Από πάνω από σαράντα χρόνια, η Di Rosa αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των γλυκών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την ιταλική τεχνογνωσία με το πάθος για την ποιότητα. Με περισσότερα από 200 είδη έτοιμα για παγκόσμια εξαγωγή, η Di Rosa δεν είναι απλώς ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια εγγύηση αριστείας και αυθεντικότητας.
Η εταιρεία μας όχι μόνο διανέμει προϊόντα υψηλής ποιότ...
...Η παρμεζάνα με μελιτζάνες είναι ένα κλασικόπιάτο του Νότου της Ιταλίας, φτιαγμένο με στρώσεις τηγανητών μελιτζανών και ψημένων στον φούρνο, σάλτσας ντομάτας και τυριού μοτσαρέλα. Είναι ήδη μαγειρεμένη και έτοιμη για να ζεσταθεί, κάνοντάς την ένα νόστιμο και βολικό γεύμα.
...Μελιτζάνα σε Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο – Ένα κλασικό ιταλικό συνοδευτικό πιάτο. Οι μελιτζάνες βρασμένες σε νερό και ξίδι, στη συνέχεια τοποθετημένες σε βάζα, με την προσθήκη αρωματικών βοτάνων και καλυμμένες με καλό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.
Στερεές και πολύ νόστιμες.
Ετικέτα προϊόντος
Στην ενότητα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά...
...Οι σαρδέλες, έντονες και ερεθιστικές, και το μάραθο, αρωματικός και ελαφρώς γλυκός, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα κλασικόπιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Η γεύση τους, τυπικά σικελική, δύσκολα θα βρεθεί εκτός της περιφέρειας, θα εκπλήξει τους καλεσμένους σας.
...Φρέσκια λαζάνια με αυγό είναι ένα κλασικό ιταλικό πιάτο που είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και συχνά σερβίρεται ως κύριο πιάτο για δείπνο ή σε μεγάλες συγκεντρώσεις. Είναι ένα χορταστικό και ικανοποιητικό πιάτο που είναι ιδανικό για να ταΐσει ένα πλήθος ή για ένα ζεστό οικογενειακό γεύμα.
... παγκοσμίως ως μοναδικά και με το σμαραγδένιο χρώμα που τον ξεχωρίζει από όλες τις άλλες καλλιέργειες. Από τη σύνθεση παράδοσης, πάθους και καινοτομίας γεννιέται η Σαλάμι με Πιστάκι, που θεωρείται ένα κλασικό δεύτερο πιάτο της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης. Από την κρέμα πέστο πιστακιού, περνώντας από τραγανά, λικέρ και αλεύρι, η Specialia αναδεικνύει την αληθινή γεύση του Πιστακιού DOP και της νότιας κουζίνας που γεννήθηκε κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου. Ο κύριος στόχος της Specialia είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία από την αρχή μιας σαφούς και ήρεμης σχέσης.