...Η φασκομηλιά είναι ένα αρωματικό βότανο με ξυλώδη κορμό και παχιά ασημί-πράσινα φύλλα που παράγουν μια πολύ έντονη αρωματική μυρωδιά.
Χρησιμοποιείται στη φυσιοθεραπεία, στον τομέα της κοσμετολογίας ως οδοντόκρεμα και στον γαστρονομικό τομέα για να δώσει γεύση σε ψητά και θηράματα.
Διατίθεται σε συσκευασία ή σε πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
...Οι μαύροι ραβιόλι από φρέσκια ζύμη με μελάνι σουπιάς, γεμιστοί με καπνιστό σολομό, είναι ένα αληθινό γαστρονομικό αριστούργημα, σχεδιασμένο για τους γνώστες που εκτιμούν την πολυπλοκότητα και την εκλεπτυσμένη γεύση των θαλασσινών. Η φρέσκια ζύμη, χρωματισμένη και εμπλουτισμένη με μελάνι σουπιάς, προσδίδει σε αυτούς τους ραβιόλι μια κομψή σκούρα απόχρωση και μια λεπτή αίσθηση θάλασσας, προσφέροντας μια μοναδική οπτική και γευστική αντίθεση με τη γέμιση.
...Το γνωστό σχήμα ζυμαρικών από την Πούλια, οι ορεκκιέτες αποτελούν το γαστρονομικό σύμβολο της περιοχής Πούλια. Πολύ διαδεδομένες και στο εξωτερικό, οι ορεκκιέτες είναι στρογγυλές και κοίλες, με το κέντρο πιο λεπτό από την άκρη και με τραχιά επιφάνεια. Οι ορεκκιέτες απαιτούν τα φύλλα ραπανάκι, αλλά συνιστώνται ιδιαίτερα και σε συνδυασμό με σάλτσα, μπρόκολο, σπαράγγια και άλλα.
... απολαμβάνεις) και "tiella" (τηγάνι). Αυτός ο τύπος ζυμαρικών είναι χαρακτηριστικός της Αμάλφι, όπου γεννήθηκε από τον σεφ Ενρίκο Κοσεντίνο το 1978, όταν, παρουσιάζοντας τα Scialatielli σε έναν γαστρονομικό διαγωνισμό, κέρδισε χάρη σε αυτά το βραβείο entremetier της χρονιάς.
Αντιστοιχία μεταξύ Φρέσκιας Ζυμαρικής και Ξηρής Ζυμαρικής:
Να κάνουμε την ποιότητα επιλογή για μια καλύτερη ζωή.
270 kcal/100g για τη Φρέσκια Ζυμαρική
350 kcal/100g για τη Ξηρή Ζυμαρική
Φρέσκια Μεσογειακή Ζυμαρική Made In Italy "Νάπολη"
Ψυγμένα Μεταφορικά Stef...
Είμαστε στην Αμπρούτσο, μια πράσινη περιοχή. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο ΦΡΕΣΚΟΥ ΤΡΑΦΟΥ, τύπου και ποιότητας ανάλογα με την εποχή. Επιλέγονται προσεκτικά. Παρέχουμε τρούφες με τις εξής προθεσμίες: • 24h Ιταλία (It) και Ευρώπη (EU) • 24h Βόρεια Αμερική και Καναδάς • 36/48h Ασία • 48h Αυστραλία Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής τόσο προϊόντων με βάση τον τρούφο, όσο και κλασικών προϊό...
Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960. Στην καρδιά της Ρομάγκνα, μιας περιοχής πλούσιας σε παράδοση και γαστρονομικό πολιτισμό, ο Attilio Babbi ίδρυσε το 1952 την Αρτοβιομηχανία BABBI, αφιερωμένη στην παραγωγή κώνων, βάφλας και ημιτελών προϊόντων για τους μάστερ παγωτού. Η εταιρεία, χάρη στις πρώτες ύλες απόλυτης γνησιότητας και τη φρεσκάδα των χρησιμοποιούμενων συστατικών, έγινε γρήγορα το σημείο...
