Στην TRUFASA ειδικευόμαστε στην παραγωγή και εμπορία μαύρης τρούφας. Οι φυτείες μας βρίσκονται στο εσωτερικό της Καστεγιόν, ένα ιδανικό περιβάλλον για την απόκτηση τρούφας άριστης ποιότητας. Εξάγουμε σε όλο τον κόσμο φρέσκια μαύρη τρούφα (Tuber melanosporum), γνωστή επίσης ως τρούφα του Περικορντ, καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum) και φθινοπωρινή τρούφα (Tuber uncinatum). Επιπλέον, προσφέρουμε μ...
Η Black Garlic King είναι η μάρκα της Naturfood, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στη μεταποίηση τροφίμων υψηλής ποιότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή μαύρου σκόρδου και των παραγώγων του. Το κύριο προϊόν μας, το μαύρο σκόρδο, είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και τα οφέλη του για την υγεία, κατατάσσοντάς το ως ένα superfood στην αγορά gourmet.
Στην Black Garlic King, προσφέ...
Το Muchovisor είναι επαγγελματική φωτογραφία από την Πονφεράδα - Λεόν. Εδώ θα βρείτε φωτογραφίες γάμων, διαφημιστική φωτογραφία, φωτογραφίες από αγροικίες, πορτρέτα, φωτογραφίες φύσης, φωτογραφίες μωρών και εγκύων, μαθήματα φωτογραφίας και πολλά άλλα. Διασκεδαστικές φωτογραφίες, φρέσκες, διαφορετικές, ειλικρινείς. Φωτογραφίες από πολύ ειδικές στιγμές για ζευγάρια, φωτογραφίες από υπέροχα μέρη που ...
... όλα τα στοιχεία του ταξιδιού σας, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία χωρίς προβλήματα και άγχος.
Αξέχαστες εμπειρίες: Εξερευνήστε εμβληματικά μέρη της Ισπανίας όπως η Αλάμπρα και η Σαγράδα Φαμίλια με τους ειδικούς μας ξεναγούς. Βυθιστείτε στον γαστρονομικό κόσμο των τάπας και της παέγια, ή τολμήστε να βγείτε από τα συνηθισμένα μονοπάτια για να ζήσετε μοναδικές περιπέτειες.
Βιωσιμότητα: Δεσμευόμαστε για...
Από το 1972 εμπορευόμαστε γερμανικά προϊόντα, από τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα σύγχρονα και πρακτικά τρόφιμά μας είναι ενημερωμένα μέχρι σήμερα. Ποιότητα ISO 9001. Διατροφή: εισαγωγή-εξαγωγή, επιλεγμένα τρόφιμα, τρόφιμα υψηλής ποιότητας, διατροφή, γαστρονομικό προϊόν, προϊόντα delicatessen, ποτά, κρασιά, λικέρ, κ.λπ.
Η Cudié είναι μια οικογενειακή επιχείρηση delicatessen σοκολάτας, των οποίων οι συνταγές με ξηρούς καρπούς και εξαιρετικά χειροποίητα pralines έχουν μεταδοθεί σε τρεις γενιές, από τότε που το 1946 ο Josep Cudié δημιούργησε τις εμβληματικές catànies, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο γαστρονομικό σύμβολο της Μεσογείου.
Οι αυθεντικές Catànies® είναι η πιο εμβληματική δημιουργία της Cudié: ένας...
... γευσιγνωσίες κρασιού στο ιστορικό κέντρο της πόλης, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν γευσιγνωσίες Cava, βερμούτ ή Sherries...
Οι διακοπές στην πόλη και/ή οι παρατεταμένες διαμονές στη Βαλένθια είναι επίσης στο χαρτοφυλάκιό μας, με πολιτιστικό και/ή γαστρονομικό πρόγραμμα (όπερα, μαγείρεμα παέγιας, περιήγηση σε τάπας στην παλιά πόλη, δείπνο σε εστιατόρια με αστέρι Michelin ή άλλα κορυφαία...
... Socarrada δημιουργήθηκε με γαστρονομικό σκοπό, είναι μια μπύρα για να συνοδεύει φαγητό με προϊόντα γεμάτα γεύση. ΔΕΝ είναι η έννοια της μπύρας ή του αναψυκτικού. Η La Socarrada είναι μια "εναλλακτική" στο κρασί. Σερβίρεται σε ποτήρι κρασιού και παρουσιάζεται σε παγοθήκη. Ως διαφοροποιητικό στοιχείο στην παρασκευή της La Socarrada χρησιμοποιούμε δεντρολίβανο και μέλι από δεντρολίβανο που της...
Η Bodegas Tierras de Orgaz βρίσκεται στον δήμο Manzaneque, μόλις 30 χιλιόμετρα από την Τολέδο. Μετά την ανακαίνισή της και την εξοπλισμένη με πολύ προηγμένες τεχνολογίες, έχει μετατραπεί σε έναν γαστρονομικό χώρο αναφοράς για γιορτές και εκδηλώσεις επιχειρήσεων ή ιδιωτών. Ένας τέλειος και μοναδικός χώρος κοντά στην Τολέδο για κάθε είδους γιορτές, προσαρμόζοντας κάθε εκδήλωση σύμφωνα με τις...
... αντίκτυπο στις δράσεις μας, ρισκάρουμε και εμπλεκόμαστε μέχρι να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε στην αρχή των εργασιών. Βήμα προς βήμα και έργο προς έργο, χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, η DINAMIZA έχει γίνει η ισπανική εταιρεία με τις περισσότερες αναφορές στον τομέα του οινοτουρισμού, στον γαστρονομικό τουρισμό και στη δημιουργία Τουριστικών Προϊόντων.
