... φρουτώδεις και
επίμονες
- Η γεύση αποκαλύπτει μια απαλή, έντονα φρουτώδη γεύση σχεδόν
αγκαλιάζοντας
Παρασκευάζεται αποκλειστικά από βιολογικά καλλιεργημένα φρούτα, χωρίς συντηρητικά
ούτε χρωστικές ουσίες.
Χωρητικότητα: 70cl - 20%vol...
...Η Laura Romagnelli Vino Rosso Sangiovese Rubicone IGT 75 cl είναι ένα κόκκινο κρασί που παράγεται στην ιταλική περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια. Παράγεται από την ποικιλία Sangiovese και προσφέρει μια αρμονική και φρουτώδη γεύση, με νότες κερασιού και μούρων. Ιδανικό για να συνοδεύσει ωριμασμένα τυριά και κόκκινες κρέατα.
...Ένα τομάτα που μας φέρνει να ανακαλύψουμε τη γεύση και την υφή του καλού ιταλικού κερασιού!
Το φυτώριο είναι ζωηρό και πολύ ισορροπημένο με κοντούς και κανονικούς μεσοδιαστήματα, παράγει κομψές και ομοιόμορφες συστάδες. Οι καρποί, τοποθετημένοι σε σχήμα ψαριού, είναι πολύ γραμμικοί και έχουν τον έντονα πράσινο μίσχο που διατηρείται φρέσκος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Προορίζονται για συγκομιδή...
... περισσότερες εφαρμογές τροφίμων και ποτών. Η ποιότητα και η διαθεσιμότητα εγγυώνται καθ' όλη τη διάρκεια των εποχών με βάση τις συμφωνημένες προδιαγραφές και ένα συμβόλαιο.
Λίστα Προϊόντων που Προσφέρονται (Πιστοποιημένα Βιολογικά/Συμβατικά)
· Χυμός Μήλου NFC και Συμπυκνωμένος
· Χυμός Βερίκοκου Συμπυκνωμένος
· Χυμός Καρότου Συμπυκνωμένος
· Χυμός Κερασιού (Γλυκό/Ξινό) Συμπυκνωμένος
· Χυμός...
...Ciliegiolo... μια διαφορετική γεύση από την Τοσκάνη. Οπτικά, έχει έντονο κόκκινο χρώμα σχεδόν αδιαπέραστο, φρουτώδες, με ευχάριστες νότες μαρμελάδας κερασιού, ώριμου βατόμουρου, ελαφρώς μπαχαρικών, λευκού καπνού, και κυρίως μαύρου πιπεριού. Στη γεύση, είναι πλούσιο, ισορροπημένο, αρμονικό, κομψό και λεπτό, με αξιόλογο το βελούδινο τανίνι.
Ένα εξαιρετικό κρασί, μπορεί να συνοδευτεί με θηράματα, όπως ένα πλούσιο αγριογούρουνο σε σάλτσα με πολέντα και ωριμασμένα τυριά, όπως ένα ωριμασμένο τοσκάνικο πεκορίνο.
...Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο με αισθητή νότα κερασιού και νότες βανίλιας.
Γεύση: γεμάτο, στρογγυλό με μαλακούς και ισορροπημένους τανίνες.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C.
Συνοδευτικά: εξαιρετικό για να συνοδεύσει ψητά κόκκινων κρεάτων, θηράματα και ωριμασμένα τυριά.
Οινοποίηση: μετά την αποβοστρύχωση των σταφυλιών, ο μούστος παραμένει σε εκχύλιση με τις φλούδες για 6-7 ημέρες σε θερμοκρασία 24-26°C. Με την ολοκλήρωση της μαλακτικής ζύμωσης, ένα μέρος ωριμάζει σε βαρέλια, το άλλο σε ανοξείδωτο χάλυβα.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.