Από πάνω από σαράντα χρόνια, η Di Rosa αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των γλυκών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την ιταλική τεχνογνωσία με το πάθος για την ποιότητα. Με περισσότερα από 200 είδη έτοιμα για παγκόσμια εξαγωγή, η Di Rosa δεν είναι απλώς ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια εγγύηση αριστείας και αυθεντικότητας.
Η εταιρεία μας όχι μόνο διανέμει προϊόντα υψηλής ποιότ...
...Κρασί χρώματος άχυρου στο οποίο παίζουν κομψές κίτρινες αντανακλάσεις. Λεπτό, ευχάριστο, έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα. Η γεύση είναι ξηρή, ελαφρώς αρωματική, με πικρή βάση που θυμίζει αμύγδαλο.
Ποικιλία σταφυλιών: Lison
Περιοχή: Βενετία...
Η εταιρεία Nutty Plus βρίσκεται στις παρυφές του Έτνα, όπου η ομορφιά του τοπίου που την περιβάλλει δημιουργεί μια μοναδική και αρμονική Σικελική πραγματικότητα. Η Nutty Plus προσφέρει μια ευρεία γκάμα ξηρών καρπών και των παραγώγων τους. Ο πρώτος μας στόχος είναι να αναζητήσουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες από πιστοποιημένους και εξειδικευμένους αγροτικούς παραγωγούς και να επεξεργαστούμε το καλύτε...
Η Maistrello A. & Figli είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της φυτοκομίας εδώ και τρεις γενιές.
Ο στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τον πελάτη με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα.
Επιπλέον, είναι για εμάς ουσιώδες η πιστοποίηση ποιότητας στα προϊόντα μας.
Ειδικευόμαστε σε φυτά για επαγγελματική χρήση (φυτεύσεις οπωρώνων και αμπελώνων) και σε φυτά για χόμπι.
...Οι πάστες αμυγδάλου είναι ένα από τα σύμβολα της ζαχαροπλαστικής της Σικελίας, διαδεδομένες σε διάφορες μορφές και υφές σε όλο το νησί: κάθε τύπος είναι νόστιμος, πειραστικός όπως οι κερασιές, γιατί η μία τραβάει την άλλη. Είναι τα γλυκά αμυγδάλου, στη Σικελία τα ονομάζουμε ‘πάστες αμυγδάλου’: στις παραλλαγές: Με Αμύγδαλο, Με Πορτοκάλι, Με Λεμόνι και Με Φιστίκι.
...10 κάψουλες συσκευασία
Αρτζιζάν Γκουρμέ Καφές
Επίγευση: κακάο, καβουρδισμένα δημητριακά, ρούμι, αμύγδαλο
Έντονη γεύση
ΜΕΙΓΜΑ
Προέλευση του καφέ: Ινδονησία, Ινδία και Αφρική.
Μείγμα εκλεπτυσμένου Robusta από την Ινδία, την Ινδονησία και την Αφρική.
Οι ποιότητες του καφέ επιλέγονται απευθείας στους τόπους καλλιέργειας.
ΨΗΣΙΜΟ
Η αργή και τεχνίτη ψήσιμο επιτρέπει την τέλεια καραμελοποίηση των...
... του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είναι φρουτώδης μέτρια-έντονη με επίγευση από αγκινάρα, αμύγδαλο και φρέσκο χόρτο.
Αυτό το λάδι αφήνει μια βαλσαμική και φρέσκια γεύση και είναι ιδανικό για ωμή χρήση, να συνδυάζεται με θαλασσινά ορεκτικά, σούπες και κόκκινα κρέατα. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται επίσης, αντί για βούτυρο, και για γλυκίσματα σε μπισκότα, γλυκά και τούρτες.
...Επιλεγμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ψυχρής έκθλιψης, με πράσινο χρώμα και χρυσές ανταύγειες. Έντονη γεύση με νότες από αγκινάρα και αμύγδαλο, με ευχάριστες πικρές και πικάντικες νότες. Ταιριάζει τέλεια με πιάτα με έντονες γεύσεις, κρέας και ψάρι.
...Μια γλυκιά απόλαυση για να την δαγκώσετε.
Προετοιμασμένο με επιλεγμένα υλικά και σύμφωνα με την παραδοσιακή τέχνη. Μια απλή αλλά ακαταμάχητη συνταγή.
Διαθέσιμο επίσης σε άλλες παραλλαγές: φιστίκι, αμύγδαλο, αμύγδαλα και γλυκό πορτοκάλι.
Διαθέσιμο επίσης για τη σειρά ζαχαροπλαστικής, χύμα.
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες με άρωμα φρέσκιας πράσινης αμυγδάλου.