Η Raparelli Funghi e Tartufi είναι παρούσα εδώ και χρόνια στον γαστρονομικό τομέα ως προμηθευτής μανιταριών πορτσίνι και τρούφων, τόσο ως πρώτη ύλη όσο και ως τελικό προϊόν. Ασχολείται με την εισαγωγή μανιταριών πορτσίνι και την εξαγωγή εκλεκτού τρούφου, επιδιώκοντας συνεχώς καινοτόμες γαστρονομικές επεξεργασίες για να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο μιας ολοένα και πιο απαιτητικής πελατείας. Από μια...
... περίπτωση! Θα χαρώ να σας διαθέσω τις γνώσεις μου στον τομέα της γαστρονομίας για να κάνω οποιαδήποτε εκδήλωσή σας μια αξέχαστη εμπειρία! Χρειάζεστε έναν σομελιέ για το εστιατόριό σας ή για την εκδήλωσή σας; Αναζητάτε έναν έμπειρο γαστρονομικό σύμβουλο για να συνδυάσετε καλύτερα το μενού σας με τα πιο κατάλληλα κρασιά; Προσφέρω τόσο υπηρεσίες επί τόπου, σε όλη την Ιταλία, όσο και συμβουλές μέσω...
...Το εστιατόριο Da poli alla stazione έχει μια παράδοση άνω των σαράντα ετών στο γαστρονομικό τοπίο της Ρέτζιο Εμίλια και της επαρχίας. Βρίσκεται σε έναν παλιό σιδηροδρομικό σταθμό των αρχών του '900, που έχει αποκατασταθεί προσεκτικά, αυτό το εστιατόριο προσφέρει, εκτός από τα πιάτα της παραδοσιακής Εμίλιας, που χαρακτηρίζονται από χειροποίητες ζύμες και την αυθεντικότητα των επιλεγμένων πρώτων...
... θερμοκρασία δωματίου για να διασφαλίσουμε ότι το λευκό ρύζι είναι πάντα φρέσκο και αρωματικό. Η επεξεργασία του ρυζιού μας γίνεται σύμφωνα με την παράδοση: το ρύζι επεξεργάζεται σταδιακά με λευκασία, πέτρινη επεξεργασία και τελική επεξεργασία σε θερμοκρασία δωματίου για να διατηρηθούν ανέπαφες οι οργανοληπτικές ποιότητες του ρυζιού μας, το οποίο έχει υψηλή διατροφική αξία και γαστρονομικό στυλ. Τα...
...Εταιρεία παραγωγής ημιτελών προϊόντων για ζαχαροπλαστική και γαστρονομία. Τα προϊόντα μας είναι: μπαμπά, σαβαρέ, μπιγιέ, μπιγιέ με κακάο, με καφέ, με φιστίκι, με φράουλα, με ντομάτα, με πικάντικη πάπρικα, με σπαράγγι, με μελάνι σουπιάς, ψωμί για σάντουιτς, ψωμί για σάντουιτς με φυτικό άνθρακα, με αλεύρι κάνναβης, με 5 δημητριακά, με ολικής αλέσεως αλεύρι, πανκαρέ και γαστρονομικό πανετόνε. Από τους μπαμπά, σαβαρέ και μπιγιέ, εκτός από τη κλασική ξηρή σειρά, υπάρχει επίσης μια μαλακή σειρά με μεγάλη διάρκεια συντήρησης και γι' αυτήν είμαστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
... είναι ιδιοκτησία. Διαχειρίζεται επίσης ένα κοπάδι 2150 προβάτων της σαρδινιακής ράτσας και περίπου 650 κατσίκες της Μαλτέζικης και Σαρδινιακής ράτσας. Η Prestigio Italiano, με βάση την εμπειρία και τη γνώση της στον γαστρονομικό τομέα, σήμερα αναζητά, επιλέγει και παράγει αυτές τις αριστουργηματικές γεύσεις που μερικές φορές ξεχνιούνται. Επίσης προωθεί τις καινοτόμες γαστρονομικές προτάσεις της...
