...W: 120 - 130. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά και ευρωπαϊκά σιτηρά. Ιδανικό για γρήγορες ζύμες. Επιτρέπει την παραγωγή μιας τραγανής και νόστιμης ζύμης. Συνιστάται για όλες τις παρασκευές που βασίζονται σε ζύμη: τάρτες, μπισκότα, κανέστερλι και μικρή ζαχαροπλαστική, ξηρά μπισκότα, βάφλες. 10KG...
...Επιλογή αλεύρων που παράγονται από το Mulino Denti. Αλεύρια με διαφορετικά χαρακτηριστικά για διάφορες ανάγκες. Ζύμη για τάρτα, ζαχαροπλαστική και πρωινό, μεγάλα προϊόντα ζύμωσης. Αλεύρι για ναπολιτάνικη πίτσα.
Είμαστε παραγωγοί αλεύρου σίτου από το 1800. Οι σπόροι μας προέρχονται όλοι από την Ιταλία (Εμίλια-Ρομάνια, Αμπρούτσο, Μάρκε) και επιλέγονται προσεκτικά με βάση την ποιότητα και την αυθεντικότητα. Τα αλεύρια μας χρησιμοποιούνται για την αρτοποιία, την πιτσαρία, την ζαχαροπλαστική. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia στο Montecosaro (MC), ένα χωριό που βρίσκεται ανάμεσα στους λόφους της Ματσεράτα, δημιουργεί ψωμί με προζύμι, παρασκευασμένο από αλεύρια της περιοχής, μη επεξεργασμένα και οικολογικά. Η ζαχαροπλαστική (μπράουνις, μάφιν, ζεppole, σικελικοί κανόλι) προέρχεται από την ιδέα της σύνθεσης της γεύσης με την ευεξία, χρησιμοποιώντας μη επεξεργασμένα αλεύρια και...
...Η Futura Bakery είναι μια χονδρική επιχείρηση τροφίμων που ειδικεύεται σε πρώτες ύλες και ημιτελή προϊόντα για την αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική και την πιτσαρία. Ιδρύθηκε από την εμπειρία των μελών της στον τομέα των τροφίμων με στόχο την προσφορά εξαιρετικών υπηρεσιών και ποιοτικών προϊόντων. Η αποστολή της Futura Bakery είναι: "Μαζί στο ταξίδι", για να αναδείξει την υπηρεσία και την εγγύτητα...