Η LA VENETA είναι μια αγροτική επιχείρηση με έδρα τη Loreggia στην επαρχία του Padova, η οποία εδώ και χρόνια διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διανομή προϊόντων φρούτων και λαχανικών πρώτης και τέταρτης κατηγορίας. Η οικογενειακή επιχείρηση, χάρη στις εμπειρίες και τις επιχειρηματικές της ικανότητες, είναι σε θέση να παρέχει και να εμπορεύεται φρέσκα και εποχιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα περισσό...
...Τα τελευταία χρόνια, ο τομέας παραγωγής αλεύρων κρέατος έχει σημειώσει σταθερή ανάπτυξη, βελτίωση των προτύπων ποιότητας και εφαρμογή μιας προσφοράς που σήμερα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αλεύρων κρέατος μονο-πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας, όπως: κουνέλι; αγριογούρουνο; ελάφι; αρνί. Προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες της στιγμής, χάρη στην ακρόαση του πελάτη και τις καινοτόμες παραγωγικές διαδικασίες μας, μπορούμε να παράγουμε και να προμηθεύουμε επεξεργασμένες ζωικές πρωτεΐνες στην Πάβια και στην επαρχία της με μια διαφοροποιημένη προσφορά που βελτιώνει την ποιότητα της παραγωγής τροφίμων για κατοικίδια.
...Το πεκορίνο Ιριάι διακρίνεται για την αναγνωρίσιμη λεία μαύρη κρούστα του, ένα αληθινό σύμβολο μοναδικότητας στον κόσμο των τυριών. Μέσα του, η συμπαγής λευκή πάστα αποκαλύπτει ένα έντονο άρωμα και μια γεύση που κυμαίνεται από ευχάριστα γλυκιά όταν είναι νεαρή, έως ευχάριστα πικάντικη καθώς προχωρά η ωρίμανση.
Αυτή η μετάβαση γεύσης ενισχύεται από τη χρήση του πυτιάς από αρνί, που προσδίδει στο...
...Προτεινόμενοι συνδυασμοί
Η Γκρόλα είναι κατάλληλη για να συνοδεύει πιάτα με κόκκινα κρέατα, είτε ψητά είτε με σάλτσες καφέ, ειδικά αρνί και κατσίκι. Επιπλέον, είναι νόστιμη με μαγειρεμένα ή ψητά μανιτάρια και με ώριμα τυριά που δεν είναι πικάντικα.
Σημειώσεις
Είναι το εξαιρετικό αποτέλεσμα της συνάντησης δύο μεγάλων προσωπικοτήτων, του λόφου της Γκρόλα και των αυτόχθονων ποικιλιών της...
Είμαστε μια εταιρεία στην επαρχία του Λέτσε που προσφέρει προϊόντα υψηλής ζαχαροπλαστικής, ειδικότερα γλυκά από αμυγδαλόπαστα που παράγονται χειροποίητα με τη χρήση υγιεινών και φυσικών συστατικών, χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Η αγορά μας είναι εθνική και διεθνής, καθώς εξάγουμε μέχρι και στην Ιαπωνία. Διαθέτουμε μια γκάμα που περιλαμβάνει από πανετόν μέχρι μπισκότα, από περιστέρια μέχρι κουπέτα.
...Κρασί που προέρχεται από ένα μείγμα σταφυλιών Negroamaro (50%), Cabernet (25%) και Syrah (25%) καλλιεργημένων σε αμπελώνες. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε.
Μετά από έξι μήνες σε βαρέλι, συνεχίζεται η ωρίμανση στη φιάλη.
Στη μύτη αναδύονται φρουτώδεις νότες από μύρτιλο, κόκκινο φραμπουάζ και κεράσι σε σιρόπι, με μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρίφαλο και πιπέρι, με έντονη βαλσαμική νότα.
Χάρη στην κομψότητα των τανινών του, ταιριάζει με ζυμαρικά με βάση το κρέας, όπως τα straccetti με ραγού από μοσχάρι, κρέατα στη σχάρα όπως μοσχάρι και παϊδάκια από αρνί.
...Βιτίνιο: 60% Μερλό, 40% Καμπερνέ Σαβινιόν | Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί, με βιολετί ανταύγειες και τείνει προς το γρανάτη με την παλαίωση | Οσμή: κρασί μεγάλης κομψότητας. Ανιχνεύονται φρουτώδεις αρώματα όπως το μύρτιλο και η βατόμουρο, με καβουρδισμένες και βανιλιές νότες υψηλής ποιότητας | Γεύση: στο στόμα παρουσιάζεται ξηρό, ζεστό και γεμάτο. Οι τανίνες είναι αισθητές, αλλά με απαλό τρόπο χάρη στη διάρκεια παραμονής σε βαρέλι.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξαιρετικό κρασί με ψητά κρέατα, ιδιαίτερα χοιρινό, αρνί και κατσίκι. Συμπληρώνει καλά την κυνηγετική τροφή. Κρασί και για διαλογισμό.
...Αροστιτσίνοι από αρνί, φτιαγμένοι με επιλεγμένο κρέας αρνιού, συσκευασμένοι σε πρακτικές κατεψυγμένες στρωματοποιημένες συσκευασίες για να επιτρέπεται η μερική κατανάλωση του περιεχομένου, διαθέσιμοι σε δύο μεγέθη: 100 τεμάχια και 225 τεμάχια.
...Γνήσιο δερμάτινο μπουφάν... Μαλακό νάπα αρνί... Πολύ μαλακό... ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΗ... Ακολουθήστε τη καθοδηγούμενη διαδικασία στον ιστότοπο... Διαθέσιμο επίσης σε μαύρο και σκούρο καφέ...