... μυστικό του Helix Aspersa Muller, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και καθιστά το δέρμα υγιές και λαμπερό από τις πρώτες εφαρμογές. Ο συνδυασμός της με Υαλουρονικό οξύ, Μαύρη σταφίδα, Έλαιο Jojoba, Βούτυρο Καριτέ και Αλόη Βέρα ενισχύει τη δράση της ενυδάτωσης, της καταπραϋντικής και της αντιγηραντικής.
Πιστοποιήσεις και Πρότυπα Ποιότητας
Κρέμα προσώπου με βάση τη βάβα σαλιγκαριού δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένη ISPE.
Διαδικασίες cruelty free σεβόμενες τη φύση. 100% Made in Italy.
...Η συνάντηση των καλλιεργημένων μανιταριών και της ελιάς με την μαύρη τρούφα έχει δώσει ζωή σε μια εξαιρετική κρέμα με έντονη και αποφασιστική γεύση. Η αίσθηση του δάσους μόλις ανοίξει το βάζο πλημμυρίζει το περιβάλλον γύρω.
Συστατικά: καλλιεργημένα μανιτάρια (agaricus bisporus), ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.).
Συμβουλές: προτείνουμε την Κρέμα Τρούφας μας με κρέατα, τόσο λευκά όσο και κόκκινα, με αυγά, νόστιμη σε φέτες τοστ, σε μπρουσκέτες και κράκερ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση για τορτελίνια και ραβιόλια.
...Ο Tuber Magnatum Pico Extra, ένα εκλεκτό λευκό τρούφα, αντιπροσωπεύει την κορυφή της αριστείας στον τομέα των τρούφων. Αυτός ο τρούφος επιλέγεται προσεκτικά από τις μυκορριζικές γαίες της Valtrebbia Tartufi, χάρη στη συνεργασία με ειδικούς κυνηγούς τρούφων σε όλη την Ιταλία. Το προϊόν διαθέτει τέλεια μορφή και λείο δέρμα, με χρώμα που κυμαίνεται από κρέμα έως κίτρινο ώχρα. Το έντονο άρωμά του, με...
...Εξαιρετική κρέμα σοκολάτας, χωρίς γλουτένη, χωρίς γάλα και χωρίς φοινικέλαιο. Για να γλυκάνουμε την κρέμα, χρησιμοποιήσαμε εκχύλισμα στέβιας και μαλτιτόλη, που δεν προσθέτουν θερμίδες.
...Η Κρέμα Φουντουκιού Black περιέχει 55% "Φουντούκι Piemonte I.G.P." από τις Λαγκέ, ζάχαρη από καστανή ζάχαρη του νησιού Ρεουνιόν, κακάο και βανίλια Bourbon. Μια λιχουδιά για άπλωμα. Η εμφάνιση λαδιού φουντουκιού στην επιφάνεια είναι ένδειξη φυσικότητας του προϊόντος, χωρίς γαλακτωματοποιητές και συντηρητικά, και διατηρεί τα χαρακτηριστικά του. Αρκεί να ανακατέψετε καλά την κρέμα πριν από την...
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...Η LA PERLA NERA λαμβάνει εδώ και χρόνια ομόφωνες εκτιμήσεις από τους επαγγελματίες του μαύρου ροφήματος, απελευθερώνοντας τη εξωτική γεύση των καταγωγών της. Ένας βελούδινος, μαλακός και επίμονος καφές, αφήνει στον ουρανίσκο μια εκλεπτυσμένη γλυκύτητα. Διαθέτει μια επίγευση καβουρδισμένου ψωμιού και φουντουκιού, ενώ στην κούπα σχηματίζει μια κρέμα με ποικιλόχρωμα χρώματα που προέρχονται από τους ασιατικούς καφέδες, κάνοντάς την αυτή τη μίξη ιδιαίτερα ξεχωριστή για το άρωμα και τη γεύση.
...Cod. MODI 01
U/M Kg
ΚΟΥΤΙ ανά Kg 2
Περιγραφή
Γεμιστό με κρέμα κάστανου βανίλιας και ρούμι, τυλιγμένο σε κέλυφος από εξαιρετική 58% μαύρη σοκολάτα ή 32% γάλακτος σοκολάτα.
... σερβιρισμένος σε ένα λουλούδι μαύρης σοκολάτας, ακόμη και με φρέσκια κρέμα, ο εξαιρετικός gran cappuccino, η μαύρη σοκολάτα που παρασκευάζεται από το Sciascia Caffè, χυμοί βιολογικών φρούτων, χυμοί πορτοκαλιών και πολλά άλλα.
... δημιουργήσει πολλά μπισκότα που δεν υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι απίστευτα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το υπέροχο χωριό βυθισμένο στο πράσινο, το Σ.Αρκαγγέλο, αποτελείται από χωριά από τα οποία η Bebba έχει ονομάσει τα μπισκότα. Ετοιμάζουμε μπισκότα με λικέρ κρασιού, με κρασί Boldrino, με κομμάτια σοκολάτας τυλιγμένα σε καστανή ζάχαρη, γεμιστά με καραμελωμένη κολοκύθα, μήλα και καραμελωμένα σταφύλια, μαύρη σοκολάτα και κρέμα τσίλι ανακατεμένα απαλά, καντούτσι και το αγαπημένο μας μπισκότο, το κλασικό Frollino με σκληρή αλλά απλή κρούστα, που ονομάζεται ακριβώς IL SEMPLICIOTTO.