Σύνθετη και εκλεπτυσμένη γεύση με φυτικές νότες από αγκινάρα, μαρούλι και αμύγδαλο. Έχει μια πικάντικη επίγευση καλά ισορροπημένη και αρμονική.
Κατάλληλο για ψητά κρέατα, σούπες από όσπρια, φρυγανισμένο ψωμί με αλάτι, ντομάτες, σκόρδο και ρόκα.
...Φρέσκο βούτυρο, μέλι ακακίας, κρόκοι αυγών από ελεύθερη εκτροφή και γλυκαντικά εσπεριδοειδή από τη Σικελία, είναι μερικά από τα εκλεκτά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του παραδοσιακού πανετόνε και όχι μόνο.
Με ιδιαίτερη προσοχή, η Pastry Chef μας Νίλντε Ντιτσιόλα επιλέγει τις πρώτες ύλες της γης μας για να πειραματιστεί με νέους συνδυασμούς και να δώσει ζωή σε σύγχρονες και καινοτόμες παραγωγές.
- PanPulia Elisir
- Πανετόνε με κόκκινα φρούτα και φιστίκι
- Πανετόνε με αχλάδι και μαύρη σοκολάτα
- Πανετόνε Τριλογία σοκολάτας
- Πανετόνε με αμύγδαλο
- Πανετόνε Μιλάνο Ρίκο...
... και ζύμη μπισκότου διακοσμημένα με φαντασία από ξηρούς καρπούς, γλυκά φρούτα, καρύδια και αποξηραμένα σύκα. Όλα τα μπισκότα συσκευάζονται μεμονωμένα τόσο στη συσκευασία για τη ΓΔΟ όσο και για το catering. Πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Παράγουμε επίσης κατεψυγμένα μπισκότα με αμύγδαλο. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εμπορικό μας τμήμα. Τηλ. +39 3477240044...
...Ένα ισχυρό, δυναμικό και αυθεντικό λάδι, έντονα πράσινο με χρυσές αποχρώσεις.
Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι περιέχει τρεις φορές περισσότερους πολυφαινόλες αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο λάδι. Από το κίτρινο-πράσινο χρώμα, στην οσμή παρουσιάζεται με μέτρια φρουτώδη αίσθηση, πολύ πικρό και πικάντικο. Στη γεύση βρίσκονται νότες άνηθου, φινόκιο, πιπέρι, χόρτο και αμύγδαλο.
Επιβλητικό κλείνει...
Πάντα στην αναζήτηση του Καλού, η Βιολογική Σοκολάτα Orsini εκφράζει την επιθυμία μας να είμαστε ειλικρινείς και διαφανείς με τον κόσμο.
Δραγέες βιολογικής σοκολάτας, σοκολάτες βιολογικής σοκολάτας, τρούφες βιολογικής σοκολάτας, κρεμίνες βιολογικής φουντουκιού, όλα παρασκευασμένα με βιολογικά και ιταλικής προέλευσης συστατικά, φουντούκι και αμύγδαλο επιλεγμένα στην Ιταλία.
Σοκολάτα και εκλεκτά...
...αχλάδια με καρύδια και κανέλα, από μαύρους μουριές.
Τυπικά σικελικά κονσέρβα, πατέ, καρύκευμα για ζυμαρικά ή ορεκτικά, μανιτάρια σε λάδι, μαύρες ελιές, πράσινες ελιές, σπαράγγια, κάππαρη, αποξηραμένη ντομάτα, αγκινάρες.
Γρανίτες και παγωτά σικελικά: Γρανίτες όλων των γεύσεων, λεμόνι, αμύγδαλο, φιστίκι, μούρα, σοκολάτα, πορτοκάλι, ρόδι, με φραγκόσυκα, με φουντούκι, με φράουλα κ.λπ.
Βασίλης Αντίκα Ζαχαροπλαστεία
Ήταν οι αρχές του περασμένου αιώνα όταν ο παππούς Νικολίνο άνοιξε στην κεντρική πλατεία του χωριού το πρώτο ζαχαροπλαστείο του Ταυρίσανου. Τότε, τα γλυκά από αμύγδαλο, τα cosa duci όπως λέγονταν κάποτε, η κουπέτα ή οι μουσταζόλι ήταν προορισμένα για τις πιο σημαντικές περιστάσεις και πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονταν ακριβώς αυτές τις ειδικότητές του για την καλή έκβαση...