... για την υψηλή ποιότητα των τροφίμων που σερβίρονται στα διάφορα μενού της. Χωρίς αμφιβολία, αν ενδιαφέρεστε να προσλάβετε ένα γαστρονομικό catering, όπου περιλαμβάνονται εκλεπτυσμένα πιάτα, η Cooklab είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.
Επιπλέον, η Cooklab διακρίνεται για την αποκλειστικότητα στο σχεδιασμό των εκδηλώσεων. Πρόκειται για μια εταιρεία Catering που φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, καθώς και την...
Ο φωτογράφος από τη Μαγιόρκα (Πάλμα, 1979) εργάζεται από πολύ νεαρή ηλικία στον κόσμο της διαφήμισης, όπου έχει εξειδικευτεί σε τομείς όπως η φιλοξενία, η αρχιτεκτονική, τα βιομηχανικά προϊόντα και, φυσικά, η γαστρονομία. Η γαστρονομική εικόνα έχει γίνει, στην πραγματικότητα, ένας θεμελιώδης άξονας στην πορεία του Νάντο Εστεβά. Στο γαστρονομικό του εργαστήριο συνεργάζεται με μερικούς από τους καλύτερους σεφ και αναπτύσσει τις πιο προσωπικές του συλλογές, εξερευνώντας πάντα νέους τρόπους παρουσίασης του φαγητού, της αρχιτεκτονικής του και της ταυτότητάς του.
... Μάλαγα ή άλλους προορισμούς στην Ανδαλουσία. Εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητές μας και φτάνουμε σε απομακρυσμένα τουριστικά σημεία. Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται εισιτήρια για μνημεία, σημεία ενδιαφέροντος, μουσεία και αξιοθέατα. Προσθέτουμε επίσης στις εμπειρίες μας τουρισμό οινολογίας, ιστορικό, γαστρονομικό, αρχαιολογικό, πολιτιστικό και άλλες δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουμε...
Πουλάμε μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία. Τα καλύτερα ιβηρικά ζαμπόν από βελανίδια, κομμένα στο χέρι από τους Μάστερ Τέχνης του Ζαμπόν. Ένα πολυτελές προϊόν για κάθε εκδήλωση, για ένα αποκλειστικό δώρο ή εταιρικό δώρο. Ένα μοναδικό προϊόν ως δώρο, ένα εξαιρετικά πρωτότυπο γαστρονομικό δώρο: το πιο αποκλειστικό Ιβηρικό Ζαμπόν στον κόσμο, ένα διαφορετικό αξέχαστο δώρο.
... του να παρασκευάζει requeixo, καθώς ο παππούς του ασχολούνταν με το να πηγαίνει από αγορά σε αγορά πουλώντας το προϊόν. Η Condado Paradanta διαθέτει τρία άτομα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του προϊόντος. Αυτές είναι η Λουσία Γκονθάλεθ, η Άνγκελα Ροντρίγκεθ (που συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα) και η Θάιρι Ιγκλέσιας, οι οποίες παρασκευάζουν το requeixo με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να προσθέτουν νέα τεχνολογία. Επιπλέον, έχουμε τον Φραν Σοτελίνο, γαστρονομικό σύμβουλο της Condado Paradanta.
Συμβουλευτική μάρκετινγκ ειδικευμένη στο Field Marketing, εκδηλώσεις και γαστρονομικό μάρκετινγκ. Πρακτορείο εκδηλώσεων ή εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων.
Πρακτορείο Ταξιδιών DMC υποδοχής στη Γρανάδα, ασχολούμαστε με την οργάνωση επισκέψεων και τουριστικών δραστηριοτήτων στη Γρανάδα και την επαρχία. Η ομάδα μας, εξειδικευμένη στον πολιτιστικό, γαστρονομικό και φυσιολατρικό τουρισμό, εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια για να προσφέρει στους πελάτες μας μοναδικές εμπειρίες. Η δημιουργία ποιοτικών τουριστικών προϊόντων είναι η φιλοσοφία και η καθημερινή...
Η Optima Travel είναι μια ισπανική εταιρεία υποδοχής που ειδικεύεται στην οργάνωση και πραγματοποίηση πολυτελών ταξιδιών, είτε ατομικών, είτε ομαδικών, είτε εταιρικών, στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία ή την Ανδόρα. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης MICE τουρισμό, διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων, VIP τουρισμό, εκδρομές και μεταφορές, γαστρονομικό και οινολογικό τουρισμό, μαθήματα γλωσσών, μαγειρικής, κομμωτικής, αθλητισμού και πολλά άλλα. Εγγυόμαστε μια προσωπική προσέγγιση, εμπιστευτικότητα και άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε έναν από τους πελάτες μας.
Η Antociano είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων και γαστρονομικών δραστηριοτήτων.
ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: εργαστήρια γευσιγνωσίας, μαγειρικής, παιχνίδια, συνδυασμοί...
- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: ψυχαγωγίες, εκθέσεις και αγορές, δημοφιλείς εκδηλώσεις...
- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: αστικές και αγροτικές διαδρομές, αγροτικά καταλύματα...
- CATERING: θεματικά, για συλλογικότητες, εορτασμούς, σεφ στο σπίτι...
- ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ: κίνητρα, γαστρονομικό μάρκετινγκ, επικοινωνία...