... ζαχαροπλαστικής. Παραδοσιακές συνταγές που ορισμένα μικρά εργαστήρια δημιουργούν για εμάς χωρίς να θυσιάζουν τίποτα από τα χαρακτηριστικά της αριστείας που προέρχονται από την παραδοσιακή διάσταση των παραγωγών τους. Ένα γαστρονομικό και πολιτιστικό κληροδότημα που, παρά τις δυσκολίες, έχει διατηρηθεί και μεταδοθεί από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα, με συνέχεια και επιμονή, και το οποίο είμαστε περήφανοι να συμβάλλουμε στη διάδοση και την ανάδειξή του.
... γαστρονομικό σύμπαν πλούσιο σε εμπνεύσεις και καινοτομίες: είμαστε ερωτευμένοι με τη γεύση και τη γεύση των προϊόντων μας, γιατί είναι ικανά να μεταμορφώνουν τις διαθέσεις και να δημιουργούν συναισθήματα. Το Itataste γεννιέται για να γίνει σημείο αναφοράς για τους καταναλωτές, προκειμένου να αναδείξει τις ιταλικές αριστείες και να προωθήσει την κουλτούρα του ποιοτικού φαγητού, να υποστηρίξει τους παραγωγούς και να τους βοηθήσει να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγοράς.
...Η γνησιότητα, η παράδοση, τα προϊόντα "σε απόσταση 0 χιλιομέτρων" και η γεύση γίνονται τα διακριτικά στοιχεία της πρότασής μας για ένα γαστρονομικό δώρο 100% made in Italy. Για αυτόν τον λόγο, θέλαμε να αφιερώσουμε τις συνθέσεις μας στα φυσικά και καλλιτεχνικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Σαλέντο. Οι προτάσεις συσκευασίας που ακολουθούν είναι μόνο παραδείγματα. Τα προϊόντα που περιέχονται σε κάθε κουτί μπορούν να είναι εντελώς προσαρμοσμένα. Ένα δώρο αφήνει το στίγμα του, ενισχύει έναν δεσμό, επιβεβαιώνει την εκτίμηση.
...γαστρονομικό παγωτό (αλμυρό), αλκοολούχο παγωτό, πρωτεϊνικό παγωτό, για διαβητικούς και/ή λειτουργικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις διατροφικές ανάγκες και τυχόν δυσανεξίες του κοινού. Το μότο μας είναι: "Ό,τι πίνετε και τρώτε, το μετατρέπουμε σε παγωτό και όχι μόνο..." Χρησιμοποιούμε επιλεγμένες πρώτες ύλες φυσικές, γνήσιες και πρώτης ποιότητας, η προετοιμασία βασίζεται σε προσεκτική και μεθοδική...
Η Osteria della Via Appia είναι μια νέα πραγματικότητα στο γαστρονομικό τοπίο του Μιλάνου. Η οστερία προσφέρει ένα πλούσιο μενού με τα καλύτερα πιάτα των περιοχών χάρη στη σημαντική δημιουργικότητα του σεφ και τις εποχιακές πρώτες ύλες. Το ποικιλόμορφο μενού, σε συνδυασμό με την φιλόξενη και άνετη τοποθεσία, έχουν καταστήσει το εστιατόριο ένα από τα πιο σημαντικά σημεία αναφοράς του μιλανέζικου τοπίου. Η Osteria della Via Appia βρίσκεται στο Μιλάνο, στη Via Francesco Ferrucci 1. Για να κάνετε κράτηση ενός τραπεζιού, μπορείτε να καλέσετε απευθείας στον αριθμό 373 7455512.