...Μετά από 24 ώρες έγχυσης, κάθε φυτό αποστάζεται σε παραδοσιακούς άμβυκες: μούρα από κυπαρίσσι, βαλσαμόχορτο, γλυκόριζα, κόλιανδρο και, κυρίως, φύκια, που χαρακτηρίζουν τη μοναδική γεύση. Το μείγμα γίνεται αποκλειστικά με καθαρό νερό πηγής. Μετά από τρεις φιλτράσεις, ολόκληρη η διαδικασία εμφιάλωσης γίνεται χειροκίνητα.
- Στο μάτι, είναι διαυγές και άχρωμο.
- Στη μύτη, διακρίνεται ένα επίμονο άρωμα φύκια και μια φρέσκια μυρωδιά αλατιού.
- Η γεύση αποκαλύπτει μια φρέσκια και αλμυρή γεύση.
Συνοδεύει τέλεια τα πιάτα ψαριών, τα φρέσκα θαλασσινά και τα πιο δημοφιλή σούσι και σασίμι.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
...• Ετοιμάστε τον σοβά προσθέτοντας το Mauersan στο νερό ανάμειξης, συνεχίζοντας την ανάμειξη μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό μείγμα και η πλήρης εξάλειψη των σβώλων. Συνιστάται να εφαρμόσετε ελάχιστο πάχος 2,5 εκ. Για πάχη μεγαλύτερα από 2,5 εκ. προβλέψτε την εισαγωγή του πλέγματος ενίσχυσης Armaglass Intotech 225.
• Προστατέψτε τις φρέσκες επιφάνειες από άμεσο ηλιακό φως, βροχή και άνεμο, φροντίστε...
...Αυτή η έκδοση της Finocchiona IGP έχει καθαρό βάρος περίπου 500 γρ. και είναι συσκευασμένη ολόκληρη σε φυσικό έντερο.
Η Finocchiona IGP παράγεται από κομμάτια εκλεκτού χοιρινού κρέατος. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε: ώμο, προσούτο, σκαμόν, κόπα και μπέικον. Η επεξεργασία χαρακτηρίζεται από την προσθήκη αρωματικών σπόρων άγριου μάραθου, αλατιού, πιπεριού και σκόρδου. Αυτό το φυσικό και γνήσιο μείγμα...
... κάθε φορά τα ζώα που θα χρησιμοποιηθούν όταν οι ποιοτικές του χαρακτηριστικές είναι τέλειες όσον αφορά τη γεύση, το μέγεθος του αυγού και την υφή. Για την αλατισμένη χρήση χρησιμοποιείται ένα συγκεκριμένο μείγμααλατιού και δεν προστίθεται κανένας τύπος συντηρητικών ή συντηρητικών. Η διάρκεια ζωής του χαβιαριού είναι 90 ημέρες αν διατηρείται σε θερμοκρασία 0-3°C.