...Για την παρασκευή γρήγορων και ευέλικτων κρεμών ζαχαροπλαστικής με βελούδινη υφή, ανθεκτικών στο μαγείρεμα και την κατάψυξη.
Μορφή: 10 κιλά
Δοσολογία: 100%...
... κρέμα ρίκοτας με ζάχαρη φτάνει σε θερμοκρασία -18° C και διατηρείται σε ειδικές θαλάμες. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει την παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας. Διατίθεται σε μορφές: Kg 1,2 (μοναδική συσκευασία) και Μονομερίδα 110 γρ. (συσκευασία των 12).
... τη συσκευασία τους ώστε να ταιριάζει με το brand τους. Είτε πρόκειται για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής, είτε για ζαχαροπλαστεία, είτε για μεγάλες λιανικές πωλήσεις, παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε μέγεθος επιχείρησης.
Επιλέξτε την NCM NUTS SRL ως τον αξιόπιστο συνεργάτη σας για υψηλής ποιότητας αποξηραμένα φρούτα και ημιτελή προϊόντα. Επικοινωνήστε μαζί μας! Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ερώτηση, διασφαλίζοντας άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτηση.
... προϊόντων σε σκόνη με βάση γαλακτωματοποιητές και ζελατίνες για την παρασκευή ζεστών ή κρύων παγωτών με γάλα ή φρούτα. Η σύνθεσή τους προσφέρει στο παγωτό απαλότητα, κρεμώδη υφή και εξαιρετική αύξηση όγκου.
Το Tuttacrema είναι μια σειρά κλασικών παστών κατάλληλων για να νοστιμίζουν παγωτά με γάλα και κρέμα, μους, κρέμες ζαχαροπλαστικής και ημι-παγωτά: ένα σύνολο από καθαρά συστατικά, προσεκτικά μετρημένα σύμφωνα με τις συνταγές της κλασικής παραδοσιακής βενετσιάνικης κουζίνας.
Η Albert srl έχει αποκτήσει πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN ISO 9001 το 1996.
... ζαχαροπλαστικής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δώρα. Το ζαχαροπλαστείο Falicetto ιδρύθηκε το 1985 χάρη στην ιδέα του Άλντο Σκάλια, ενός νεαρού ζαχαροπλάστη από το Πιεμόντε που μετακόμισε στην Πιατσέντσα. Στα προϊόντα που παρασκευάζονται καθημερινά και ετοιμάζονται σύμφωνα με τις παραδόσεις της υψηλής ζαχαροπλαστικής, υπάρχει μεγάλη πάθος και φαντασία, καθώς και συνεχής προσοχή στα συστατικά. Επιλέγονται οι...