί. Πολλά προϊόντα από την σικελική ζαχαροπλαστική: κανόλι, κασάτα, πάστες αμυγδάλου, κροκάντες και τορρόνι από φιστίκι. Αγαπάμε το υγιεινό...
Η Falicetto είναι ένα ιστορικό ζαχαροπλαστείο στην Πιατσέντσα. Για πάνω από 30 χρόνια παράγει καθημερινά σοκολατένιες μπάρες, τούρτες με κρέμα και σοκολάτα, μπισκόταμεαμύγδαλα και φουντούκια, ενεργειακές μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, προϊόντα κατάλληλα για διατροφικές αλλεργίες, παραδοσιακά προϊόντα της Πιατσέντσα όπως η Sbrisolina και το Buslanein, καθώς και διάφορα γλυκίσματα...
Παράγουμε μια σειρά από cantucci, τα πιο γνωστά τυπικά τοσκανικά μπισκότα, με πιστοποιημένα συστατικά Fair Trade: cantucci μεαμύγδαλα, καρυκευμένο cantucci με ζαχαρωμένο τζίντζερ, cantucci με αλεύρι σίκαλης, cantucci με κράνμπερι, cantucci με κομμάτια σοκολάτας.
Εταιρεία διανομής τοπικών ιταλικών προϊόντων όπως μαρμελάδες, κονσέρβες, ταράλλι, μπισκότα, ζυμαρικά, λάδι, αμύγδαλα, μπύρα, όλα αυστηρά Made in Italy με την ποιότητα που χαρακτηρίζει την περιοχή και τη γη μας. Αποστολή σε όλο τον κόσμο.