... CAKE ΤΟΥ ΤΟΥΜΜΙΝΙΑ. Β) ΕΣΤΙΑΣΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΓΩΤΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ 45 ΤΥΠΙΚΕΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΕΣ ΓΡΑΝΙΤΕΣ. ΟΙ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΟΡΤΙΟΝ 100g (γρανίτα από μαύρους μούρους, γρανίτα από αμύγδαλο, γρανίτα από λεμόνι, γρανίτα από φραγκοσυκιά, γρανίτα από σύκα, γρανίτα σοκολάτας, γρανίτα φουντουκιού...κ.λπ....) ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΤΑΡΤΟΥΦΟΙ: ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ (ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΙΣΤΙΚΙ...
... κ.λπ.), ο τελικός πελάτης θα μπορέσει να δροσιστεί με αυτό το εξαιρετικό ρόφημα. Η γρανίτα μας έχει πολλούς γεύσεις: Λεμόνι, Φράουλα, Μέντα, Πορτοκάλι, Πεπόνι, Αμύγδαλο και πολλές άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος σας. Η κρέμα έχει γεύσεις: Καφές, Φουντούκι, Αμύγδαλο και πολλές άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος σας. Το σορμπέ έχει βελούδινη γεύση: Λεμόνι, Μανταρίνι, Ροζ Γκρέιπφρουτ, Πορτοκάλι, Φράουλα...
Στην καρδιά της Τοσκάνης, κοντά στην Πίζα, η Amedei παράγει σοκολάτα υψηλής ποιότητας από επιλεγμένες φυτείες. Ράβδοι, Ναπολιτάνικες, Τρούφες και Πραλίνες, Κρέμες. Μαύρη και extra μαύρη σοκολάτα, γάλακτος και λευκή σοκολάτα, σοκολάτα με φουντούκι, με αμύγδαλο, με φρούτα και σοκολάτα γκανάζ, σοκολάτα cru μονοκαλλιέργειας. Εκτός από τις κλασικές ποικιλίες, η Amedei παράγει σοκολάτα Monorigin Cru...
... εταιρεία να διαφοροποιείται στην αγορά και να εγγυάται ποιοτικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς. Σήμερα, η Pistacchio S.p.A. διαθέτει τρία παραγωγικά εργοστάσια, ένα αφιερωμένο σε αλείμματα, πέστο και πατέ; ένα αφιερωμένο στην παραγωγή των παστών (φιστίκι, φουντούκι και αμύγδαλο) και τέλος ένα αφιερωμένο σε όλα τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, όπως τούρτες, κροκάν και κροκάν καλυμμένα.
... συνεργάζεται της επιτρέπουν να προσφέρει μια ευρεία επιλογή από: Βιολογική Διατροφή με δημητριακά, όσπρια, ρύζι, γλυκαντικά, μαρμελάδες και χυμούς φρούτων, σοκολάτα και καραμέλες χωρίς ζάχαρη, γλυκόριζα, γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα, μπαχαρικά και καρυκεύματα, ποτά από ρύζι-σόγια-αμύγδαλο, ελιξίρια και λικέρ, αφεψήματα φρούτων και τσάι, τόσο χύμα όσο και σε φίλτρα. Φυσική και βιολογική καλλυντική με...
αγροτική εταιρεία, ειδικευμένη στην παραγωγή αρωματικών (σιτσιλιάνικο ρίγανη και σαφράν), ρίγανη σε δέσμες και θρυμματισμένη ρίγανη, δυνατότητα διαφόρων μορφών συσκευασίας. αποφλοίωση και επεξεργασία σιτσιλιάνικου αμυγδάλου, αποφλοιωμένο αμύγδαλο, ξεφλουδισμένο αμύγδαλο, ψημένο αμύγδαλο, αλεύρι αμυγδάλου, κρέμες αμυγδάλου, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και δημητριακά.
... αμύγδαλο. Dolci Pensieri, Ζαχαροπλαστική και Παγωτό. Και κατόπιν παραγγελίας, η νοστιμιά της ροστίτσεριας όπως φτιαγμένη στο σπίτι. Ζαχαροπλαστική Dolci Pensieri του Vincenzo Messina. Ακόμη και για εκδηλώσεις όπως: κοινωνίες, βαπτίσεις, επιβεβαιώσεις, γενέθλια. Η τέχνη της ζαχαροπλαστικής, Φτιαγμένη με Καρδιά!
... ευρεία γκάμα προϊόντων από τοπικές πηγές, όπως βιολογικά κρασιά, ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι Senatore Cappelli, χειροποίητες μπύρες, λικέρ και ροζόλια από άγρια βότανα της Μούρτζια, μαρμελάδες και εξαιρετικές μαρμελάδες φρούτων, μέλι, τουρσί και λάδια, διάφορα όσπρια, ξηρούς καρπούς και ζυμαρικά από αμύγδαλο.