...ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ :
Μπισκότα βουτύρου, ζύμες με αμύγδαλα, σγουρά μπισκότα, σπιτικά μπισκότα, πολβορόνες, περουνίγια, μαντεκάδος, κ.λπ.
-Μια ομοιόμορφη και γρήγορη παραγωγή, χωρίς να τιμωρεί τη ζύμη ή να αλλοιώνει τα φυσικά της χαρακτηριστικά.
-Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, ανάλογα με το προϊόν και το μοντέλο.
-Εύκολη και γρήγορη αλλαγή καλουπιών.
-Έξυπνη διαχείριση της παραγωγής μέσω του πίνακα HMI, προγραμματισμός συνταγών.
ΚΟΠΗ ΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΠΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ : Για πυκνές ή σκληρές ζύμες.
...Σχεδιασμένο για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό).
Λόγω της ειδικής του διαδικασίας: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα.
Η TXA-MAN-ROLL διαθέτει έναν "πολυκυλίνδριο", για να λαμινάρει και να απλώνει το κομμάτι ζύμης, προσφέροντας στη ζύμη επιπλέον 40-50% αντοχής. Η συλλογή του προϊόντος που έχει ήδη κοπεί και μορφοποιηθεί είναι χειροκίνητη.
Τύποι ψωμιού: το κλασικό "τσιμπάτα" σε όλα τα σχήματα του: μπατόν, μπαγκέτα, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
... ζύμης και του τελικού προϊόντος. Ορισμένοι κοινοί τύποι βελτιωτικών περιλαμβάνουν βελτιωτικά για τη ζύμη, βελτιωτικά για τη ζύμωση και βελτιωτικά γαλακτωματοποίησης.
Τα οφέλη τους περιλαμβάνουν:
• Βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας της ζύμης.
• Αυξημένος όγκος και αφράτη υφή του τελικού προϊόντος.
• Παράταση της διάρκειας ζωής του ψωμιού.
...Ποντάρουμε στην παράδοση, παρασκευάζοντας τα τυπικά γλυκά της Γαλικίας. Διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες που φροντίζουν με προσοχή τα πιο εκλεκτά υλικά. Προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ζουμερότητά τους, τη γεύση και τη καλή συντήρηση, για να ευχαριστήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.