Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Ο προσούτο Parma La Corte "Ca' Veccia" ωριμασμένο 14 μήνες είναι ένα προϊόν γαστρονομικής υψηλής ποιότητας, ιδανικό για όσους αναζητούν αυθεντικά ιταλικάαλλαντικά. Παρασκευασμένο με παραδοσιακές μεθόδους, προσφέρει μια πλούσια και έντονη γεύση, τέλεια για ορεκτικά και γκουρμέ πιάτα. Η συσκευασία των 2 τεμαχίων είναι ιδανική για χονδρική πώληση, εξασφαλίζοντας επαρκή αποθέματα για εστιατόρια και...
..."Εξερευνήστε τη μοναδική γεύση του F.LLI PETRUCCI Pecorino ficorum! Συσκευασία 2 κιλών από τυρί pecorino ωριμασμένο για 12 μήνες, παραγόμενο από τους αδελφούς Petrucci στις εξοχές του Λάτσιο. Πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο, ιδανικό για συνδυασμό με αλλαντικά και μαρμελάδες για μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία."...
...Η Salsiccia Martinese είναι ένα τυπικό αλλαντικό της παραδοσιακής Πούλια, παρασκευασμένο με κρέας υψηλής ποιότητας και αρωματισμένο με τοπικά μπαχαρικά. Αυτό το αλλαντικό χαρακτηρίζεται από μια πικάντικη και αρωματική γεύση, που το καθιστά ιδανικό για να απολαύσετε μόνο του ή ως μέρος ενός πιάτου με αλλαντικά. Η salsiccia martinese είναι ένα χειροποίητο προϊόν, παρασκευασμένο σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους και με γνήσια υλικά. Η μοναδική του γεύση και η χειροποίητη επεξεργασία του το καθιστούν ένα προϊόν αριστείας της γαστρονομίας της Πούλια.
Η παραγωγή του προσούτο και του culatello Rosa dell'Angelo είναι ειδική ήδη από την προέλευση. Τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα, λόγω του τύπου εκτροφής σε εξωτερικούς χώρους και της αρχαίας επεξεργασίας που γίνεται αποκλειστικά με το χέρι, με μόνο αλάτι και μακρά ωρίμανση. Οι μαύροι χοίροι μας από αρχαίες φυλές που σχεδόν έχουν εξαφανιστεί είναι ελεύθεροι να βόσκουν στα δάση. Ελεύθεροι κάτω α...
... προσδίδει στο τοσκανέζικο αλλαντικό το μοναδικό και αναγνωρίσιμο άρωμά του.
Οι αρχαίες ρίζες αυτού του αλλαντικού βρίσκονται στην τοσκανέζικη περιοχή, όπου ήδη από τη μεσαιωνική εποχή χρησιμοποιούσαν τον άγριο μάραθο για να αντικαταστήσουν το πιπέρι, το οποίο εκείνη την εποχή ήταν πολύ πιο ακριβό και δύσκολο να βρεθεί.
Ο όρος Finocchiona αναφέρεται επίσης σε διάφορα λεξικά και εγκυκλοπαίδειες στα ιταλικά από το 1875. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το διάσημο Treccani, το οποίο το συνδέει με τον ορισμό του τυπικού τοσκανέζικου αλλαντικού.
... και τα κλασικά της, μεταφέροντας την γαστρονομική εμπειρία και το ιταλικό πάθος.
Η Μάρκα Experience του Σαμπατίνου Τσίλλο εκπροσωπεί την γαστρονομική αριστεία, προσφέροντας το καλύτερο από τα ιταλικά κρέατα μέσω της Αλυσίδας και Επιλογής Cillo, καθώς και μια διεθνή επιλογή υψηλής ποιότητας. Τα παραδοσιακά αλλαντικά και τα κομμένα κρέατα παρασκευάζονται με πάθος και πρώτης ποιότητας υλικά, όπως το...
... όλο τον κόσμο, οι μπάρμαν μας δημιουργούν σπιτικές παρασκευές για να αυξήσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα των ποτών, ίσως σε συνδυασμό με μενού που περιλαμβάνουν νόστιμες προτάσεις, όπως επιλογές από ιταλικά και γαλλικά αλλαντικά και τυριά, ψωμί και σπιτική φocaccia και πολλά άλλα. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, είναι δυνατόν να απολαύσετε ένα απεριτίφ από τα πολλά και αποκλειστικά που...
... δυνατό για αυτές να συγκεντρώσουν σε μία μόνο παραγγελία, περισσότερους τύπους προϊόντων: ιταλικάαλλαντικά, αλλαντικά χωρίς γλουτένη, μαρμελάδες, μέλι, κρασί, πολλά προϊόντα με τρούφες, πέστο, σάλτσες, τυριά και πολλά άλλα. Επιλέγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και διασφαλίζοντας την ιχνηλασιμότητα κατά την επιλογή ενός προϊόντος που έχει παραχθεί με επιλεγμένες πρώτες ύλες, της οποίας η προέλευση...
... επίπεδα εξυπηρέτησης και μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τόσο για το λιανικό εμπόριο όσο και για την αγορά Horeca. Ο στόχος της δουλειάς μας είναι η συνεχής αναζήτηση καινοτομίας, σεβόμενοι όμως την παράδοση. Σήμερα, η εταιρεία μας είναι μια μοναδική οντότητα στο ιταλικό τοπίο με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης σε δύο παραδοσιακά ιταλικά τμήματα της αγοράς: τα φρέσκα ζυμαρικά και τα αλλαντικά.